Працювати у відділі розробки, з командами було дуже приємно, побудували зручні, дружні відносини — за цим буду сумувати. У мене завжди була можливість вибудовувати логіку, впливати на результат (документація), показувати своє бачення. Моя думка враховувалась. Можливість працювати віддалено та *робота на результат* — додають гнучкості, можливість працювати в зручному для себе режимі. Я не забув підтримку компанії на початку війни — це не порожній звук. Завдяки людям, які тут працюють, я отримав досвід та став тим, ким я є — це був приємний досвід довжиною в понад 6 років.
Я в компанії трохи більше
Якщо я не помиляюсь, працюю вже більше
В EDINі все так потужно та цікаво, що я вже збилась з рахунку)). Безперечно, що можливості для розвитку та навчання є. І для всіх, бо питання тільки в тому, чи хоче цього сама людина. Як то кажуть: хто шукає, той завжди знайде. Компанія та керівництво підтримують бажання апгрейдитись співробітників, надають можливість навчатись з фінансуванням, що варто цінувати. Система оплати праці прозора, виплачується згідно актів, жодного разу не помічала, що щось не так.
В компанії працюю поки лише 3 місяці, але вже можу відзначити багато плюсів. Прийшла на посаду спеціаліста технічної підтримки першої лінії, хоч і не зовсім розбиралась у сфері рітейлу та IT, але мене доволі швидко всьому навчили і допомагають навчатись і розвиватись далі.
Із плюсів вже відмітила для себе, це те, що тут є доволі гарний кар’єрний ріст у будь які відділи компанії, а не тільки в тому відділі в який пришов.
Дуже гарний колектив, за декілька тижнів повністю змогла адаптуватись та подружитись з колегами.
Не мало важливий плюс це те, що компанія дає можливість навчатись, як у колег які вже давно працюють в компанії так і на різних профільних курсах.
На рахунок графіку та зп теж все добре, у техпідтримки графік змішаний (віддалено/офіс). Заробітня плата вище середнього на ринку, навіть на початковому рівні. Система бонусів прозора та зрозуміла, є KPI, тому зажди впевнений у тому, що ти отримаєш.
Радий працювати в компанії з 2020 року.
Починав свій шлях на посаді спеціаліста технічної підтримки першої лінії, де здобув неоціненний досвід роботи та спілкування з клієнтами. Через рік з ТП перейшов у департамент впровадження інноваційних рішень (далі ДВІР), на позицію Бізнес-аналітика, далі ще через рік перейшов на посаду Product manager, де й працюю по сьогодні.
Загалом, завдяки можливостям компанії — неодноразово проходив профільні курси як по бізнес аналізу, так і по продукт менеджменту. Це дозволило мені легко увійти в нові посади, та здобути необхідні навички, для обіймання вказаних посад. Також, хотілось би зазначити високий рівень зацікавлення наставників в професійному зростанні персоналу. Працюючи в компанії не один рік, бачив карʼєрний ріст як у комерційному департаменті, так і у ДВІР.
Моїм безпосереднім керівником є Євген Тромбола, який за сумісництвом, ще і виконував роль наставника, коли я прийшов на BA, а далі й на PM. Поважаю та радий вислухати завжди думки Євгена в робочих питаннях, адже ті знання які я отримав, в тому числі були завдяки йому. Коли «все пропало» і здається, що питання не вирішиться ніяк — йду радитись до нього. Без поради ще не лишився ні разу. І це чудово. Озираючись на свою адаптацію, намагаюсь завжди надати інформацію, яку в мене запитують по максимуму.
Поважаю колег, адже розумію, специфіку роботи кожного з відділів. З багатьма спілкуюсь і в позаробочий час.
Що стосується оплати праці, то все більш ніж прозоро.
Працюю в компанії вже більш ніж 3 роки.
Перше, що хочеться сказати про компанію і за що подякувати — це стабільність, яку вона дає. Під час КОВІДУ та під час настання війни компанія була стресостійка, не було звільнень, була вчасно виплачена зарплата.
В компанії на постійній основі ведуться благодійні збори, як донатів, так і речей, не забуваємо в який час живемо і вдячні тим, хто нас захищає.
До війни компанія гарно вміла відпочивати, з зрозумілих причин зараз набагато скромніше.
В компанії є можливості розвитку та навчання, на своєму особистому досвіді можу про це твердо сказати. Отримала підтримку і відразу включили в процеси.
Місцерозташування офісу в парку Відрадний, сам офіс комфортний. Маємо самокати, можна трохи провітритись проїхавшись парком. Для прохолодних вечорів маємо настолки та бібліотеку.
