ein-des-ein

Дніпро

Поспішаю залишити свій відгук про співпрацю з командою ein-des-ein на позиції лідгена. Працювала близько 10 місяців, але так склалося, що наші шляхи розійшлися.

Залишилася задоволена співпрацею і організацією процесів у компанії. Подобалося, що всі процеси чітко налагоджені, завдяки чому легко орієнтуватися в завданнях і досягати результатів. Одним із ключових плюсів для лідгена стала наявність якісно оформленої бази знань та case studies — усі необхідні матеріали були доступні й структуровані, що значно полегшувало роботу.

Рекомендую ein-des-ein тим, хто шукає дружню команду з добре організованими процесами та чіткою комунікацією.

Підтримали: Mykyta ButyrinMichael Chepurnyak

Привітики!)
Працювала тут прохи менше року і закохалась в цих солодких булочок. Мене мало де ще приймали з таким теплом плюс я дуже багато чого навчилась.

Я думаю це була краща компанія в якій я працювала і дуже раджу вам спрабувати потрапити в ein-des-ein. Плакала і грустила коли йшла від них(((
Міша, Едік, Наталя, Інна, Настя, ви квіти жизні в просто неймовірні люди

Змінила місце роботи бо вигоріла в лідгені але якщо колись мені вдасться ще з ними працювати я буду супер-шаслива.

Привітики! :)
До нових зустрічей, не плакай, будемо раді ще попрацювати! Дякую тобі за твій час, настрій та працю!

Вітаю всіх!

Мене звати Женя, і я працюю в цій компанії вже більше п’яти років. Це справді чудове місце для роботи, розвитку та набуття життєвого досвіду.

Тут немає бюрократії, кожен може бути почутим і впливати на рішення. Кожен член команди — це твій колега, немає «Руководства» і супутніх заржавілих підходів.

Проєктів багато, і всі вони дуже різні, навіть в одній ніші. Це дозволяє постійно вчитися новому та досліджувати різноманітні сфери. Від космосу до океану, в прямому сенсі слова.

Цінуються не тільки технічні, але й софт скіли. У нас чудовий баланс між робочими і дружніми стосунками, що створює справді екологічну атмосферу. Навіть на ремоуті процеси налагоджені класно, немає консервативності, є розуміння, що один + один = ти не один.

Щодо оплати — все прозоро і без формальностей. Якщо ти працюєш класно і ростеш над собою, то й компенсація зростає. Це дуже мотивує на постійний розвиток не тому, що треба, а тому, що ти розумієш, що твоя експертність зростає і компанія це цінує.

Я щиро рекомендую цю компанію тим, хто цінує відкритість, різноманітність і здоровий командний дух. Ваша проактивність та зацікавленість цінуються. Приєднайте сюди лояльність, класні меми, прозору компенсацію і зафінальте фірмовими стікерами 🤍

Женя, дякуємо тобі за відгук! Ми дуже раді, що наша співпраця приносить тобі задоволення. Це надихає нас і далі працювати над створенням сприятливих умов для професійного розвитку та комфорту команди.

Всім привіт, я працював у ein-des-ein протягом двох років на посаді Software Architect Developer. Можу сказати, що досвід був цінним.
По порядку:
Onboarding та процеси все що стосується адаптації на старті були достатньо вибудовані та комфортні. Команда, ейчар, керівництво усі допомогли швидко ввійти в робочий ритм.
Робота в колективі була приємною. Спілкування завжди було конструктивним, те що ми на ремоуті, взагалі не було проблемою, завжди могли разом знайти оптимальні рішення по робочих питаннях. Взагалі, комунікація саме під час проєктів була добре налагоджена, була звісно постійна взаємодія з іншими відділами типу QA, PM, разом робили все для успішної інтеграції продукту))
Обов’язки мав в принципі стандартні: проєктування архітектури, підтримував команду розробників у реалізації різних архітектурних рішень. Допомагав визначати найбільш підходящі технології для досягнення технічних цілей конкретного проєкту (у компанії достатньо великий стек з чим працюють). Допомагав в розробленні стратегій для оптимізації продуктивності, впроваджували більш ефективні практики програмування та архітектурного дизайну і т.д.. Проєктів було багато різних, з різних ніш, тому за два роки не було якоїсь тягнучки чи бернауту.
Щодо заробітної плати, можу сказати, що вона відповідала моїм очікуванням у контексті ринкових стандартів та мого досвіду. Плюс, для мене схема росту була зрозумілою, тому тут ніяких зауважень.
Дякую компанії за можливість працювати разом, можу рекомендувати айндізайн іншим кандидатам, оскільки тут працює дружня та професійна команда, процеси добре організовані, отримуєш цікавий та позитивний досвід.

