29 червня 2023 17:45
Працюю в Dysnix вже майже два роки на позиції DevOps Engineer.
Свій досвід роботи вважаю максимально позитивним, адже це мій перший досвід саме full-time роботи в сфері DevOps. Завдяки добре відточеним процесам всередині компанії, а також цікавим проектам, в тому числі по тематиці web3, я зміг дуже швидко вирости як спеціаліст (приходив як Middle, наразі Senior). Є можливість постійно вчитись чомусь новому, опановувати нові стеки технологій, а не працювати з нудним легасі. Коли звертаєшся за допомогою, ти завжди можеш розраховувати, що тобі підкажуть та допоможуть. Деякі проєкти мають дуже жваві темпи запуску, тож зазвичай нудно на роботі не буває :)
Абсолютна відсутність бюрократії, в тебе є достатньо свободи щодо планування свого робочого та вільного часу. Завжди можна взяти позапланові вихідні через будь-які форс-мажорні обставини, тут до цього ставляться з розумінням. Колектив — це круті, позитивні та цікаві люди, лише шкодую, що не так часто виходить бачитись в живу :)
Дуже подобається, що компанія не тільки зосереджує свою діяльність в тематиці DevOps, але й активно займається волонтерською діяльністю. Допомагає ЗСУ, відправляючи автівки на фронт. Також забезпечує підрозділи необхідними інструментами (планшетами, амуніцією), а зараз навіть почала виготовляти власні розвідувальні дрони, що потребує неабиякої експертизи, часу і мотивації. Завжди був дуже радий долучатись до волонтерства разом з Dysnix.
Резюмуючи, Dysnix — дуже крута компанія, і підійде тим, хто шукає нові можливості для розвитку і комфорту на роботі.