Дуже класний колектив, який завжди підтримає, якщо в цьому буде потреба. Не залишить на одинці з проблемою чи горем
Работала в компании почти 3 года на позиции Java Developer. В компании дружеская атмосфера, для разработчиков гибкий график работы, есть возможность для профессионального рост, приветствуется инициатива в изучении и использовании новых фреймворков.
Работаю не так давно, при этом уже могу отметить много плюсов.
Работа в EDIN — отличная возможность для профессиональной реализации и мощного развития. Прекрасная команда. Все ребята — отличные специалисты своего дела. Продукт развивается и постоянно качественно улучшается. Руководство всегда открыто к интересным предложениям, поддерживает креативные идеи и помогает их реализовывать.
Есть возможность для профессионального развития, сотрудники не стоят на месте.
Достойные условия работы, прозрачная система поощрения лучших членов команды.
Работаю в компании уже около полугода. На сегодняшний день с уверенностью могу сказать, что эта та компания, в которой я хотел бы задержаться надолго.
Коллектив, отношение руководства к сотрудникам — на высшем/должном уровне. Есть все необходимое для качественного выполнения своей работы.
Что немало важно также для меня, есть перспективы роста и развития.
Отличный коллектив.
Для трудоустройства однозначно рекомендую данную компанию.
Дали самое объемное тестовое задание, которое я когда-либо встречал. При этом оно прикладное (непосредственно связано с продуктами компании, а также, со слов руководителя, мое решение может быть в дальнейшем ими использовано) и естественно не оплачивается. Договорился сделать только часть. После того как отправил, сказали что ответят до конца недели. Прошел почти месяц — ни ответа, ни привета. Очень неприятный опыт.
В цій компанії важливо відмітити єдність та доброзичливість колективу. Я завжди звертаю увагу на комунікацію людей, адже від цього залежить не лише дружня атмосфера, але й якість виконання задач. Компанія постійно розвивається, тому цікаві проекти є завжди. Сам напрямок ЕДО дуже своєчасний, адже країна діджиталізується, і відбувається це саме шляхом впровадження інноваційних рішень в бізнесі, а отже сервіси, що надають такі послуги мають попит на свою продукцію та можливість постійно її удосконалювати.
Отличная компания. Офис достаточно комфортный, есть все что нужно, зона отдыха с PS, кухня и ресторан на первом этаже. Дружные коллеги, много профессионалов в своей области как в технической так и в бизнесовой, есть у кого учиться. Отдельно стоит отметить подходы к работе и сотрудникам Директора по Продукту и CTO, стиль управления демократичный и поддерживающий, работать одно удовольствие. В компании ценят профессиональное развитие, высокое качество и результативность, как этого достигать решает либо команда, либо конкретный сотрудник. Компания лидер в своем сегменте с линейкой из нескольких востребованных продуктов в B2B, для ритейл и e-commerce. Сокращаем издержки в бизнесе по средствам электронного документооборота, оптимизируем процессы и сохраняем природу минимизацией использования бумаги.
Работаю в компании со дня основания. Принимала участие в формировании сильной команды, дружного коллектива.
Наша стабильная компания является флагманом рынка электронных B2B коммуникаций.
Мы заботимся о сотрудниках. У нас официальное оформление, достойная оплата труда, социальный пакет, согласно законодательству, своевременна выплата заработной платы, комфортный офис, талантливое руководство, дружный коллектив, тренинги, возможность развития и карьернго роста, постоянно ароматный чай/кофе на кухне, раз в неделю фруктовый день, спортивные и корпоративные мероприятия.
Разработана система наставничества и адаптации. В ближайшем будущем — разработка индивидуальных планов развития сотрудников.
Мы мотивируем людей на привлечение в команду талантливых специалистов!
Наши ценности:
Компетентность и умение решать сложные задачи — Мы не только являемся профессионалами в своем деле, но и готовы делиться знаниями с коллегами и партнерами. Мы не пасуем перед сложными задачами, подходим к их решению с драйвом и креативностью и всегда доводим начатое дело до конца. Инновационность — Мы постоянно работаем над улучшениями, каждый день предлагая большое или маленькое решение, которое поможет нам быть лучше. Мы внедряем лучшие практики в наши бизнес-процессы. Командная работа — Мы понимаем, что цель нашей работы простирается намного дальше целей отдела или департамента, мы вместе создаем новое будущее для наших клиентов. Мы помогаем коллегам и всегда поддерживаем друг друга. Ответственность + доверие — Мы доверяем нашим коллегам, уважаем мнение и опыт каждого сотрудника и принципы нашей компании. Ориентация на успех клиента — Мы понимаем, что действие каждого сотрудника отражается на успехе нашего клиента и прилагаем все усилия к тому, чтобы обеспечить лучший сервис.