3 квітня 17:19

Bohdan Babyak, Tech Lead

Вітаю, Богдане! Дякуємо, що залишили відгук про DreamX на DOU.

Відповідаю вам особисто як СЕО компанії DreamX.
Щиро кажучи, я не зовсім розумію суть вашого коментаря, адже, ви ніколи не працювали в нашій компанії. До того ж, враховуючи, що DreamX фокусується на команді, яка працює з території України, малоймовірно, що ви могли б потрапити до нас, коли проживаєте і працюєте за кордоном та не сплачуєте податки в Україні.
Оскільки ви згадали про «чинне законодавство України», хочу навести кілька цифр. З 2022 року компанія DreamX сплатила понад 2.000.000+ мільйони гривень податків. Ми працюємо відкрито, підтримуючи не лише економіку країни, а й важливі соціальні ініціативи: допомагаємо притулкам для тварин, освітнім проєктам і людям у складних життєвих ситуаціях в компанії.
Більшість нашої команди — це громадяни України, які працюють з території країни. Я також перебуваю в Україні і особисто координую роботу компанії.
У той час, коли ІТ-сектор в Україні стикається з чималими викликами, ми продовжуємо працювати стабільно, без затримок у виплатах, і залишаємося соціально відповідальними.
Якщо ж ваш відгук має іншу мотивацію або ви маєте конкретні факти — ми відкриті до конструктивного діалогу.
P.S.
Я готовий спілкуватися виключно українською мовою, оскільки не володію польською.
Залиште, будь ласка, свій номер телефону в коментарях — я з вами зв’яжусь.

З повагою,
Олександр Коршиков
СЕО DreamX

до чого тут польська. якщо я оригінальний комент написав українською?)
номер тел у відкритому інфопросторі я не збираюся залишати. ви вже заглядали на мій лінкедін профіль, тож філ фрі скед’юлити кол чи писати мені туди

факт є фактом:
коли покидаєш компанію, не компенсовуються невикористані відпустки оскільки «Ми не працюємо згідно з чинним законодавством України, тож компенсації у нас не передбачено». спробуйте заперечити чи спростувати)