Dream2Team

до 20 спеціалістів
Київ

Нікому вже не секрет, що після початку повномасштабної війни український ринок найму розробників став «перегрітим». За власними відчуттями, знайти роботу в 2024 році важче з моїм 4-річним комерційним досвідом, ніж коли розпочинав карʼєру в IT (2019-2020 рр.). Така ситуація вимагає ставитися до пошуку роботи більш обдумано. Моя знайома порекомендувала скористатися послугою «Карʼєрна допомога» від компанії Dream2Team, коли знову став безробітним. Я так зробив і скажу відверто, це було правильним рішенням. Правильним у багатьох аспектах. Зараз перерахую:
1) Мені відразу видали купу корисних порад та інструкцій (у вигляді брошур), що де і як змінювати у своїх ресурсах пошуку роботи. Це допоможе будь-кому, хто скористався цією послугою, у майбутньому самостійно і ефективно шукати омріяну позицію;
2) Виділили головне і правильно оформили моє резюме, акаунти в LinkedIn та Djinni. Цієї спеціалізованої оцінки мені завжди не вистачало;
3) Допомогли організувати сам процес: все занотовувалось; супровідні листи навчили писати; якісь нюанси, аспекти обговорювались, враховуючи мої власні побажання;
4) Перед важливим співбесідами, а також у кінці тижня проводились зідзвони із спеціалістом. Він міг промоніторити ринок, проаналізувати мою ситуацію з конкретним работодавцем, дати корисні поради. Та й взагалі це неабияка психологічна підтримка, врешті-решт! Пошук завжди стресова справа, але коли є хтось ще, хто приймає у цьому участь і допомагає — це мотивує і дійсно полегшує ситуацію. До речі, відео цих зідзвонів можна було зберігати і переглядати, щоб у майбутньому нічого не забути зі сказаного спеціалістом.
5) Ще сапорт залишався і під час випробувального терміну, що теж дозволяло мені радитися щодо компанії, в якій розпочав працювати, її ставлення до мене, власної поведінки.
Підсумовуючи, хочу виділити лиш одне: одна «голова» — добре, а коли до твоєї проблеми долучається колектив «голов» з купою релеватного досвіду, то це в рази краще! :) Всіх нюансів знати не зможеш + ринок динамічний, увесь час змінюється, тому рекомендую довіритися професіоналам. У компанії Dream2Team самі такі люди і працюють. За мною закріплювався Денис Стельмах. Він точно допоможе у всьому, що стосується пошуків роботи. З ним бесіда була як з другом, не відчувалось жодного дискомфорту. Рекомендую!

Підтримали: Denys Stelmakh

Як і багатьом спеціалістам мені було досить важко знайти хорошу роботу на сучасному ринку праці.
Тому вірішив звернутися за консультаціюєю та допомогою до відповідних спеціалістів і не помилився.
Команда Dream2Team допомогла мені полегшити і пришвидшити пошук нового місця роботи.

Менеджери Тетяна і Соломія, круто допомогли мені активізувати і покращити мій LinkedIn (було багато відгуків від HR кожного дня) та оновили мій файл CV.
Активно підтримували мене протягом всього пошуку до прийняття оферу, за що їм дуже вдячний.

Тому всім, хто хоче знайти роботу попри складну ситуацію на ринку праці, можу сміливо рекомендувати цю компанію!

Підтримали: Тетяна Лугін

Як і багато інших спеціалістів на ринку було досить важко та довго знайти хорошу роботу.
Тому вірігив звернутися за консультаціюєю та допомогою до відповідних спеціалістів.

Перед початком пошуку ми познайомилися і провели зум дзвінок. Мене докладно опитали і вже на наступний день почали роботу над змінами за моїми профілями на платформах для пошуку роботи і звісно переписали резюме. Також команда Dream2Team, вже в процесі пошуку місця роботи, допомагала в написанні супровідних листів відповідно до вакансії. Кількість запрошень на співбесіди зросла суттєво.

Тому напевно рекоендую скористатися їхніми послугами, особливо якщо ви вже зневірилися. Вартість послуг напевно того варті.

Підтримали: Юля Омельченко

Не міг довго знайти для себе тепле місце після війни, так як ринок дуже упав.
Звернувся до команди D2T, взяв Senior Pack, і знову відчув життя немов до війни. Рекрутер Юлія обновила мій профіль, CV, лінкедін, та інші профайли. Консультувала мене, а також писала листи. Результатом я дуже задоволений!

Відтепер я більше буду довіряти свою кар’єру спеціалістам, і якщо щиття мене знов приведе до пошуку роботи, то Dream2Team — це перша компанія, в яку я залюбки знову звернусь!

Найкрутіше:
— Індивідуальний підхід, а тому вакансії завжди релевантні
— Прямий контакт з рекрутером
— Оплата після проходження випробовувального терміну
— Рекрутер допомогає здійснювати тайм-менеджмент
— Робота з різними ринками, в тому числі Європа та Америка
— Робота з тими, хто відчуває вітер трендів ринку праці

Однозначно рекомендую!

Підтримали: Юля Омельченко