DOIT Software

до 20 спеціалістів
Київ

17 січня 2024 20:12

Наталія Вознюк, HR Generalist

В дуїті я була 2.5 роки. Це було моє перше місце роботи, початок мого карʼєрного шляху. І насправді щаслива, що це моя перша компанія, бо вони точно задали мені високу планку в вимогах до вибору наступних місць роботи. Перші дні в офісі я досі згадую з посмішкою.
Хочу відмітити, що компанія постійно прагне покращуватись та успішно це робить. Тож якщо ви колись чули що в них щось там не добре працює — будьте певні, зараз це вже давно не актуальна інформація.
Спілкування в компанії прозоре, відсутній мікроменеджмент, всі знаходяться на одному рівні, це колись розбило мої стереотипи про роботу в ІТ. Відчувається що люди важливі. Тому атмосфера тут дійсно клас. А локальні приколи це щось:))
Компанія надає всі стандартні плюшки, які мотивуть тебе зростати разом з ними. Водночас підтримує ініціативність та впровадження нових ідей.
Тому якщо ти думаєш чи подаватись сюди своє CV, я рекомендую це зробити чимскоріше.
Оскільки ставши раз частиною команди дуїт ти назавжди залишишся нею. Так казали моїм колегам та мені. Впевненна, що це так і є, і буде. Тож, сподіваюсь, ще колись перетнемось командо)Дякую за цей час і досвід, а поки бажаю Вам успіхів!

Підтримали:  Nelia Petrovska Vitalii Makhov