Digital agency Panem

Львів

Працюю у Panem близько року у відділі таргетованої реклами. Виконав тестове завдання, пройшов співбесіду — і я у команді.
Це мій перший досвід у Digital Marketing Agency і я радий, що потрапив саме у Panem. Взяли мене з мінімальним досвідом майже одразу після закінчення курсу. Все навчили, все показали.
Чудовий колектив, кожен прийде на допомогу — підкаже, пояснить та покаже. Кожен ділиться своїми напрацюваннями та робочими лайфхаками, що у свою чергу прискорює процес розвитку. Професійний ріст відбувається не по місяцям, а по хвилинам.
Окремо хочу відмітити розроблену у компанії мотиваційну систему з регулярним переглядом заробітньої плати, преміями та бонусами.
Panem — це не просто місце роботи, це дружній колектив однодумців.
Тому якщо ви готові навчатися та розвиватися у сфері digital marketing, Panem — це ваш вибір!

Підтримали: Olesya Shevchenko

Скоро вже рік, як я працюю в Panem на посаді Таргетолога. Хочу подякувати вам, що ви повірили в мене з самого початку, взяли з базовими знаннями і надали можливість здобувати досвід на практиці з дуже цікавими проектами. Це мій перший досвід роботи в digital агенції, і він дуже позитивний. Panem — це дружний колектив, можливість кар’єрного зростання, цікаві проекти, можливість працювати віддалено, і ще багато іншого. Я впевнено рекомендую Panem всім, хто прагне рости та розвиватись.

Підтримали: Olesya Shevchenko

Пройшов всі етапи співбесіди та отримав оффер, впевнений, що побудую успішну кар’єру в Panem! Також, хочу зазначити високий рівень рекрутингу в цій компанії, всі призначені зустрічі проводились вчасно та без затримок. Дякую рекрутеру Олесі Шевченко за позитивну комунікацію, вичерпні відповіді та своєчасні фідбеки.

Привіт. Працюю в Panem вже 9 місяців . Почав свій шлях з навчальних курсів, які дали мені знання в Seo оптимізації . Пройшов успішно навчання , за що вдячний тім лідам, які якісно навчали. Компанія з великими амбіціями , яка вкладає багато ресурсів в розвиток своїх працівників. Постійна підтримка дає можливість швидше розвиватись , що є важливим аспектом . Тому рекомендую цю компанію кожному хто має бажання розвиватись в цьому напрямку і працювати в дружньому колективі.

Підтримали: Olesya Shevchenko

Працюю у Panem Digital Agency вже більше півроку, насамперед, хочу подякувати компанії за можливість розпочати без попереднього досвіду у моїй спеціальності, та розвиватись. Моя команда підтримувала та навчала мене протягом усього шляху, та продовжує це робити й надалі, а мій керівник є не лише ментором, що надає цінний зворотній зв’язок, а й справжнім другом. Якщо Ви шукаєте не просто компанію, аби розпочати, або ж, продовжити свою кар’єру у цифровому маркетингу, а й місце де Вам буде комфортно, де Вас поважатимуть та підтримуватимуть, і працюючи в котрій Ви не будете прокидатись з гнітючими думками, це саме те місце. Дякую Panem :)

Вже минуло 4 місяці з початку роботи в Panem на посаді офіс-менеджера.
Спершу відзначу, що процес найму проходив дуже грамотно і системно. Кожен наступний етап був зрозумілий і комфортний.
В офісі атмосфера привітна та позитивна, завжди можна пожартувати.
Подобається підхід компанії до організації робочого дня. Хороший планінг чудово впливає на продуктивність.
Загалом, радію від початку співпраці. Ціную вклад компанії у мій кар’єрний розвиток. Готова і надалі підтримувати чудові цінності компанії. 😊

Підтримали: Olesya ShevchenkoTaras Vasylyshyn

Працюю в Panem Agency на посаді Linkbuilder більше півроку. Взяли мене зеленим новачком, повністю навчили. Дали шанс та можливість змінити щось в своєму житті. Зараз я маю прекрасний колектив та прекрасну роботу. За це я вдячний компанії Panem Agency, а особливо своєму Тімліду Любі :-) Ця компанія цінить своїх співробітників, тому запрошую Вас до нашої команди.

Працюю у компанії вже 6 місяців. Закінчив курси Panem та отримав офер на посаду лінкбілдера. Минулого місяця перейшов у SEO. Найбільше що подобається в компанії — це можливість кар’єрного росту, регулярний перегляд зарплат а також дружній колектив, який завжди готовий підтримати. Працювати можна як віддалено, так і з комфортного офісу. Окремо хочу відмітити курси Panem які дають багато теоретичних а також практичних знань для новачків (я і був таким новачком 😉). Після курсів отримав необхідний багаж знань що дало змогу отримати офер. Одним словом — Рекомендую!

