:DTeam

Бориспіль, Віддалено, Маямі (США)

Работаю в компании 4-й месяц. Пока что все очень нравиться. Попал на аутстаф проект где я работаю с мультинациональной командой из 6 стран мира. На нем есть возможность не только углублять свои знания в банковской предметной области и развивать технические навыки, но и через постоянную комуникацию изучать менталитет своих иностранных колег и через соверешенствование общего проекта укрепять интернациональные связи между Украиной и другими демократическими странами. Также мне понравилось, что наша компания хорошо подготовилась к работе в условаиях войны: у нас есть постоянный интернет (обычный провайдер и старлинк Илона Маска), несколько генераторов и несколько мощных павербанков, что позволяет мне быть на каждом скрам митинге с иностанной командой заказчика в любое время дня. Также мне нравиться, что наша компания
развивается, много новых проектов, много новых сотрудников и что самое главное очень хорошее отношение к сотрудникам компании. Поменяв за свою жизнь много разаных компаний, я понял что в ДТИМ дорожат сотрудниками и пытаются обеспечить сотрудникам достойную оплату и условия труда. Очень надеюсь на долгосрочные рабочие отношения с этой компанией.

За півроку праці у компанії, змог виділити для себе такі фактори як: Швидкий фідбек по запросам, приемний колектив, немае дивних метрик для оцінок співробітників, можливість розвиватися,Шикарний HR департамент. Та пару людей прям чемпіони юмору.

Підтримали: Kotliar Oleksandr

Працюю в компанії близько трьох місяців, дуже задоволена. Не дивлячись на такий малий проміжок часу, можу з впевненістю сказати, що керівництво компанії та власне працівники надзвичайно сильно зацікавлені в кожному проекті, який розробляється, та в чудовому результаті для кінцевого користувача та замовника. Окрім цього, вражає те, що тобі завжди допоможуть та докладуть всіх зусиль аби вирішити проблему, яка виникла. Така взаємодія дійсно надихає викладатися на повну силу. Проект, яким займаюсь зараз я з командою, є настільки масштабним, що навіть не передати. І дуже приємно відчувати, що ти є його маленька частинка. Дякую компанії за можливість розвиватись та за приємне середовище, яке створюється вже не один рік!

Підтримали: Kotliar Oleksandr

From my rich experience, I can say that this is the best tolerant company I have ever worked. Good management, excellent compensation, the company takes care of its employees, in general a cool atmosphere encourages you to improve skills. Good working conditions. For all the time I have not found a single negative factor. Thank you :DTeam.

Підтримали: Kotliar Oleksandr

Маєте дуже хорошу рекрутерку Анну)

Працюю в компанії більше ніж два роки.
Напевно однією з основних переваг компанії :DTeam, з точки зору людини яка тут працює — це те, що компанія дуже цінує своїх працівників і завжди відкрита до нових ідей та пропозиції.
Разом ми змогли втілити в життя багато потужних внутрішніх та зовнішніх проєктів. Ці проєкти дозволили компанії вийти на якісно новий рівень і я дуже радий, що маю можливість долучатися до цих трансформацій.
Також є можливість гарно проводити позаробочий час — HR-менеджери можуть запропонувати класні тімбілдинги, а також участь у різних соціальних ініціативах.

Пропрацював в даній компанії 1,5 місяці на посаді QA engineer, тобто пройшов випробувальний термін і продовжував роботу далі. Жодних зауважень до моєї роботи протягом даного терміну я не отримував.На момент виплати заробітної плати, просто заблокували всі доступи і ПМ повідомив, що подальшу співпрацю продовжувати не бажають. На даний момент (а пройшло вже більше місяця) маю повідомлення, що заробітну плату, на яку існує домовленість вони платити не збираються. Таким чином хочу застерегти усіх бажаючих працювати у даній компанії від даного кроку, оскільки оплата праці відбувається не за контрактом/домовленістю, а по бажанню керівництва, а вимоги чинного законодавства в сфері оформлення відносин та дотримання чинного законодавства ігноруються.

Підтримали: Vasily TiurinAndrew SlsAlex

Андрей, здравствуйте. К сожалению, Вы не прошли испытательный срок, опираясь на негативный отзыв ПМ и старшего тестировщика, Вам было отказано в дальнейшем сотрудничестве.

В офере, четко указанно, что при не прохождении испытательного срока компания оставляет за собой право не платить. Тем не менее, я пытался связаться с вами дважды что бы предложить свой вариант выхода из ситуации, а именно частичную выплату ЗП (около 70%). Но к сожалению вы так и не нашли время созвониться со мной и это обсудить.

Если вкратце, то отзыв ПМ:
"""
... медленно и не эффективно, не коммерческий уровень тестирования, многие задачи приходилось перепроверять, часто находили ошибки в уже принятых задачах ...
"""

При желании, можете опубликовать мою с вами личную переписку, она только подтвердит мои слова.

P.S. Хочу отметить что это первый случай в истории компании (за 3+ года), когда испытательный срок не был оплачен.

P.S.S. Вы нашли время на то что бы написать отзыв, но так и не нашли время что бы созвониться со мной.