Крім постів СЕО у фейсбук, який він вже прикрив, раджу ще забити назву компанії в твітер. Якщо ви хочете скористатись компанією як можливістю стартанути попри все, то зважайте, що вам можуть не платити по
Взагалі, цікаво як компанія поєднує харасмент до жінок і міжнародне партнерство. Сподіваюсь, що компанії з таким внутрішнім порядком відпадуть з ринку як рудимент.
Пропрацювава трохи більше року з серпня 2022 до листопада 2023.
Працював я к Front End розробник.
З хорошого. Набув великий досвід у js розробці. А також у роботі з великою командою. У мене була дуже приемна і гарна команда. Дякую усім розробникам та менеджерам що працювали зі мною. Набув досвід навчання та трохи досвід теї ліда.
З того що раджу покращіти.
Повна відсутність техліда.Мене навчав розробник зо фактично не працював уже у компанії. Тож навчання було дуже коротким. Повна відсутність техліда. Не було кому вирішувати технічні питання і корректувати завдання з урахування реальних технічних можливостей.
Різний рівень розробників. Ніхто не займается навчаннями, обміном досвіду та документаціею. Через це я також декілька тижднів виконував крім обовязків розробника, ще роль тех ліда. Керувава командою фронтенд розробників, прводив навчання, коригувава завдання. Без будь якіх підвищень по зп.
Я висувавав багато пропозицій що до покращення розробки, оптиміцзації роботи, використання сучасних методів. Жодна не була реалізована керівництвом.
Є відділ техпідтримки але від нього мінімум допомоги.
Ну і найголовніше. Систематичні затримки зарплати усьому персоналу. Остання затримка у мене — майже 2 місяці. Відсутність комунікації. Жодних пояснень чи чітких дат. Зате обіцянки.
Пропоную звертати увагу на гіг контракт. перед підписанням. Бо у Еконсалтів він дуже хитро прописаний, По ньому ви не отримуете ніякої компенсації за затримки зп навіть при звільненні.
Звільнився через систематичні затримки зп, а також небажання компанії виплатити зп хоча б частково.
Перед подачею резюме почитайте hiring процес від Andriy Bezgubenko (General Constructor XRM Systems & General Manager) at E-Consulting
Отработал в компании Front end разработчиком несколько месяцев.
Ушел по личным обстоятельствам.
Отличное место для старта и не только.
Много разработки и не очень много вёрстки.
Неплохо разберетесь с асинхронностью и различными методами работы с массивами.
В общем, есть возможность качнуть JS, единственное, что пока преимущественно используют ES5, но новые проекты пишутся и на ES6.
Отличный коллектив, как разработчики, так и бизнес-аналитики с консультантами.
Как Front end разработчик, не могу не отметить своего ментора Александра Карпенко. На любые мои вопросы, даже самые глупые давал ответ либо направлял на то, чтоб решение я нашел сам. Хороший ментор- это очень важно.
З\п так же конкурентоспособная.
Нравится.
Большие интересные проекты, хорошие ребята в коллективе, доброжелательная атмосфера.