Ekreative

Черкаси, Віддалено, Ukraine

23 жовтня 2023 12:06

Olexii Lysenko, JS developer в Ekreative

В компанії Ekreative працюю вже 4й рік і маю лише позитивний досвід із самого початку співпраці. Завжди відмічаю наскільки дружня та дбайливо підібрана команда людей працює зі мною. В компанії дійсно панує особлива атмосфера: тут по справжньому піклуються про всесторонній розвиток кожного, створення комфортних умов для плідної праці, приділяють увагу здоров’ю команди, як фізичному так і психологічному. В компанії високо цінуються сімейні цінності та дотримання work-life balance. Відмічу також швидку реакцію на індивідуальні потреби, їх намагаються задовільнити швидко і по максимуму — саме тому тут відчуваєш всебічну підтримку, допомогу і піклування. Водночас, особлива увага спрямована вдосконаленню професійних навичок, розвитку особистості та лідерства. Присутні механізми шерінгу експірієнсу, доступні безліч курсів для продовження вдосконалення скілів за різними напрямками. Все це є прекрасною базою для послідовного зростання кожного як спеціаліста, командного гравця та особистості. При цьому, компанія є активним і впливовим елементом суспільного й громадського життя адже змінює на краще світ навколо себе, спрямовує свої ресурси на реальну допомогу простим людям, які її потребують. Тому, Ekreative у мене асоціюється із чимось світлим, дружнім, водночас амбітним і прогресивним, що безперечно є позитивним явищем у світі ІТ, і мені приємно бути частиною цього явища.