ДЗЕН

Київ

13 квітня 2023 14:47

Людмила Кравченко, Business Development Manager в Self employed

Відповідальність та уважність працівників залишає бажати кращого. Максимально дивна контора, яка «навчає професійній комунікації» натомість могла б навчити своїх співробітників.
Спочатку зі мною зв’язалася рекрутер Lesia Oliinyk, яка запропонувала нерелевантну посаду. Я одразу відповіла, що мене цікавить позиція лише Business Development Manager та відповіла на питання «які саме обовʼязки я б хотіла виконувати у цій ролі». І все було б добре, але
Наступного дня зі мною зв’язалася інша рекрутер Любов вже з пропозицією New business manager, де було вказано що потрібна присутність в офісі. Я своєю чергою в резюме зазначаю, що наразі знаходжуся закордоном. Тому така деталь, вже повинна зупиняти людей витрачати час один на одного 🚩🚩🚩
Але ні, далі отримую питання «Чи можна подивитися приклади моєї роботи з іншої абсолютно незв’язаної позиції.» На питання «Яке це має відношення до поточної вакансії», отримала відповідь «планується відкриття інших позицій та ми можемо обговорювати обовʼязки». 🚩🚩🚩
Дуже цікаво, яким чином відбувається комунікація між рекрутерами. І нащо витрачати час людини, яка вже зазначила, що розглядає лише певну позицію.
Компанія — суцільний red flag 🚩🚩🚩

Людмила, підкажіть, будь ласка, чи ми з вами в особистих розв’язувати всі питання, стосовно вашого відгуку. Можливо залишились те, що ми можемо зробити додатково для вас?

Доброго дня, Людмила. Дякуємо за feedback. Мені дуже шкода, що ви отримали негативний досвід у спілкуванні з нашою командою. Ми обовʼязково опрацюємо цей кейс і зробимо висновки на майбутнє