12 грудня 2024 13:35
Вітаю!
Хочу поділитися своїм досвідом комунікації з вашою компанією. Я спілкувалася з рекрутером Павлом, який запропонував мені вакансію Junior SEO Specialist через платформу Djinni. Ми обговорили деталі, і домовились продовжити комунікацію в Telegram, однак подальших повідомлень я так і не отримала.
Через кілька днів, після мого звернення, Павло відповів, що вакансію вже закрили, і оффер було надіслано іншому кандидату. Я розумію, що рекрутери працюють з багатьма претендентами, але вважаю, що важливо оперативно повідомляти про закриття позиції, щоб уникнути втрати часу з боку кандидатів.
До компанії питань немає, але рекрутинговий процес залишає бажати кращого. Прошу врахувати цей відгук для покращення комунікації в майбутньому.
Maryna, дякуємо Вам за зворотній звʼязок. Зараз дійсно компанія знаходиться на етапі швидкого росту та масштабування, тому кожен наш відділ збільшується. У звʼязку з цим, рекрутери як ніколи завантажені і можуть бути затримки з відповідями.
Ще раз приносимо Вам наші вибачення. Будемо вдячні, якщо Ви продовжите слідкувати за нашими вакансіями і будемо чекаємо на співбесіді наступного разу! Гарного дня