Чому таку дрібницю як фідбек після проходження технічного інтерв’ю я так і не отримав навіть після 20 днів від дати його проходження? Тричі писав і отримував банальну відповідь «до кінця цього тижня має бути». Рекомендую не витрачати час на них.
Відділ кадрів — ви ж «лице» своєї компанії, а ваша компанія — це «лице» Держави. Звідки така прірва в цьому розумінні?!
У компанії не працював, але також маю «чудовий» досвід спілкування з рекрутером / єйчаром. Минув тиждень, питаю чи є якісь зміни або новини по моїй кандидатурі, на що отримую відповідь наче вона сподівалася що я забув вже «ой, вибачте, до завтра буде фідбек на пошту». Як ви розумієте нічого не було, як і бажання ще раз питати щодо зворотнього звʼязку чи чогось ще
Не відомо на якому етапі у вас посипалися процеси з наданням зворотного зв’язку, проте ми з вами на співбесіді домовилися про виконання мною тех.завдання, а врешті мені його так і не відправили. Моє повідомлення з уточненнями щодо цього проігнорували.
Пишу, щоб виразити свою громадянську позицію — нажаль, така поведінка з вашої сторони дуже шкодить бренду, адже до вас на співбесіду приходять не просто пересічні люди з вулиці, а користувачі додатку.
Пропоную Відділу Кадрів розглянути варіант з написанням кандитату, який не підійшов, лист-відписку: «Вирішили зосередитися на інших кандидатах. Внесли вас в свою базу кадрового резерву». Чи щось таке. Ціль — поставити логічну крапку в спілкуванні.
Дякую за досвід, а Державі бажаю наймати класних спеціалістів, які будуть рухати країну вперед. Це дійсно важливо.
У компанії не працював. Мав лише досвід «співбесіди».
Власне, першим дзвоником була російська мова. Так, у компанії, що створює державний продукт мовою внутрішньої комунікації є російська.
Другим дзвоником було те, що перша співбесіда — це співбесіда з архітектором. Ніякого скрінінга, ніякого відсіювання рекрутером ... Достатньо побачити резюме, щоб архітектор свій час витрачав на ще одного кандидата.
І завершальний дзвін — це те, що після співбесіди з командою я не отримав жодного фідбеку. Хоча архітектор й сказав, що він скласть рапорт і його результат мені має сповістити ейчар.
Остання співбесіда була у п’ятницю. У понеділок ввечері та у вівторок я писав ейчару Ніні щодо фідбеку, проте, на жаль, вона просто ігнорить.
Сумно, але враження таке, наче ти відвідав ЖЕК зразка 2000х. І це не лише з вищенаписаного, а й з самих співбесід.