Саша! Дуже дякуємо за твою роботу й твій внесок в розвиток ein-des-ein. Також дякуємо за твій відгук, дуже приємно! Бажаємо тобі успіхів у нових починаннях, нехай в тебе все складається якнайкраще!

Працювала я в цій компанії на позиції Lead Gen Manager пів року паралельно з роботою в іншій компанії, в якій були зовсім різні технічні стеки. При цьому мій керівник та HR про це знали.

Все було дуже добре до останнього моменту. Дуже дружній колектив, багато спільних активностей, навіть виїжджали разом на тімбілдінг до Польщі. Претензій до компанії у мене не було.

Однак, CEO компанії вирішив, що може розпоряджатися життями людей як заманеться. Першим був хлопець з Киргизстану, який також працював ще на одну компанію. При закінченні співпраці з Ein Des Ein від нього вимагали віддати свій LinkedIn акаунт, де були завантажені його особисті документи. Він відмовився, і йому «впаяли» порушення NDA та штраф у розмірі 8000 доларів. Не розуміючи, що робити, він почав розбиратися з юристами компанії, і ті запропонували «знижку» до 3000 доларів, якщо він виплатить цю суму протягом 10 робочих днів. Він продав свою машину та взяв кредит у банку... Я була шокована. Це звичайний лідген, і за мірками Киргизстану зарплати там не перевищують 500 доларів. Де взяти таку суму?

Потім дійшла черга до мене. Мене звинуватили у порушенні NDA, натравили юристів і вислали штраф на суму 24000 доларів. Також зі «знижкою»: якщо заплачу протягом 10 робочих днів 10000 доларів, то зекономлю аж 14000. Нормально? Ще цікавіше те, що в день мого звільнення та надсилання штрафу я зламала ногу і потребувала складної та дуже дорогої операції. Замість співчуття та розуміння, вони надіслали цього листа зі штрафом і щодня погрожували судом. Людина в такій ситуації просто не знає, що робити. Я прийшла до не самого найкращого рішення проблеми. Але мені пощастило зібратися з силами та вирішити проігнорувати це, порадившись з юристами.

В результаті мені не виплатили зарплату за останній місяць, звинуватили у всіх смертних гріхах. Сказали, що я виїжджала за кордон без їх дозволу — хоча з ким я маю радитись? 😂 Сказали, що я взагалі не працювала, хоча це не так. Люди, які мене добре знають і працювали зі мною, знають, що у мене завжди були понаднормові години та гарні результати. Вони навіть закривали клієнтів від мене :)

Було ще двоє людей, яким або не виплатили зарплату за останній місяць, або виплатили тільки 1/4, спираючись на якісь особисті образи. Це дитячий садок.

Щодо мене, через декілька місяців ми списалися з CEO, і мене повідомили, що ситуація на стопі, і ніхто не має претензій. Але залишилося невирішене питання щодо невиплаченої зарплати за останній місяць. Зараз у мене є сімейні проблеми, про які я озвучила CEO Ein Des Ein, але він просто проігнорував і відмовився виплачувати зароблені мною гроші.

Підтримали: Volodymyr SYehor Skliarenko

Доброго дня, Маріє.

Ми також обурені цією ситуацією, однак ваша позиція щодо наших дій і ваших обов’язків є хибною.

По-перше, під час найму ми чітко заявили, що не допускаємо роботу на дві фултайм позиції одночасно через ризик розкриття наших підходів та комерційних таємниць клієнтів. Це положення було прозоро відображено в НДА, який ви підписали. Ми домовилися, що ви допрацюєте два тижні на старій роботі та працюватимете тільки у нас. На жаль, ви не дотрималися цього слова та повідомили нашого ліда, що не лише не звільнилися з попереднього місця, а й знайшли ще одну фултайм роботу в аналогічній компанії та планували паралельно працювати на декількох роботах, що суперечить нашому контракту.

