DATAS Technology

Київ

9 травня 2022 22:06

Oleksii Boyarskyi, Senior Software Engineer в Auto1

Працював в компанії трохи більше року. За цей час вдалося побути техлідом і покерувати командою. На жаль, довелось звільнитись через те, що менеджмент вирішив зрізати ЗП ( в моєму випадку на 30%), про що я дізнався тільки після зарахування на рахунок. Це виглядало підло зі сторони керівництва, адже я б поставився більш лояльно, якби команду зібрали і завчасно пояснили причини урізання ЗП. Враховуючи це, я звільнився на наступний день. Плюсом в роботі була відсутність мікроменеджменту та наявність хоча б якоїсь страховки.
Мінуси:
— Робота в офісі, сам офіс потребує ремонту, немає місця де можна попрацювати на одинці, юзлес кухня.
— Відсутність інженерної культури, практик, низький технічний рівень колег
— Страховка майже нічого не покриває повністю, всюди франшиза, страхова сума < 100 тис. грн
Про пані Стрєляєву внизу вже писали, але я якось не прислухався. З нею дійсно важко працювати через постійні претензії й нахабність, що особливо проявилося в ситуації з ЗП. Тому я не раджу йти працювати в цю компанію, бо ринок великий — завжди можна знайти щось краще!

Підтримали:  Mykyta Hordia

В цієї історії є продовження: десь через півроку восени 2022 року мені зателефонував УВАГА слідчий Шевченківського району через заяву з боку цієї компанії на мене, що я нібито не виконав свої зобов‘язання, але вони мені заплатили типу авансом, хоча платили завжди пост фактум й доказів не було надано з їхньої сторони, які б підтверджували цей вкид. Довелось їхати у райвідділ розбиратися з адвокатом. Після пари візитів мене більше не турбували, очевидно що прокурор не дав ходу цій справі. Це коротко про те, що вас потенційно може чекати після співпраці з цією конторою