Digital Art Agency

до 20 спеціалістів
Київ

Я хочу поділитися своїм досвідом роботи в компанії Digital Art Agency. Колектив тут просто чудовий — дружелюбний та спрацьований. Гнучкий графік дозволяє комфортно планувати свій час, є оплачувана відпустка та лікарняні. Можна домовитися про вихідний, хоча іноді просять працювати на вихідних, але за ці дні потім дають відпустку.

Компанія організовує корпоративи та розважальні програми, що додає позитивних емоцій. Керівництво завжди з розумінням ставиться до непередбачуваних обставин, таких як відключення електроенергії.

За два роки роботи були цікаві проекти, які допомогли мені значно підняти свої професійні навички. На момент мого звільнення в компанії працювало 8 людей. Я працював на посаді Frontend Developer, і зарплата завжди виплачувалася вчасно без затримок.

Загалом, я залишився задоволеним своїм досвідом роботи в Digital Art Agency.

Працювала в цій компанії рік на позиції QA і дуже задоволена своєю роботою в цій компанії. Незважаючи на те, що це невелика IT-компанія з командою всього з 6 людей, тут панує неймовірно дружня та підтримуюча атмосфера.

З першого дня відчула себе частиною команди, завдяки чудовій підтримці від тім ліда та інших колег. Мене взяли без досвіду, терпляче навчали всім необхідним навичкам і постійно допомагали розвиватися.

Зарплата завжди виплачується вчасно, що дуже важливо для мене. Всі процеси організовані прозоро і чесно. Професійний розвиток і комфорт співробітників тут на першому місці, і ваша думака завжди буде враховуватись.

Рекомендую цю компанію всім, хто шукає хороший колектив та можливості для професійного зростання. Тут ви знайдете чудову атмосферу для роботи та розвитку).

Підтримали: Andrii Krashennikov

Працював тут як бекендер. Невелика затишна компанія, гарний колектив, комфортні умови, завжди йдуть на зустріч. Траплялися доволі різноманітні проєкти, так що цікаво та корисно ) Вдячний за співпрацю!

Работал в Digital Art Agency на позиции Python/Django Backend Developer. Очень доволен сотрудничеством. Удобный график, отзывчивое начальство. Тимлид Дима всегда был на связи, и в любой ситуации оказывал всестороннюю помощь, за что отдельное спасибо. Одним словом всем рекомендую, работодатель отличный!

Работал в Digital Art Agency на позиции Wordpress-developer. Формат работы удобный, тимлид Дима, всегда на связи и помогал в любой сложной ситуации, как человек и программист отличный. График гибкий. Оплата всегда была вовремя и без задержек. Рекомендую как надёжного работодателя.

Підтримали: Белых Александр