Edvantis

Львів, Берлін (Німеччина), Ряшів (Польща)

Працюю в Edvantis майже рік на позиції Project Coordinator. Прийшла у компанію джуном та впевнено можу сказати, що значно зросла у своїх навичках завдяки компанії та людям,що мене оточують. Edvantis допомагає та стимулює розвиватися, бо надає конкурентну заробітню плату у часи війни, має класний соціальний пакет, завдяки якому можна вивчати не тільки англійську, а й німецьку мову і проводить купу цікавих активностей для співробітників, і що особливо приємно- зберігає державні вихідні) Незважаючи на те,що я працюю в Києві, а головний офіс компанії знаходиться у Львові, я вже неодноразово відвідувала різні компанійські заходи у Львові, а саму дорогу компенсував Edvantis. Того точно можу сказати, що відношення до співробітників в Edvantis на дуже високому рівні. Якщо ж розповідати детально про сам досвід роботи, то на своїх проєктах співпрацюю із досвідченими лідами та крутим Program manager, тому робочий процес проходить і цікаво і корисно) Якщо чесно, то Edvantis вже порадила всім своїм знайомим, того однозначно і вам рекомендую. Компанія крута)

Працюю в Edvantis вже понад п’ять років, і кожен день я вдячний за можливість бути частиною цієї динамічної та інноваційної команди. Зв’язок, який я відчуваю з компанією, вражає мене. Навіть зараз, коли я виконую свої обов’язки у Збройних Силах України, Edvantis продовжує надавати мені підтримку, показуючи, що це не просто місце роботи, а справжня родина. Ця підтримка допомагає мені відчувати себе впевнено як у військовій службі, так і в робочих завданнях. Велике спасибі Edvantis за те, що ви відділяєте час та зусилля, щоб забезпечити нас, співробітників, у всіх сферах життя. Також хочу подякувати HR відділу за підтримку, а особливо Галині Юрченко. Це свідчить про вашу велику відданість та глибоке розуміння того, що означає підтримка команди. Разом ми здатні досягати неймовірних висот і в роботі, і в службі для країни. Гордий за те, що вибрав Edvantis!

Працював тут понад 2 роки як Full Stack розробник, потрапив на шикарний проєкт де були і мікросервіси і старі і нові технології. Мав змогу зробити мобільну апку на Flutter з нуля до реліза. На жаль, в замовника почались проблеми із фінансуванням. Якщо будуть класні проєкти то з радістю буду співпрацювати із Edvantis в майбутньому. Компанію рекомендую.

Всім привіт! Вже майже 3 місяці працюю в компанії Edvantis. Зараз завершую випробувальний термін на посаді feed engineer. Це моя перша робота у IT компанії і хочу поділитися своїми першими враженнями. Отож, працюю я на цікавому проекті, на час стажування мені призначили ментора, який завжди допомагав і допомагає, так само як і решта нашої команди. Оскільки я новенька, то питань завжди чимало ніхто жодного разу не залишив мене сам на сам вирішувати питання. Всі дуже привітні, веселі, цікаві та доброзичливі. У перший же день забезпечили всім порібним для роботи. Такі процеси як співбесіди, onboarding, комунікація з командою теж на високому рівні, менеджери професійні. Офіси красиві, комфортні та затишні тут приємно знаходитися та працювати, атмосфера дружня. Подобається, що компанія підтримує своїх працівників, які пішли на фронт, а також постійно проводить збори коштів спрямовані на допомогу нашим військовим. Ще дуже приємно, коли говорю друзям чи знайомим, що працюю в компанії Edvantis, у відповідь чути, що це хороша компанія :) Рада, що сюди потрапила і сподваюся на плідну та цікаву співпрацю!

Працював тут майже 2 роки, залишати компанію було наче залишати другий дім. Мав 4 проекти, які завершились майже на одному подиху. Робочі процеси вибудувані на хорошому рівні, менеджери дуже професійні, колеги — практично друзі. Я дуже радий, що сюди потрапив і дуже сумуватиму за Edvantis.

Edvantis бомбезна компанія! Особливо якщо ви лише на початку вашої кар’єри. Тут ніжно візьмуть за руку і проведуть тернисти шляхом початку роботи. Все розкажуть, покажуть, навчать, поможуть. Загалом є і дуже круті сіньйори і ліди в яких можна вчитись років з 10 і є талановиті молоді люди, з якими можна здружитись і довго та щасливо працювати) Сімейна, комфортна компанія. Рекомендую.

Як то кажуть, перший млинець — комом, але це не про Edvantis.

Це — перша IT-компанія, в якій мав можливість працювати.

Процеси налагоджені на ура: співбесіди, onboarding, комунікація з командою.

Потрапив на дуже гарний проект з сильною командою. Робоча техніка, умови, інші орг.питання — все це вирішувалось у декілька повідомлень, за що я дуже вдячний всьому персоналу.

Хоч і не пройшов випробувальний, але в цьому лише моя провина. Негативного сліду від роботи в компанії не залишилось, адже тут панує дружня атмосфера, де ти себе не відчуваєш зайвим.

Одним словом — дякую компанії за цінний досвід, чудові враження та непогану ЗП!

Усім, хто ще вагається, рекомендую сюди йти, не пошкодуєте ;)

Хм, чомусь тут тільки один відгук після 2010 року...

Edvantis — компанія, у якій я отримав перший успішний досвід роботи на Захід. (Перед тим програмував у декількох компаніях, які розробляли продукти для українського ринку.) В Edvantis працюють різні спеціалісти: від (тямущих) студентів і недавніх випускників до досвідчених Senior-ів. Дружня атмосфера. Керівництво, з яким перетинався (Мирослав Михальчук і Аня Цибко), — приємні люди. Залишив компанію після трохи більше як рік роботи через те, що після завершення мого проекту оплачувана частина бенчу (2 місяці у моєму випадку) закінчувалася, і не було іншого проекту. Стосовно недоліків роботи в Edvantis, не зміг знайти нічого суттєвого. Дякую за співпрацю!

Edvantis — це компанія, з якої почалася моя кар’єра в IT (Edvantis Bootcamp 2016). Викладачами Edvantis Bootcamp були досвідчені професіонали, які змогли якісно поєднати теоретичний матеріал із практичними завданнями. Перевагами Едвантіса є дружня атмосфера, різноманітні івенти, а також менеджмент проектів. Вдячний компанії за досвід, який я отримав.