14 січня 17:02
Працював майже 2 роки віддаленим frontend-розробником в EchoGlobal (також відомі як EchoUA або просто Echo) на стабільному довгостроковому проєкті для британського клієнта. Проблеми з тайм зонами? Майже не помітно — команда завжди була на зв’язку, спокійна, адекватна і з нею дуже легко спілкуватися.
Найбільше вразила саме людська сторона: чесні та прозорі переговори, блискавичні відповіді на питання (часто в той же день), швидке вирішення будь-яких блокерів і справжня відкритість до ідей розробників. Ніякого корпоративного бардака, ніякого мікроменеджменту — просто поважна, ефективна співпраця, від якої не втомлюєшся.
Хоча основний дев-процес (Jira-тікети, CI/CD, релізи, code review) повністю вівся на стороні клієнта, Echo забезпечувала ідеальний фон: нуль додаткової бюрократії, стабільність і справжню турботу про людей та їхній час.
Якщо ти розробник, який втомився від хаотичних агенцій чи тих, де тебе сприймають як гвинтик — Echo одна з хороших. Стабільний, професійний, людяний аутсорс/стафінг-партнер з дорослим і поважним підходом. Дуже рекомендую — з радістю попрацював би з ними ще раз.