DRUPFAN

Мілан (Італія), Оттава (Канада), Saint John (Canada), Fredericton (Canada)

2 жовтня 2023 13:21

Дмитро Левчик, PHP (Drupal) Developer в DRUPFAN

Уже почався другий рік як я співпрацюю з цією компанією в якості Drupal розробника. Проекти цікаві, є як і легенькі так і такі з якими треба поламати голову. Зарплата гідна, я б навіть насмілився сказати що порівняно з іншими компаніями в Луцьку зайбільша, підвищення навіть не думав просити. Почали ми співпрацювати під час війни, компанія допомогла мені надаючи аванси, що дуже допомогло. Та і взагалі часто цікавляться як у тебе справи, певен що у біді тут тебе не лишуть. Офіси хороші, не сказав би що найкращі але й далеко не найгірші, працювати комфортно та є плюси типу ПС/пінг понг/піци з пивом/пряників. Колеги хороші люди, хоча всі на різних проектів та майже всі дистанційно проте як збираємось разом є над чим посміятися чи про що розказати. Також в компанії були курси англійської та міні внутнішні івенти зі спікерами для розвитку співробітників. Плюс дуже зручно що можна працювати з дому коли завгодно, зовсім не помітив як вже звикся до цієї фічі. Та і загалом інші відгуки описують все що я міг би додавати далі та далі, тому просто приємнуюся до них) Чудове місце для роботи та особистого розвитку!