Працюю, на посаді Аутріч спеціаліста майже 2 роки. Це мій перший досвід у Digital Marketing Agency і я рада, бути частинкою Panem. Перевагою є робота з безліччю різноманітних та цікавих проектів на будь-який смак і рівень складності. Ще один величезний плюс — змога працювати віддалено, а коли є можливість — приїжджати в офіс, постійний розвиток, вдосконалення своїх навичок та знань, а також дуже крутезний колектив. Тому, сміло рекомендую і ласкаво просимо до нас!

Працюю в Panem Agency на посаді Link builder декілька місяців. Це моя перша робота в digital marketing. Можу сказати, що з колективом та командою пощастило. Комунікація і підтримка на вищому рівні. Саме те що необхідно для новачка.
У проекти входила рівномірно без наганяїв. Зараз почала відвідувати внутрішні курси для SEO. Класно, що експертність спеціалістів компанії дозволяє не відходячи від роботи — апнути знання. Мені подобаються цінності компанії. Тут я розкриваю свій потенціал. А це дуже цінно!

Підтримали: Olesya ShevchenkoTaras Vasylyshyn

Працюю в Панем вже півроку. Компанія, яка дає можливість ставати кращим з кожним днем. Дружній колектив, корпоративи, курси від компанії, карʼєрний зріст та багато іншого — все це є в Панем😉🤩. Щасливий бути частинкою такої команди і вам рекомендую.

Працювала у Панем більше двох років, виросла за цей час як в технічних так і софт скілах. Молодий чудовий, дружній колектив, часті корпоративи. Пройшла також внутрішні курси які дали базу, яку потім можна було удосконалювати на практиці, у роботі з клієнтами. Рекомендую Панем, гарна компанія де можна багато навчитись та знайти друзів! Велика подяка кофаундерам Тарасу і Павлу, та іншим тім лідам Івану, Павлу Ф. Віктору, Соломії проджект менеджеру та багатьом іншим за допомогу і френдлі атмосферу!

Підтримали: Taras Vasylyshyn

Працюю в Рanem вже більше двох років. Потрапив на роботу через курси компанії. За цей час вдалось попрацювати над багатьма проектами в різних нішах і здобути крутий досвід. Окремо відзначу курси, бо це дуже хороша можливість для новачків в SEO і людей без практичного досвіду отримати офер на роботу.

Я доєдналась у Panem у жовтні 2022року. Спершу хотіла потрапити на курси SEO, а на той момент контактувала з одним із керівництва Тарасом, котрий запропонував здобувати знання та працювати у їхній команді. Я залюбки погодилась і розпочала свою кар’єру у компанії. Одразу було не просто поєднювати роботу та курси, але з підтримкою колег все вдалось. Курси були в записі тому була можливість переглядати уроки декілька разів задля закріплення матеріалу. Я рада, що стала частинкою Panem Digital Agency. Компанія створює усі умови задля комфорної праці. Навіть коли були відключення світла, керівництво подбало про те щоб ніхто не мерзнув та працівники були в теплі.
Внутрішня комунікація — це скраб. Ми не одноразово збираємось після роботи та ділимось робочими моментами й не тільки.
Тому велкам ту зе Panem Digital Agency!

Моя історія у Panem розпочалась 2 роки тому. Мені запропонувли посаду local SEO. Роботу одразу поєднувала з навчанням, так як з маркетингом моя доля раніше не перетиналась. Закінчивши SEO курси тут же у компанії, я перейшла на посаду лінбілдингу, робота була кардинально інша від попередньої, але дуже цікава.
На сьогоднішій день я вже тім лід команди лінбілдерів. Я щаслива бути частинкою цього механізму.

P.S. Рanem — це більше ніж робота.

Приєдналась до команди Panem Agency зовсім недавно, але можу впевнено сказати, що кращого простору для роботи, розвитку та навчання не зустрічала. Цінним є те, що в компанії працюють справжні професіонали, які завжди готові поділитись своїм досвідом.

У команді Panem високо розвинена культура комунікації, всі процеси прозорі. Керівництво радо приймає нові ідеї та допомагає якнайшвидше впровадити їх в життя. Тут можна наповну використати всі свої навички, а колектив дуже професійний.

Для кожного працівника створений комфорний робочий простір, регулярно проводиться перегляд зп. Також компанія проводить курси SEO та PPC, де можна отримати комплексні знання та оперативно впровадити їх в роботу.

Рекомендую Panem Agency всім, хто готовий навчатись та розвиватись у сфері digital marketing й не тільки:)

У Panem вже 2 роки :)
Цікаво те, що перший раз я відмовилась від пропозиції роботи, бо була не впевнена у своїх силах, то було давно і певно вже ніхто не памятає))
але керівники повірили в мої сили, багато-багато чому навчили і вчать доцихпір, найперше це своїм крутим прикладом.

