DRUPFAN

Мілан (Італія), Оттава (Канада), Saint John (Canada), Fredericton (Canada)

27 червня 2023 21:22

Yurii Kopylets, Drupal Developer в DRUPFAN

Працюю у компанії близько двох років. За цей час компанія завдяки розумінню ключових осіб мого потенціалу, реалізувала його на 100%: мені були надані можливості рости у професійному плані, а також, відповідно, і в зарплаті. Завдяки цьому я маю нагоду працювати з дуже масштабним, крутим і цікавим проектом разом зі спеціалістами світового рівня.
Окрім цього, мені була надана повна підтримка і супровід з юридичними та особистими проблемами, коли вони виникли. З боку керівництва усе робилось задля того, щоб надати усі можливості, повністю показати усю ситуацію і перспективи, як і щодо майбутнього компанії, та і загалом щодо подій у світі.
Сам колектив був завжди чудовий і не токсичний. Хоч, певні люди пішли, певні прийшли, атмосфера завжди залишається приємною і позитивною.
Так, звісно, бувають і недоліки, бувають сумбурні моменти, помилки, непорозуміння, але у даному місці їх вдається вирішити, подолати та виправити. Завжди, коли мене щось не влаштовувало і я про це казав, питання рано чи пізно вирішувалось. На мою думку, це цілком природня ситуація для будь-якої структури. Відверто можу сказати, що були ситуації, коли щось було не так, як мені обіцяли, у тому числі і з фінансового боку. Тому я просто казав, що мені обіцяли отак і так, а воно отак або ось тут незрозуміло якось організовано, давайте щось з цим зробимо. І питання вирішувалось.
Я маю з чим порівняти, оскільки на іншому місці роботи нічого донести не було можливим. Керівництво жило у власній реальності і вперто не хотіло звідти виходити. Тому вирішити якесь питання було просто неможливо.
Про структуру, графік роботи і таке інше тут уже писали, приєднуюсь до позитивних відгуків про це.
Тому на даний момент планую розвиватись саме тут і сприяти розвитку компанії.
Самому цікаво прийти сюди і почитати свій відгук через кілька років.)