12 червня 8:59
Працюю в Panem вже трохи більше року на позиції Middle PPC Specialist. Мій шлях в компанії почався з PPC-курсів Panem, після яких я отримав можливість приєднатися до команди та розвиватися вже на реальних проєктах.
За цей час компанія повністю виправдала мої очікування. Найбільше ціную сильну команду професіоналів, які завжди готові допомогти, поділитися досвідом та підтримати у складних ситуаціях. Тут справді створені умови для розвитку спеціалістів: є можливість постійно навчатися, брати на себе більше відповідальності та рости професійно.
Окремо хочу відзначити атмосферу в колективі — відкриту, дружню та комфортну. Керівництво завжди відкрите до діалогу, а досягнення співробітників помічають і цінують. Також приємно працювати в компанії, де рівень компенсації відповідає вкладеним зусиллям та результатам роботи.
За понад рік роботи можу сказати, що Panem став для мене місцем, де я отримав не лише цінний професійний досвід, а й можливість працювати серед людей, які справді люблять свою справу. Радий бути частиною цієї команди та рекомендую компанію тим, хто шукає місце для професійного розвитку в digital-маркетингу.