29 січня 15:12

Mykhailo Nazaruk, Manual QA в NDA

Я працював у Dotcode понад 3,5 роки на позиції QA, і за цей час пройшов справді насичений, різноплановий та цікавий шлях професійного розвитку. Це був період постійного навчання, викликів і росту.
У компанії дуже хороша командна атмосфера. Тут вміють поєднувати відповідальну роботу з гумором і людяністю. Підтримка колег, живе спілкування та здорове ставлення до складних ситуацій робили навіть напружені моменти значно легшими.
Попри те, що компанія не надто велика, тут багато цікавих і перспективних проєктів, на яких можна отримати дуже цінний практичний досвід. Це середовище, де ти не просто виконуєш задачі, а реально розумієш продукт і впливаєш на його якість.
Варто відзначити відкритість до ініціатив. Тут реальна можливість реалізовувати власні ідеї та ефективні рішення. Такий підхід дуже сприяє особистісному розвитку і постійному руху компанії вперед.
За час роботи я відчув професійний ріст від стартових етапів до більшої відповідальності та участі в побудові QA-процесів.
Якщо у вас погано з почуттям гумору то вам буде складно інтегруватись в колектив) але якщо хочете рости, брати відповідальність і реалізовувати успішні проєкти то це чудове місце.
Щиро бажаю компанії подальшого розширення і масштабування. Дякую за досвід і людей, з якими пощастило працювати.

Підтримали:  Alona Nikitenko, Dmytro Deikun, Yuriy Telizhyn

Дякуємо тобі за такі теплі слова 🧡
З тобою було кайфово працювати, і ми раді, що dotcode став для тебе місцем росту і комфорту.

Завжди чекаємо в гості!
і, до речі, чекаємо на турнір з тенісу також 🏓😉