7 липня 2023 19:55
Пропрацював у Dragons Lake майже три роки (з вересня 2020 до липня 2023) на позиції unreal engine програміста. Наразі вирішив перейти на більш цікавий для себе проект в іншу компанію, але хочу залишити позитивний відгук.
Це була моя перша компанія, пройшов через інтернатуру (дуже якісна штука, насправді) і попрацював на двох великих проектах.
Сподобалося, що дійсно даються можливості для розвитку, незалежно від того якого рівня ти спеціаліст. Ні разу не відчував зверхнього ставлення до себе, навіть коли я був junior програмістом.
За час роботи у мене не виникло ніяких конфліктів ні з ким, ліди та менеджери дуже адекватні та приємні люди (принаймні, на тих проектах, де я працював).
Щодо процесів: все досить налагоджено і якихось проблем у мене особисто не виникало. Звісно, за час моєї роботи тут бюрократії стало трохи більше, але абсолютно в межах норми для компанії такого розміру.
Затягнув сюди кількох друзів і не жалкую про це!)