Don't Panic IT Recruiting Agency

до 20 спеціалістів
Київ, We work remotely.

В пошуках нової роботи випала нагода попрацювати з рекрутеркою Тетяною Сікірською. На сьогоднішній день це була найкраща рекрутерка з точки зору задоволення моїх інтересів, як того, хто шукає роботу. Щиро дякую за професійний підхід, хороше ставлення і поради! Нехай щастить!

Підтримали: Yuliia KovadloEugene Haiduchenko

Вітаю, співпрацював з командою Don’t Panic в рамках проекту Voodoo sourcing
Хочу сказати, що такого швидкого і дієвого процесу роботи я ще ніде не зустрічав
Команда надзвичайно приємна, завжди на зв’язку і знають відповіді на всі ваші запитання

Сміливо рекомендую команду. І дуже вдячний за допомогу

Підтримали: Yuliia Kovadlo

Звернулись до агенції за допомогою біля року тому. Перший дзвінок одразу занурив у дружню атмосферу. Вже протягом декількох днів мали змогу розглянути перших кандидатів, хоча шукали скілового Java сіньйора з досвідом побудови кріптобіржі.

Дуже вдячний за допомогу. Можу сміливо рекомендувати команду!

Підтримали: Yuliia Kovadlo

Командою зверталася по консультацію з налаштування рекрутингових процесів для нашої аутстаф компанії і поцілили в саме яблучко. На виході склалось враження, ніби це не Олексій та Євгеній обрали рекрутинг своїм ремеслом, а воно — їх! Don’t Panic, call experts!

Станом на липень минулого року ми з командою визнали, що рекрутинг-процеси в нашій компанії є найслабшою ланкою. А скоро початок осіннього сезону. За приємним збігом обставин з’явилась можливість потрапити на консультацію від китів рекрутинг-індустрії.

Головна біль кожної компанії — ефективна БД з кандидатами. Хлопці з Don’t Panic розкрили свої карти і допомогли з вибором системи враховуючи всі «+» та «-». Ба більше, навіть свого розробника для роботи позичили.

Ще з важливого — candidate experience, в динамічній роботі природньо переслідуєш свої цілі, проте наша цінність — людський ресурс, тому варто приділяти належну увагу всім кандидатам. Отримали корисні поради як це робити в потоці, за що окреме дякую!

І останнє, але не менш важливе питання — склад та співвідношення команди. В очікуванні зросту компанії потрібно розуміти на якому етапі і кого добирати. Розібрались, опрацювали наш конкретний кейс — як для себе.

Через місяць після консультації відчутно виріс темп роботи, і відповідно виросло навантаження на сектор рекрутингу. З консультацією — як у воду гляділи, особливо з вибором консультантів. Все якісно, змістовно, та з щирим бажання зробити наш рекрутинг на голову вищим! Велика дяка!

Підтримали: Andrii Andriienko

Хочемо подякувати команді Don’t Panic Recruiting Agency за ефективну, гнучку, якісну та легку співпрацю)
Працювали з командою Don’t Panic Recruiting Agency над закриттям вакансій технічних спеціалістів рівня Middle та вище. За нашими домовленностями, команда Don’t Panic здійснювала підбір у відповідності наших вимог, в т.ч. щодо організаційного досвіду, відповідності філософії компанії, софтскілів та інших не технічних вимог до кандидатів, а також прескрінінг, первинну співбесіду та технічне анкетування кандидатів відповідно до нашого запиту, організацію та подальший супровід співбесід кандидатів.
Роботою агенції повністю задоволені, ми отримали відповідний до наших вимог сервіс з високим рівнем зворотної комунікації, детальної статистики проведеної роботи, кваліфікованих порад щодо дій для підвищення результативності пошуку. В процесі підбору спеціаліста високого технічного рівня мали досвід взаємодії щодо зміни вимог пошуку, Don’t Panic прийняли нашу аргументацію такої необхідності і оперативно внесли зміни в процес пошуку.
Дякуємо Don’t Panic Recruiting Agency та розраховуємо на вашу кваліфіковану допомогу при розширенні нашої команди!

Хочу подякувати команді Don’t Panic Recruiting Agency за чудову співпрацю. Підібрали гарного спеціаліста за досить короткий термін. Завжди були на зв’язку та прислухалися до побажань. За потреби будемо звертатися ще.

Підтримали: Eugene HaiduchenkoAndrii Andriienko

Катерина, дякую! Дуже приємно співпрацювати з вашою компанією. Будемо раді допомогти!

Я познайомила з командою Don’t Panic Recruiting Agency на їхньому навчальному курсі «ІТ рекрутинг». І не прогадала, оскільки отримала неабияке задоволення, той випадок коли обираєш перші курси та відразу топові.
А ще крутіше, коли далі продовжуєш навчатися на інших курсах і там зустрічаєш посилання на команду Don’t Panic, оскільки саме вони «найкраще розвивають і просувають сферу рекрутингу в Україні»)))
Тому рекомендую команду за їхні знання, якими вони сміливо діляться, супровід і допомогу як під час навчання, так і після (команда порекомендувала мене в топову українську продуктову компанію Roosh, де я і працюю).
Команда справжні експерти-професіонали! А ще мають круту навичку — зі старту бути друзями-колегами. Досі звертаюсь по допомогу до них та завжди отримую більше, ніж очікую.
Та й загалом команда Don’t Panic сьогодні двигун навчання, розвитку і натхнення!

