Хочу поділитися своїм нещодавнім досвідом проходження співбесіди з HR Богданою на позицію Recruiter. Хоч для мене кінцевий результат не був позитивним, але сам процес залишив лише найкращі враження. Процес співбесіди був організований дуже добре, а атмосфера дружньою та підтримуючою, також HR дотрималася своєї обіцянки і надала розгорнутий фідбек. Бажаю успіхів компанії!
Хочу поділитися своїм досвідом у спробі влаштуватися на позицію Junior React Developer
Відгукнувся на вакансію, чекаю відповіді. Через деякий час перевіряю, на вакансію відгукнулося більше 420 кандидатів, але всі відгуки були проігноровані (статистика з сайту).
Вирішив дізнатися в твіттері, чому нікому не відповіли, але замість відповіді був заблокований.
Vitya Volokhan, вітаю!
Мене звати Богдана, я відповідаю за найм в компанії «DreamX», дякую, що залишили відгук.
Стосовно Вашого звернення про зворотній звʼязок кандидатам на посаду «Junior React Developer», хочу зауважили, що ми мали успішний найм через LinkedIn та закрили вакансію. Фізично надати відповідь усім людям, кількість, який становила за 400+ відгуків є нереальним. Ми цінуємо кандидатів, які надсилають відгуки, приходять у нас співбесіди та завжди надаємо зворотній зв’язок вчасно.
HR департамент немає доступу до Twitter, оскільки, не використовує цю платформу для роботи, я передала Ваш запис нашому СЕО та будемо розбиратися з даною ситуацією.
Надіюсь, моя відповідь надасть вам тільки гарне уявлення про нашу компанію та рекрутинг команду!
Гарного дня :)
Хочу поділитися відгуком проходження інтерв`ю з DreamX. Спілкувався з Богданною Hr Gerenalist, розмова була приємна, питання задавалися чітко і зрозуміло, перепитувала, якщо щось було не зрозуміло. В кінці співбесіди перевірили знання англійської.
Компанія пообіцяла дати зворотній зв’язок протягом тижня, своєї обіцянки дотрималися і повернулися з ним вчасно. Хоча я не пройшов на цю вакансію, бажаю компанії розвитку та успішних проєктів!
Вітаю! Щиро вдячна Вам за відгук :)
Вчасні та чіткі відповіді є політикою та правилом компанії до всіх кандидатів. В першу чергу, фідбек, надається за для покращення Ваших навиків, оскільки, ми з повагою відносимося до людей та часу, який приділяють нам та надаємо гарний зворотній звʼязок.
Бажаю Вам якнайшвидшого професійного зросту, DreamX в свою чергу завжди памʼятає гарних кандидатів та готовий до них повернуться у майбутньому !)
Я працюю в DreamX як Executive Assistant CEO, маю можливість бачити компанію зсередини. Мене вражає, як чітко, якісно організовані та побудовані всі процеси.
Співпрацюючи з CEO компанії напряму, я бачу, як важливо мати ефективну команду та добре налагоджені процеси. DreamX — це приклад того, як можна досягати високих результатів, працюючи в команді.
Мені подобається, що в компанії все продумано до дрібниць.
В компанії цінують кожного співробітника, кожну ідею і створюють сприятливу атмосферу для розвитку.
Кожен співробітник має можливість висловити свою думку і внести свій вклад у розвиток компанії .
В DreamX панує дух взаємоповаги та відкритості і це напряму впливає на роботу, адже в такій атмосфері хочеться працювати.
Працюю в компанії на посаді Lead Generation Specialist і хочу поділитись своїми враженнями.✍️
Для мене DreamX — це ідеальне середовище для тих, хто прагне розвиватись і ставати кращим у своїй справі, а компанія в свою чергу забезпечує всі належні умови для професійного зростання своїх працівників. Будь-які запитання, які виникають в процесі роботи будуть неодмінно обговорені, колеги завжди готові вислухати, підтримати, та поділитись власним досвідом. Що стосується виплат заробітної плати, то з цим завжди все чітко і без затримок. Гнучкий графік роботи, є можливість ефективно поєднувати роботу та особисте життя. Будь-які проблеми вирішуються максимально швидко і оперативно.
Загалом виділила особисто для себе багато вагомих плюсів за час роботи в компанії, і абсолютно вдячна і рада бути її частинкою.🫶
Я працюю Middle UI/UX дизайнером у компанії Dreamx і хочу поділитися своїм досвідом.
Dreamx надає всі умови для професійного розвитку і творчої самореалізації.
Команда — чудова, колеги завжди готові допомогти і поділитися досвідом. Комунікація між відділами на високому рівні, що значно спрощує робочі процеси. Проєкти цікаві та різноманітні, що дозволяє постійно розвиватися. Також цінують баланс між роботою та особистим життям, що дозволяє ефективно планувати свій час.
