15 грудня 2025 9:30
Хочу поділитися досвідом проходження технічної співбесіди в компанії dzencode на позицію Junior .NET Developer.
Спочатку мені надали тестове завдання, яке було сформульоване достатньо грамотно та зрозуміло. Через постійні відключення електроенергії я не встигав виконати його у встановлений термін, тому звернувся з проханням трохи продовжити дедлайн з об’єктивних причин. Мені пішли назустріч і дозволили здати пізніше.
Після того як моє тестове було прийнято, мені призначили дату технічної співбесіди. Співбесіду проводив Олексій. У процесі спілкування він був максимально ввічливим і коректним, не намагався показати свою перевагу чи самоутвердитися. Навпаки — ставив запитання з різних сторін, щоб краще зрозуміти мій рівень знань. У тих моментах, де я «плавав», він давав чіткі й розгорнуті пояснення.
Загалом процес рекрутингy залишив у мене позитивне враження.
Mykola Stalnenko (з верифікованим LinkedIn-профілем “Verified by Persona using government ID”), то вам вдалося працевлаштуватися в dZENcode?