Хочу також зазначити, що ми спілкувалися з вашим керівництвом у компанії «Козак», які також не знали, що ви працюєте на двох роботах, і були шоковані цим фактом, як і ми.

Ми намагалися вирішити це питання без юридичних дій, але ви кілька разів наголошували, що не маєте наміру звільнятися з інших місць і розглядали нашу роботу як можливість для навчання та впровадження наших методів у інших компаніях. В НДА чітко вказано суми штрафів: ви порушили його двічі — не звільнилися зі старої роботи та знайшли нову без узгодження з керівництвом.

Щодо вашої поїздки до Туреччини — ескалація ситуації сталася після того, як ви перестали виконувати план роботи, не виходили на дзвінки, переносили їх під свій графік, змушуючи всю команду підлаштовуватися. Ми поважаємо наших співробітників, але відпочивати на морі й працювати можливо лише за узгодженням та виконанням обов’язків. Повідомлення постфактум про поїздку не характеризує вас як відповідальну особу.

Крім того, під час перевірки вашої роботи на LinkedIn ми помітили, що ви не відповідаєте лідам, не проводите лідген активностей і не виконуєте розсилки по завданням у CRM системі, що призвело до втрат часу та грошей.

Ситуація з іншим співробітником була аналогічною — три фултайм роботи, систематичне невиконання плану, ігнорування дзвінків.

Ми заморозили судову справу, коли дізналися про ваш стан, хоча могли її продовжити. Сподіваємось на ваше більш відповідальне ставлення до роботи та повагу до колег.

Хочу також зазначити, що ви кілька разів визнавали свої помилки та вибачалися після скасування всіх судових дій. Ми навіть розмовляли з вами про можливість відновлення співпраці, однак, ви змінили риторику і повернулися до спорів по вирішених питаннях, коли вам різко знадобилися гроші, як ви сказали, на операцію катаракти родича. Нам дуже прикро, що у вашому житті зараз багато випробувань, але це не змінює вашого ставлення до роботи та зобов’язань.

Всем привет, делюсь своим опытом работы в команде Айндизайн на позиции Full Stack Developer:) С ребятами начали сотрудничество 8 месяцев назад, на сегодняшний день уже сложилось хорошее впечатление о компании. Препятствий в коммуникации нет никаких. Онбординг был быстрый, понятный. Процессы структурированы, поэтому мне обычно все понятно по задачам на каждом этапе разработки :)
Плюс, с руководством еще на этапе интервью обсудили возможности для профессионального роста и развития моих навыков, поэтому работаю по поставленным таргетам. Могу сказать, что Ein-des-ein предоставляет комфортную, поддерживающую среду для развития, уже вижу свой вклад в проекты и рад, что мои идеи слышат и внедряют.

Протягом більш як року я мала можливість працювати в компанії Ein-des-ein. Під час цього періоду я отримала безцінний досвід в розробці додатків та співпраці з досвідченими колегами, що для мене було найголовніше.
Компанія сподобалась своєю командною атмосферою, де кожен співробітник цінується, кожна ідея важлива. Мені завжди надавалася підтримка та можливості для розвитку. Те, що усі працюють на ремоуті, взагалі не було якоюсь перепоною в спілкуванні, я почувала себе в колективі навіть працюючи віддалено, а це дуже важливо.
Щодо саме мого фаху, працюючи тут, я навчилася ефективно використовувати технічні знання в розробці продуктів, а також управляти складними завданнями та вирішувати технічні проблеми. Компанія створила для нас комфортні умови роботи, що значно вплинуло на нашу продуктивність та творчий підхід до завдань. Я розділяла відданість компанії до якості продуктів та підходу до розробки.

