DigitalSuits

Харків, Маямі (США), Таллінн (Естонія)

3 травня 2023 20:30

Ihor Himatov, Software Engineer в DigitalSuits

Починаючи із 1-го контакту з рекрутером і проходження співбесіди, у мене склалось позитивне враження про компанію. Мені дуже імпонує професійний підхід до роботи, а також як налаштовані бізнес-процеси.
Тут чудовий колектив з високим рівнем хард і софт скіллів команди. Керівництво проявляє зацікавленість і всіляко сприяє професійному розвитку працівників. В технічному стеку робиться акцент на використання сучасних технологій.
HR team — one love. Вони роблять все для того, щоб адаптація нового працівника проходила швидко і кожен відчував себе максимально комфортно, часто організовують тімбілдінги.
Компанія оплачує курси англійської, заняття з тренером по фітнесу, йоги. У кожного працівника є щорічний бюджет на навчання. Зарплата виплачуться завжди вчасно і в повному обсязі.
DigitalSuits — це амбітна компанія, де комфортно працювати, є всі можливості для професійного росту і де тобі ніколи не доведеться скучати :)
Чим довше працюю в компанії, тим більше переконуюсь, що знаходжусь в правильному місці серед професіоналів з проактивним мисленням.
Радий бути частиною команди, що ставить перед собою максимально високі цілі