7 березня 2025 22:08

Mike Opanasiuk, .NET Developer

Я безмежно вдячний цій компанії за неймовірний досвід, атмосферу та людей, яких мені пощастило тут зустріти. З першого дня відчувалося, що це не просто робоче місце, а простір, де цінують кожного, де підтримка — це не просто слово, а справжня культура.

Особливо хочеться відзначити відкритість керівництва та щиру зацікавленість у розвитку кожного співробітника. Це відчувається у всьому: від комфортних умов праці до уваги наших ідей та ініціатив. Кожен день приносить не лише цікаві завдання та нові знання, а й справжнє задоволення від спілкування з колегами.

Це місце, де розкриваєш свій потенціал, де тебе чують і поважають, де можна бути собою та впевнено рухатися вперед. Щиро пишаюся тим, що був частиною цієї компанії та вдячний за кожну можливість зростати разом.

Рекомендую всім, хто шукає не просто роботу, а справжню команду однодумців та місце, де працюють з душею)

Підтримали:  Alona Nikitenko, Yuriy Telizhyn

Дуже дякуємо тобі за такі теплі! 🧡

Було неймовірно класно працювати разом. Ми щиро раді, що dotcode став для тебе місцем, де ти мав змогу розвиватись і залишатися собою. Бажаємо тобі крутих можливостей попереду і роботи в кайф!

І обов’язково заходь у гості ☕😊