Бажаю залишити свій відгук про компанію.
Працював в компанії рівно 2 роки, процес онбоардингу був дуже простий та кайфовий без зайвих рухів достатньо швидко влився в роботу і знайшов спільну мову із колективом. З самого початку сподобалось те що в компанії взагалі відсутня атмосфера напруження ніби ти реально десь пашеш, навпаки все досить лайтово і без напруги, за весь час що працював тут не було думки що я реально втомлююсь, бо займаюсь улюбленою справою ще і отримую за це грошики, в комплекті із крутим відношенням всередині команди\команд, чітко задачі + лояльне відношення і підкреслюючи тим що ніхто не питає кожні 5 хвилин статус задачі то ця компанія ідеальне місце для того щоб отримати гарну можливість попрацювати в місці де ви не будете відчувати що ви реально пашете, а будете знаходитись в робочій атмосфері де кожен робить те що повинен з максимальною самовіддачєю, на фоні вище переліченого маєш реальне відчуття ніби всі із ким працюєш реально працюють на загальну мету без думки про те що треба кудись поспішати бо хвилинки в трекері капають. Ейчар відділ реально працює, починаючи від пошуку персоналу, закінчуючи вирішенням проблем в середині якщо виникають певні питання по роботі або незрозумілі робочі моменти щоб уникнути конфліктів. Серед керівництва більшість людей досить лояльна та відповідальна, завжди на звʼязку і переймаються за загальний стан своїх співробітників а також лояльно відносяться до певних затримок чи складнощів (головне не мовчати якщо ловить якийсь ступор, запитай допомоги тут багато крутих спеців тому проблему вирішити буде супер приємно).

Загалом ситуація в плані робочого флоу все супер круто, не робота а насолода.

Але нажаль мене і ще де-кількох співробітників спіткала доля того що нас застало скорочення через наших пришелепкуватих сусідів зі сходу.

Загалом компанія крута як місце для нонстоп розвитку в технічному плані.

Всім привіт! Хочу поділитися і своїм досвідом роботи в ein-des-ein. Працював на посаді Full Stack Developer тут понад рік, але зараз через деякі життєві обставини, на жаль, доводиться піти з компанії, але якби не це, залюбки продовжував би тут працювати. Усе було для мене комфортним, дружній колектив, атмосфера позитивна. Тім лід відкритий завжди до пропозицій, відповідає на питання якщо вони є. Багато чому навчився в тех. плані, проєкти дуже різнопланові беруть, цікаві. Бажаю новим кандидатам успіхів на новому місці, сміливо рекомендую айндизайн=)

Усім привіт, хочу поділитися враженнями після 3+ років плідної роботи на посаді iOS developer в компанії. Наразі місце роботи змінив, бо проєкт закінчився, але враження залишилися цілком позитивні. Онбординг smooth) як то кажуть, швидкий, зрозумілий, процеси побудовані доволі ефективно. Комунікація з тім лідом та командою норм, усі привітні, доброзичливі. ТЛ допомагає де треба, підказує, як зробити щось краще, ефективніше. По умовах усе влаштовувало в цілому, по зп, на яку розраховував, домовились з самого початку, і одразу обговорили варіанти фін.росту, коли таргети виконував, так і ріс) Тому радий, що було так, як очікував на старті. Бажаю новим кандидатам натхнення, крутих задач та цікавих челенджів.

Хочу поделиться своим опытом работы в компании Ein-des-ein, в которой я проработала два с половиной года.

Компания стала для меня первым опытом работы в сфере IT, и я безусловно оцениваю его как полезный и многогранный.

Вот почему:

