Я познайомила з командою Don’t Panic Recruiting Agency на їхньому навчальному курсі «ІТ рекрутинг». І не прогадала, оскільки отримала неабияке задоволення, той випадок коли обираєш перші курси та відразу топові.
А ще крутіше, коли далі продовжуєш навчатися на інших курсах і там зустрічаєш посилання на команду Don’t Panic, оскільки саме вони «найкраще розвивають і просувають сферу рекрутингу в Україні»)))
Тому рекомендую команду за їхні знання, якими вони сміливо діляться, супровід і допомогу як під час навчання, так і після (команда порекомендувала мене в топову українську продуктову компанію Roosh, де я і працюю).
Команда справжні експерти-професіонали! А ще мають круту навичку — зі старту бути друзями-колегами. Досі звертаюсь по допомогу до них та завжди отримую більше, ніж очікую.
Та й загалом команда Don’t Panic сьогодні двигун навчання, розвитку і натхнення!
Співпрацюємо з Don’t Panic в сфері освіти, класно, коли експерти компанії не лише виконують свою роботу, а й щедро діляться експертизою з оточуючими. Вже провели кілька спільних освітніх подій разом і продовжуємо розвивати цей напрямок. Аудиторія була в захваті від вебінару, знання спікера на найвищому рівні, одразу видно, що людина добре знається на своїй роботі, бо говорить по-суті, без довгих вступів, роздумів, тільки конкретні поради, що працюють.
Дуже задоволений співпрацею з данними рекрутінговим агентством. Допомагають у всіх питаннях та підтримують на всіх етапах співбесід. Окремо хочу відзначити їх телеграм для пошуку роботу для junior спеціалістів що дуже круто на мою думку.
Агентство з великої букви! Допомогли знайти справжню компанію мрії з дійсно цікавим проектом, а не щоб було в описі вакансії. Зазвичай співпраця з агентствами це зайве згаяний час, але тільки не у випадку Don’t Panic. То ж не панікуйте і сміливо співпрацюйте з ними. Ввічливі і професійні рекрутери завжди знайдуть вам достойний офер.
Активно работаем с Don’t Panic уже почти полгода. Есть реальные результаты — оформлено несколько офферов и среди прочего — закрыта сложная позиция (не могли самостоятельно найти сотрудника почти 4 месяца).
Рекрутеры активно вовлечены в процесс поиска, всегда отвечают на возникающие вопросы, быстро обрабатывают фидбек. И вообще, одно удовольствие работать с такими профессионалами.
Видно, что для агенства это не просто заработок на сервисе рекрутинга, а это большое увлечение интересным для них делом, в котором они совершенствуются и постоянно развиваются.
Рекомендую, однозначно!
Мав нагоду співпрацювати з Don’t Panic Recruiting Agency декілька місяців тому. Залишились тільки позитивні враження. Особливо хотів би відзначити рекрутера Тетяну. Завжди допомогала мені в вирішенні всіх питань з компанією, куди проходив співбесіду. З нею було легко обговорювати всі запитання по відкритій позиції.
Через Don’t Panic знайшов свою теперишню роботу. Хороші комунікації, швидко відповідають, нарікань немає.
С Don’t Panic сотрудничаем уже более полугода. Только положительные впечатления, начиная от приятного общения с рекрутерами и менеджерами компании, которые всегда на связи, заканчивая оперативно закрытыми вакансиями и качественной коммуникацией с кандидатами. Спасибо за вашу работу :)
Шукали рекрутингове агенство для допомоги у закритті позиції розробника. Вирішили зупинитись на Don’t Panic і ні разу не пошкодували. Євген швидко організував дзвінок, обговорили всі деталі. Чудова команда професіоналів (Андрій прівєтікі))). Було легко комунікувати і працювати разом. Позицію успішно закрили. Розробник досі з нами :)
Чудова команда, яка наполегливо працює для своїх клієнтів. Однозначно рекомендуваю!
Також додам відгук про Don’t Panic яким поділився в Linkedin:
«Я розділяю компанії на три категорії: „не ок“, „ок“ і „вау!“.
1. з „не ок“ припиняю співпрацю за першої можливості. Наприклад — Укрексімбанк.
2. „ок“ роблять свою роботу на рівні ок. Працюю з ними поки не з’являється щось набагато краще. Іноді працюємо довго бо немає альтернативи і потреби в чомусь кращому. Це щось таке як Приват серед банків. Беремо і робимо!
3. „вау!“ — це зовсім іншого роду компанії. Від них ловлю себе на думці — „ось це класно зробили. вау! я не очікував“. Ці компанії йдуть на один крок далі щоб зробити досвід клієнта бездоганним. Такі компанії міняють індустрії. Це для мене Монобанк.
Don’t Panic Recruiting Agency перейшла для мене в категорію „вау“ коли Eugene Haiduchenko з Alex Hermann запропонували нам поділитись досвідом як покращити рекрутинг.
„Вау. Це було класно, багато корисних інсайтів, маємо тепер над чим працювати. Чому з десяти інших рекрутингових агенств з якими ми працювали цього ніхто не пропонував?“ — подумав я після дзвінка.
Бажаю вам і надалі допомагати компаніям ставати кращими і на власному прикладі показувати що таке „вау“ ефект.»
Don’t Panic Recruiting Agency привернуло нашу Innocode увагу своїми дописами на лінкедіні. Eugene Haiduchenko цікаво і невимушено розповідав про підходи в роботі і цінності, які вони сповідують в команді. Під час співпраці все виявилось правдою :) Так, справді, детально розпитують кого і куди треба, пропонують гідних кандидатів, допомагають з фідбеками для кандидатів. Нам вже вдалось успішно закрити вакансію.
Додаткова крута сторона, що не тільки СОО там класний, а всі, з ким довелось поспілкуватись. Особливі сентименти маємо до нашого персонального менеджера Andrii Andriienko :) Так тримати, нам все ще треба Ruby Dev!
Адміністрація вебсайту dou.ua не гарантує і не підтверджує точність і достовірність будь-яких матерівлів, в тому числі відгуків і коментарів, які розповсюджуються не від імені Адміністрації, а від окремих користувачів. Адміністрація не несе відповідальності за відповідність таких матеріалів вимогам законодавства. Думки користувачів можуть не співпадати з думками Адміністрації.