Вдячна за можливість працювати та творити з такими крутими людьми ❤️
Дуже рада працювати в DreamX, в компанії, що об’єднує справді талановитих та амбітних людей, які створюють круту атмосферу колективної співпраці та взаємної підтримки.
Робоче середовище в DreamX — це високий рівень професіоналізму та взаємоповаги. Кожен член команди цінує внесок інших, що створює позитивну і продуктивну робочу атмосферу.
Я вдячна за можливість бути частиною цієї неймовірної команди і рекомендую DreamX як ідеальне місце для тих, хто прагне досягти високих результатів у своїй кар’єрі❤️
Працюю в компанії вже шостий місяць на посаді маркетолога. В цілому, за ці півроку я зрозуміла, що DreamX — це про:
1. Класну команду: в компанії працюють профі, які завжди готові допомогти вирішити будь-яке питання, поділитися досвідом та знаннями;
2. Гнучкий графік роботи + відсутність овертаймів;
3. Вчасні виплати: зарплата виплачується чітко в строк, без затримок;
4. Доступ до необхідних інструментів: для роботи надається все необхідне програмне забезпечення та підписки;
5. Швидке вирішення проблем: на відміну від багатьох інших компаній, де вирішення проблем може затягнутися на тижні, в DreamX всі питання, зазвичай, вирішуються швидко і ефективно.
Загалом, я рекомендую DreamX як надійного роботодавця, який піклується про своїх співробітників та створює всі умови для їхнього професійного зростання.
Працюючи у компанії постійно відчуваєш стрімкий розвиток та його підтримку. Як UX/UI Designer я працюю з дійсно цікавими проектами, робочі процеси чітко організовані, що дозволяє працювати в задоволення. Компанія зі своєї сторони забезпечує всіма необхідними умовами для комфортної роботи: техніка, підписки на корисні сервіси, вчасні виплати і великий плюс, що ініціативи та ідеї підтримуються, адже всі зацікавлені у розвитку співробітника.
З робочою атмосферою у DreamX теж все круто, завжди є до кого звернутись по допомогу, круті тім білдінги та відсутність овертаймів :)
Працюю в компанії на посаді HRxRecruiter, відповідаю за оптимізацію процесів всередині офісу та повний цикл рекрутингу персоналу. Оскільки, працюю напряму з СЕО компанії: все робиться швидко, чітко та в тандемі. Як частина адмін команди DreamX, рада, що працюю тут та безпосередньо впливаю на наявність позитивних відгуків. Від себе- всім задоволена, про активність цінується, побажання враховуються, все працює чітко :)
Робота у цій компанії проходить дуже кайфово. Завжди дуже цікаві проекти, над якими і справді хочеться працювати, що надихає на розивиток і підтримує зацікавленість у роботі.
Також компанія забезпечує можливості розвитку і підтримує особисте зростання та професійний розвиток. Завжди прислуховуються до побажань і ідей, підтрімують ініціативи і це створює доволі класну атмосферу як в команді, так і загалом в компанії.
Тому компанії великий плюс і працюю тут з великим задоволенням.
Пишу абсолютно щирий компліментарний фідбек як наразі діючий Head of Lead Generation department. Чудова атмосфера всередині команди, достатній простір та увага для обговорення та реалізації моїх ідей, завжди вчасна зарплатня — це про DreamX. Величезним плюсом йдуть відсутність овертаймів та усього, що з ними зв’язано на рівні головної політики компанії та вкладання ресурсів у розвиток кожного з спеціалістів компанії. Дефінетлі 5 оф 5 ⭐
Хороший коллектив, приятная и дружественная атмосфера. Очень лояльное руководство. Лояльное не только к профи, но и к новичкам, что очень важно. Старшие коллеги всегда готовы прийти на помощь. Всегда — это всегда (днем, ночью, дождь, снег, воздушная тревога — не имеет значения. Догонят и помогут!!!). Всегда есть интересные и новые задачи. Руководство само заинтересовано в том, чтобы сотрудники развивались. И это поощряется.
«На работу, как на праздник» — это именно про компанию DreamX! (суббота и воскресенье — выходные! Отдых — одна из важных составляющих нашей жизни и здоровья. В данной компании с этим строго)
Хочу залишити відгук про компанію в якій працю вже досить давно. Враження тільки позитивні, оскільки мені як початковому спеціалісту UI/UX був наданий час та ресурси для відпрацювання своїх навичок. Постійно надавалися цікаві завдання які допомагали мені проявлятися і навчатися прямо на робочому місці. Наразі я дійшла до того рівня, що працюю самостійно над різноманітними проектами та ще більше розвиваюся в цьому напрямку. Для мене першочергово це розвиватися, як спеціалісту, а DreamX — компанія надає для цього всі чудові умови)