1. Команда: В компании я встретила настоящую команду с большой буквы. Очень важно чувствовать себя единым целым, и здесь нет равнодушных сотрудников. Каждый готов помочь, разобраться и поддержать друг друга в достижении результатов.
2. Компетентность: Компания работает в различных сферах индустрии, включая медицину, новостные порталы, администрирование и различные сервисы. Если требуется знания и специалисты, чтобы решить конкретную задачу, наши отличные HR-специалисты подбирают необходимый персонал.
3. Вызовы: Компания постоянно развивается не только в ширь, но и в высоту. Технологии не стоят на месте, и здесь всегда приходится соответствовать последним трендам. Изучение и внедрение нового являются постоянными задачами.
4. Проекты: В компании реализуются проекты «под ключ» в соответствии с требованиями заказчиков. Они включают выявление потребностей, создание пользовательских историй, разработку прототипов, дизайн, оценку проекта по времени и стоимости, а также его разработку и выпуск. В зависимости от проекта предлагаются соответствующие технологии и подбирается необходимый персонал. На каждом этапе проекта проводятся презентации для заказчика.
5. Клиенты и география: Компания принимает заказы со всего мира, и многие клиенты обращаются по рекомендации. Считаю, что это лучшая реклама. Клиенты оставляют свои отзывы о сотрудничестве с компанией на специальном портале Clutch.
6. Руководство: впечатляет своей толерантностью и принципиальным подходом к выполнению обещаний. Они предпринимают активные шаги для развития компании и роста сотрудников. Руководство проявляет заинтересованность в новейших технологиях и идеях, активно посещает мировые технологические выставки и стремится внедрять нововведения. Они являются стимулом для инноваций и постоянно ищут возможности улучшить рабочий процесс и достичь новых высот.

Итог: Работа в этой компании оказалась для меня невероятно ценным опытом. Я получила возможность познакомиться с различными сферами индустрии, развить свои навыки и обрести уверенность в работе в IT-сфере. Коллектив, компетентность и стремление к постоянному развитию делают эту компанию идеальным местом для тех, кто ищет профессиональный рост и интересные вызовы.
Я благодарна за время, проведенное в этой компании, и горжусь своим вкладом в достижение общих целей. Рекомендую эту компанию всем, кто ищет динамичную и инновационную среду для своего профессионального развития.

Всім привіт, працював Senior DevOps, всім задоволений. Хочу виділити кілька важливих моментів, які, можливо, будуть актуальні для тих, хто шукає роботу та розглядає ein-des-ein.
1. Сильна tech команда. Працюю з крутими хлопцями з гарним рівнем знань у своїх сферах, тому з ними комфортно працювати. Ну і проєкти, які беремо, теж досить цікаві, нудьгувати не доводиться.
2. Зп та фінансовий ріст. Усі домовленості, озвучені на співбесіді, компанія виконує, зарплата завжди приходить без затримок, план росту в компанії також досить прозорий.
3. Крутий колектив. Хлопці та дівчата працюють у компанії досить довго, текучки немає, тому встигаєш з усіми нормально познайомитися. Жаль, що зараз немає можливості бачитися з командою наживо, всі працюємо на ремоуті через війну, тому нестачу спілкування доводиться компенсувати в інтернет чаті з мемами)

Якщо розглядаєте нові можливості, сміливо подавайтеся, якщо на сайті відкрили релевантну вакансію, атмосфера в компанії гуд) попрацюємо разом) Слава Україні

Я пропрацював у компанії ein-des-ein на позиції Front End Developer 4 роки. За цей час я встиг багато чому навчитися, а компанія росла разом зі мною.
Проєкти завжди різноманітні, нудно точно не буде. Завжди є місце для експериментів і використання нових технологій.
Компанія завжди була готова піти на зустріч у різних ситуаціях і допомогти розв’язати проблеми навіть ті, що не пов’язані безпосередньо з робочою діяльністю.
Неформальна і дружня обстановка в колективі сприяла легкому і продуктивному вирішенню поставлених завдань. Завжди можна було обговорити якісь спірні рішення, керівництво компанії це тільки заохочувало.
За час, проведений у компанії, я познайомився з великою кількістю приємних людей, багато хто з них стали моїми друзями)
Я радий, що мені вдалося попрацювати тут, можливо наші шляхи ще перетнуться )

