2 квітня 2020 22:54
Привет, думаю справедливо будет оставить и мой отзыв. Компания посмотрела моё резюме, заинтересовалась, после чего убедилась в моих навыках, просмотрев портфолио. Выполнив их тестовое задание мне ответили Позитивно, назначили 2 собеседования. Пройдя вступительное собеседование и собеседование с гл.Дизайнером, который не задал ни одного вопроса по поводу тестового (вопросы шаблонные, что читали, что видели, слышали — психологическая давка, я ожидал от гл.Дизайнера проф. вопросы и обсуждение тестового задания). и подождав
Доброго дня!
Ярослав, хотілось би якнайшвидше розібратися в даній ситуації, адже нам не дуже приємно, що у публічному доступі висить неправдивий відгук про нашу компанію.
Ви надихнули нас розібратися у даній ситуації, і ось що вдалось з’ясувати:
Вакансія ui/ux дизайнера була відкрита у жовтні. Ви виконали тестове завдання, після чого, ми отримали фідбек від замовника, що Ваших скілів недостатньо для даної посади і наш рекрутер написав Вам на пошту лист з відмовою.
Жодних співбесід з Вами не було проведено. Політикою нашої компанії, ми не організовуємо співбесіди по скайпу, так як більшість вакансій, які ми шукаємо не є віддаленими. Лише під час карантину змушені використовувати відео-зв’язок через ZOOM.
Щоб дізнатися про ситуацію більш детально, наш HR/рекрутер Юлія зв’язалась з Вами по телефону, де Ви відповіли, що було проведено 2 співбесіди по скайпу та не могли назвати імена жодних людей, які з Вами контактували. На її прохання надіслати будь-які докази Вашого коментаря, отримали відповідь, що підтвердити ніяк не можете.
Ярославе, пропонуємо Вам більш ретельніше перевіряти інформацію перед тим, як публікувати відгуки. При потребі надішлемо всі докази листування з Вами.
Гарного дня!