Оля, дякую дуже)

Співпрацюємо з Don’t Panic в сфері освіти, класно, коли експерти компанії не лише виконують свою роботу, а й щедро діляться експертизою з оточуючими. Вже провели кілька спільних освітніх подій разом і продовжуємо розвивати цей напрямок. Аудиторія була в захваті від вебінару, знання спікера на найвищому рівні, одразу видно, що людина добре знається на своїй роботі, бо говорить по-суті, без довгих вступів, роздумів, тільки конкретні поради, що працюють.

Підтримали: Eugene HaiduchenkoAndrii Andriienko

Дуже задоволений співпрацею з данними рекрутінговим агентством. Допомагають у всіх питаннях та підтримують на всіх етапах співбесід. Окремо хочу відзначити їх телеграм для пошуку роботу для junior спеціалістів що дуже круто на мою думку.

Підтримали: Eugene Haiduchenko

Агентство з великої букви! Допомогли знайти справжню компанію мрії з дійсно цікавим проектом, а не щоб було в описі вакансії. Зазвичай співпраця з агентствами це зайве згаяний час, але тільки не у випадку Don’t Panic. То ж не панікуйте і сміливо співпрацюйте з ними. Ввічливі і професійні рекрутери завжди знайдуть вам достойний офер.

Марк, дякую дуже) з такими відгуками хочеться все робити краще і краще.

Активно работаем с Don’t Panic уже почти полгода. Есть реальные результаты — оформлено несколько офферов и среди прочего — закрыта сложная позиция (не могли самостоятельно найти сотрудника почти 4 месяца).

Рекрутеры активно вовлечены в процесс поиска, всегда отвечают на возникающие вопросы, быстро обрабатывают фидбек. И вообще, одно удовольствие работать с такими профессионалами.

Видно, что для агенства это не просто заработок на сервисе рекрутинга, а это большое увлечение интересным для них делом, в котором они совершенствуются и постоянно развиваются.

Рекомендую, однозначно!

Мав нагоду співпрацювати з Don’t Panic Recruiting Agency декілька місяців тому. Залишились тільки позитивні враження. Особливо хотів би відзначити рекрутера Тетяну. Завжди допомогала мені в вирішенні всіх питань з компанією, куди проходив співбесіду. З нею було легко обговорювати всі запитання по відкритій позиції.

Через Don’t Panic знайшов свою теперишню роботу. Хороші комунікації, швидко відповідають, нарікань немає.

Дякую, Сергію! Дуже приємно з тобою співпрацювати! Успіхів з Glovo!

С Don’t Panic сотрудничаем уже более полугода. Только положительные впечатления, начиная от приятного общения с рекрутерами и менеджерами компании, которые всегда на связи, заканчивая оперативно закрытыми вакансиями и качественной коммуникацией с кандидатами. Спасибо за вашу работу :)

Шукали рекрутингове агенство для допомоги у закритті позиції розробника. Вирішили зупинитись на Don’t Panic і ні разу не пошкодували. Євген швидко організував дзвінок, обговорили всі деталі. Чудова команда професіоналів (Андрій прівєтікі))). Було легко комунікувати і працювати разом. Позицію успішно закрили. Розробник досі з нами :)

Чудова команда, яка наполегливо працює для своїх клієнтів. Однозначно рекомендуваю!

Також додам відгук про Don’t Panic яким поділився в Linkedin:

«Я розділяю компанії на три категорії: „не ок“, „ок“ і „вау!“.

1. з „не ок“ припиняю співпрацю за першої можливості. Наприклад — Укрексімбанк.
2. „ок“ роблять свою роботу на рівні ок. Працюю з ними поки не з’являється щось набагато краще. Іноді працюємо довго бо немає альтернативи і потреби в чомусь кращому. Це щось таке як Приват серед банків. Беремо і робимо!
3. „вау!“ — це зовсім іншого роду компанії. Від них ловлю себе на думці — „ось це класно зробили. вау! я не очікував“. Ці компанії йдуть на один крок далі щоб зробити досвід клієнта бездоганним. Такі компанії міняють індустрії. Це для мене Монобанк.

Don’t Panic Recruiting Agency перейшла для мене в категорію „вау“ коли Eugene Haiduchenko з Alex Hermann запропонували нам поділитись досвідом як покращити рекрутинг.

„Вау. Це було класно, багато корисних інсайтів, маємо тепер над чим працювати. Чому з десяти інших рекрутингових агенств з якими ми працювали цього ніхто не пропонував?“ — подумав я після дзвінка.

Бажаю вам і надалі допомагати компаніям ставати кращими і на власному прикладі показувати що таке „вау“ ефект.»

Назаре, дякуємо! Щиро можу сказати те саме і про вас — вийнятково якісний підхід до справи, все завжди дуже професійно і приємно. Поважаємо команду BorsСrew і пишаємось, що допомогаємо зростати.

Don’t Panic Recruiting Agency привернуло нашу Innocode увагу своїми дописами на лінкедіні. Eugene Haiduchenko цікаво і невимушено розповідав про підходи в роботі і цінності, які вони сповідують в команді. Під час співпраці все виявилось правдою :) Так, справді, детально розпитують кого і куди треба, пропонують гідних кандидатів, допомагають з фідбеками для кандидатів. Нам вже вдалось успішно закрити вакансію.
Додаткова крута сторона, що не тільки СОО там класний, а всі, з ким довелось поспілкуватись. Особливі сентименти маємо до нашого персонального менеджера Andrii Andriienko :) Так тримати, нам все ще треба Ruby Dev!

Супер дякую за відгук!
Навзаєм, дуже приємно працювати з Innocode та з тобою особисто. Насправді, це той випадок, коли отримуємо задоволення від роботи)