Доброго дня, мене звати Наталія, і вже більше 8 місяців я працюю в команді Lead Generation лідген спеціалістом. Хотіла трішки поділитися своїм досвідом 🙂 Так сталося, що мій пошук роботи саме припав на травень 22го, коли велися активні бойові дії після почату повн.вторгнення. Стресу було звісно багато, тому я хотіла знайти компанію, в якій мені буде комфортно та цікаво працювати, з хорошим колективом та лояльним менеджментом. На щастя, ЕДЕ як раз шукали спеціаліста мого профілю, то я погодилася на інтерв’ю. Рекрутер була дуже чемною, обговорили всі деталі, далі вже був кол з СЕО Михайлом та тімлідом команди лідген. Сподобалося, що не було ніякої «водички», чітко та чесно розповіли про обовʼязки, деталі роботи, можливості проф.росту. Плюс, команда дуже велика, зараз працює повністю віддаленно, адже багато хто виїхав. Мене це також влаштовувало.
Отже, комунікація з командою та менеджментом ефективна, стендапи та коли інформативні, мені як новачку багато допомагали, підбадьорювали, ділились проф.лайфхаками по залученню лідів. Проєкти цікаві, тому не нудьгую 🙂 По ЗП побажання мої почули, сподобалось, що одразу розказали, як я можу професійно і фінансово рости, це для мене доп.мотивація розвиватися.
Для кандидатів, що розглядають вакансії у нас, рекомендую ознайомитись з портфоліо компанії, показувати свою проактивність, не боятися задавати питання і точно вірити, що все вийде!:)

Пройшло понад п’ять років моєї співпраці з Ein-des-ein.
За цей час ми разом пройшли чи мало випробувань і я радий співпраці з цією компанією.
Можу сказати що компанія дійсно зацікавлена в вашому зростанні від позиції джуна. Тобто у вас буде можливість попрацювати з різноманітними проєктами та можливість росту на кожну наступну сходинку. В компанії є дійсно гарні спеціалісти, як у дев команді, так і у відділі дизайну та менеджменту.
Тому я вважаю що це дуже гарна компанія для початку кар’єри або для розвитку.
Також треба розуміти що компанія теж зростає тому місцями все дуже динамічно і треба бути готовим швидко підлаштовуватись до змін, це стосується як проєктів, так і команд.
Стосовно співробітників можна сказати що більшість з них — це приємні люди з якими комфортно працювати разом. Тут я познайомився з дуже світлими людьми та гарними спеціалістами. Також компанія піде вам на зустріч якщо вам треба буде взяти вихідний, чи щось інше.

Усім мирного неба над головою.

Працюю Lead Generation Specialist вже півтора року в компанії, тому можу поділитися думками.
Онбординг, коли прийшов тільки, був доволі ефективний, без води, одразу давали багато корисної інфи, тім лід досвічений спеціаліст, і також товариші з моєї команди лід ген допомагали швидше вдатися в якісь деталі.
Колектив хороший, я радий, що навіть працюючи віддалено в нас відчувається якийсь командний зв’язок, я маю на увазі всілякі шуточки, меми, неформальна комунікація, для мене це було важливо завжди. Навіть зараз під час війни ми намагаємося триматися разом, підбадьорювати один одного. І тут в компанії немає текучки кадрів, всі працюють довго, адже умови дійсно комфортні.
Фінансовими умовами та інд.планом розвитку задоволений, на щастя, війна не вплинула на зарплати працівників, нікого з команди не звільнили, проєкти є, працюємо у звичному графіку. Якби ще світло було завжди ;( Але ми вже пристосувалися. Все буде Україна!

Працювала в Ein-des-ein 3 роки з 2017 до 2020 року на позиції UX/UI та в деяких проектах як Graphic дизайнер. Зараз з радістю і теплом згадую цей досвід.

Протягом цього часу я встигла попрацювати над різними проектами: веб-дизайн, додатки, Ui-концепти та більш детальна поглиблена робота над UX. В команді була дружня атмосфера, завжди можна було отримати допомогу і пораду. І досі спілкуюсь з колегами з цієї компанії. Коли відчула, що починаю вигоряти на однотипній роботі, мені замінили проект на більш складний і це допомогло мені відновити сили і мотивацію.

За час роботи завжди було відчуття, що мені допомогають розвивати мої найсильніші сторони. Я отримувала проекти, в яких справді могла проявити себе як дизайнер.

Працював у ein-des-ein протягом двох з половиною років, починав як UI/UX дизайнер і згодом уже був підвищений до позиції Team Lead Designer.

Працювати в цій компанії було дуже крутим досвідом для мене, адже тут круто вчитися і дізнаватися про нові аспекти, в компанії різноманітна і по-справжньому дружня команда, багато простору для власної ініціативи на проектах і в цілому у роботі, з керівництвом можна обговорювати питання безпосередньо, без надлишкової бюрократії.

Проекти були дуже різноманітними та довгостроковими, є багато можливостей для покращення процесів, пропозиції власних ідей, спілкування із замовниками та брейнштормів з командою.

Саме команда — це окрема частина, про яку можна багато доброго розповісти, через короткий проміжок часу ці хлопці та дівчата стануть вашими друзями не лише в роботі, а й у житті.

Робота в ein-des-ein стала для мене справді важливою та приємною частиною як професійного зростання, так і життєвого досвіду.

Мій перший відгук! Вже трохи більше одного року процюю в команді ein-des-ein, тому хотів би тут відповісти на одне питання. Що мотивує мене продовжувати свою професійну діяльність саме в цій компанії?

— ein-des-ein достатньо молода компанія з великими та досить відчутними амбіціями до зростання та розвитку
— Компанія завжди відкрита до нових ідей та пропозицій у роботі з проектами, що дуже мотивує і дозволяє завжди шукати різні варіанти покращення процесів, як для команди, так і для компанії вцілому
— Чуйний і завжди відкритий колектив. Компанія регулярно наймає нових людей і всі дуже швидко вливаються у загальну атмосферу та майже одразу повноцінно відчувають себе частиною великої команди
— Ніякої зайвої бюрократії у роботі. Завжди тільки необхідні та по-справжньому потрібні дзвінки/зустрічі/документи
— Проекти. Я дійсно отримую задоволення від проектів над якими ми працюємо в компанії. Від стартапів до вже сформованого, працюючого бізнесу, я відчуваю внесок наших команд у їхній розвиток, що, як на мене, дуже і дуже важливо, як в особистому, так і в професійному плані

Вдячний компанії за досвід, знання, постійне відчуття росут та впевнений, що разом ми досягнемо ще більших успіхів!

Усім доброго дня! Мене звати Катя, працюю iOS девелопером в ЕДЕ трішки менше ніж 2 років, тому вже можу більш-менш об’єктивно розповісти про свій досвід у компанії 🙂 Наразі працюємо на ремоуті через війну, багато колег поїхали за кордон та на західну Україну у різні містечка, але це взагалі не зробило процес взаємодії складним чи некомфортним, як і раніше, ми збираємося на коли, стендапи і т.і. В цьому плані процеси вже налагоджені після пандемії, тому працювати комфортно. До війни працювали у затишному офісі з настільним тенісом та іншими плюшечками, сподіваюсь, що ми повернемось саме туди.

Що подобається саме у компанії? По-перше, це класний колектив, люди, з якими комфортно працювати разом та ввечері піти в кафешку. По-друге, і мабуть, найважливіше після колективу, як на мене, — проєкти. Цікаві, не рутинні, тут є челенджи, і простір для ініціативи та ідей. Керівництво завжди добре до цього ставиться, я рада, що в нас немає «іржавих» застарілих підходів в роботі. І, звісно, фінансові умови та компенсації влаштовують, є персональні плани росту, там система доволі прозора. Класно працюєш — швидко ростеш.

Новачкам рекомендую показати проактивність на інтерв’ю, ми саме така команда =) Адаптація новачків теж налагоджена, тому вас на самоті не залишать, не тільки ліди, але й напряму С-level беруть участь у цьому. Досвід буде крутий.

Продовжуємо працювати та чекаємо на нашу перемогу! Слава Україні!!

На данный момент работаю в компании 7 месяцев, полет нормальный))

У меня до Ein-des-ein уже был sales-опыт, но в других сферах. Давно хотел попробовать себя в айти, смотрел вакансии, в итоге очень рад, что получилось присоединиться именно к этой команде ребят. Когда отправил свое резюме, не знал, чего ожидать. Понятно, что опыта именно в этой сфере не было, до этого во многих проектах сразу отказывали, некоторые компании даже не отвечали на мой отклик. Тут — сразу отписались, созвонились, все предметно) Собеседование с Михаилом порадовало — мне презентовали компанию, стало интересно тут работать и обучаться, очень надеялся на позитивный фидбек после. Опять же, позитив Миши подкупил)) Сейчас Михаил — мой руководитель, он вводил меня в курс дела и учит до сих пор, берет на митинги, рассказывает как нужно их проводить, он и остальная команда делятся всякими лайфхаками. Вообще, опыт получаю очень крутой, много практики.

Могу сказать, что 7 месяца прошли для меня очень эффективно. Вообще, с обучением новичков мне нравится, как процессы отлажены, не только у сейлзов, но и у других специалистов, делимся между собой впечатлениями, все довольны:)

Мы, например, делали проекты и презентовали их тим-лидам и руководству, защищали, были тестовые созвоны, когда ребята выступали в качестве лидов.

Атмосфера нравится, жаль, что из-за войны не видимся с командой. Жду, когда после победы снова все в офисе соберемся. Кстати, компания активно участвует в финансировании фондов, отправляем деньги волонтерам. Рад, что включаемся и помогаем нашим ребятам на фронте!
Сейчас работу продолжаем, так что смело можете откликаться на открытые вакансии:)

Працюю в EDE вже понад рік. Змінивши за своє життя кілька проєктів (від маленьких стартапів до гігантів ІТ-ринку з бюрократією), зараз я можу надати фідбек та розповісти, чому із задоволенням залишаюсь у команді Ein-des-ein.

По-перше, це колектив. Усі хлопці та дівчата ± одного віку, дуже привітні та завжди допомагають, якщо просиш. Є про що поговорити та пошуткувати й поза роботою 🙂 Корпоративи це взагалі пісня, почуваєш себе, як у колі давніх друзів, без перебільшення, навіть якщо в офісі бачать мене пару раз на рік)))

По-друге, я дуже задоволена вистроєним процесом роботи та взаємодії з лідами та членами команди. Увесь цей час я працюю як ремоут-спеціаліст, комунікація на «удальонці» побудована дуже ефективно та зручно. Немає зайвої бюрократії, заповнень численних табличок та іншого, що я завжди вважала тільки відволікаючим від роботи фактором. Робота — результат. Ніякої мішури =)

По-третє, для мене завжди важливою була мотивація від керівництва, і я не тільки маю на увазі зп та «плюшки». Я отримую фідбек від керівника, що мою роботу цінять, що моя робота важлива і що роблю я її добре. Це дуже надихає та підбадьорює. Я ще не відчувала аніякої долі вигоряння, я впевнена, завдяки цьому.

Про матеріальні штуки і говорити нічого, усім задоволена. Ми всі, баловні айті-ринку, вже міряємо майбутній проєкт іншими речами. Це людяність, взаємопідтримка, комфортний ритм роботи, доброзичливе середовище однодумців, які можуть стати добрими друзями. Усе це тут є!

Це мій перший відгук про мою першу ІТ компанію. Не дивлячись на ситуацію в держави — я хочу подякувати ein-des-ein за те, що не байдужі. Компанія заспокоїла усіх працівників, допомагає державі та намагається інформувати наскільки можливо. Кохання 🇺🇦

Та повернемося до відгуку. За 5 вже пропрацьованих років було багато гарних ситуацій, коли компанія погоджується з тим, що ти бажаєш, дозволяє брати вихідний, якщо це дійсно необхідно та прислухається до твоїх порад. Як і при сущому маленьким компаніям, декілька років тому в мене не було можливості обирати проєкт та відмовлятися, якщо щось не подобається. Зараз усі проєкти великі і їх не захочеться змінювати. Але якщо вже таке сталося, то компанія поспілкується з тобою та задовольнить твоє прохання.

Були ситуації і не дуже. Чесний відгук не може складатися лише з позитивного. Але не однієї з неприємних ситуацій не дожили до сьогодні. Усі проблеми вирішується настільки швидко, наскільки це можливо.

Колеги ❤️. Немає сенсу щось розписувати. Я зустрів найкращих людей мого життя!

Якщо ви бажаєте працювати в великий компанії, де ви дійсно лише працюєте і нічого більше, то вам навряд чи до нас. Але якщо ви бажаєте компанію, де до вас прислухаються, де ви можете піти випити з колегами після роботи, а у вихідні поїхати покататися на ковзанках — вам до нас!