Дуже ціную колектив Panem-у. Тут усі з однієї сторони, різні, хтось творчий, в когось день розписаний по хвилинах, хтось може настільки вникнути в роботу, що забуде пообідати.
А з іншої ця «різність» дає змогу поглянути на задачу з різних сторін і придумати круте рішення!

І, що найважливіше, це підтримка, розуміння та вміння залишатись на позитиві навіть у складні моменти.

Panem дає можливість розвиватись, в нас є курси SEO та PPC, техаби і просто спілкування між собою, адже це теж важливо.

Також тут є змога працювати з різними як по складності так і по сферам діяльності проектам, тому тут ніколи не буває нудно.
Так як я працюю з сайтами, то в моєму випадку це різні CMS-ки (Wordpress, Opencart, Shopіfy...), різні задачі, різні структури сайтів. І купа усього цікавого попереду:)

Тому рекомендую Panem усім, хто прагне розвиватись, завжди бути вкурсі усіх google апдейтів, новинок у рекламі, трендів маркетингу і завжди «тримати марку».

Почала працювати в Panem, після закінчення курсів від самої компанії. А на курси прийшла, навіть, не знаючи що таке SEO, що свідчить про супер крутих спеціалістів та команду, які допоможуть розібратися та освоїти інформацію, будь-якої складності :)
Чудова атмосфера, офіс, можливість робити з дому, різноманітні і цікаві проєкти з різних регіонів, позаробочі розваги.
Компанія створює всі умови для вашого постійного кар’єрного розвитку, допоможе знайти слабкі місця та відточити їх до ідеалу) Щаслива бути частинкою такої команди і вам рекомендую :)

Працюю в компанії з 2020 року, а це вже багато про що говорить.

Спочатку працювала у відділі таргету, а потім перейшла у відділ контекстної реклами. Ціную компанію за цю можливість спробувати себе в іншому, і за підтримку тімлідів на кожному етапі, бо зараз я PPC-спеціалістка у крутій тімці.

Люблю те, що роблю, люблю свої проекти, бо кожен цікавий і має свої виклики, ціную можливість навчання та росту, ціную кожного тіммембера, бо PPC відділ то є сила:)

Круто, що маю можливість працювати дистанційно. Круто, що можу приїхати в офіс і у мене будуть усі умови для роботи, навіть при відключеннях світла.

Panem — це коли тобі допоможе і підкаже кожен, де щодня дізнаєшся і тестуєш нове, де посмієшся і пожартуєш з босами і де нарешті любитимеш свою роботу. Принаймні у мене так.

Працюю в Panem SEO-спеціалістом більше року. Після закінчення курсів, від самої компанії, мені запропонували працевлаштування. Я не відмовилась і аж ніяк не пошкодувала про це рішення.
Panem — перспективна компанія, в склад якої входить багато професіоналів своєї справи. Люди, що працюють тут, надзвичайно добрі та привітні, а саме головне, готові в будь-якій ситуації допомогти та відповісти на будь-яке питання технічного характеру, незалежно від того чи ти в їх команді, чи ні.
Також варто зазначити зручний графік, хороший офіс та оплату, яка завжди є вчасною та без затримок.
Ну і саме головне, як на мене, тут надають всі можливості навчатись та розвиватись у сфері в якій працюєш. Тут можна не боятись пропонувати, обговорювати та реалізовувати якісь свої ідеї.
Я цілком задоволена тим, що працюю в такій компанії. Тому однозначно рекомендую Panem всім, хто бажає рости та розвиватися.

Почала працювати в Panem в липні 2022, пройшовши їхніх курсів. Хочу сказати, то тут працюють топові спеціаліст, які ще й є неймовірно привітними та дружніми людьми)
Оскільки на курси я прийшла з нульовим рівнем знать в області SEO, то мала багато запитань, на які мені завжди радо допомагали знайти відповідь.
Робота в Panem — це щоденне вирішення непростих, але цікавих завдань. Це мага досвід з клієнтами різних напрямків.
Керівництво Panem створило чудову команду і сприяє тому, щоб усі працівники прагнули саморозвитку і кар’єрного росту.

Прийшла у Panem 4 роки тому, у липні 2019 року як звичайний спеціаліст РРС, але уже за пів року почала формувати команду відділу Контекстної реклами, шукали та навчали нових спеціалістів, практикувались та розвивали рекламу для проєктів різних рівнів — від простої моно-послуги до реклами інтернет-магазинів, маркетплесів та ІТ-полуги. Наданий момент я тім-лід та керівник відділу РРС, у нас велика команда супер-спеціалістів,маємо статус Google Partners, розвинули експертизу у найрізноманітніших напрямках реклами послуг на продуктів, працюємо як із українським, так і закордонними ринком, активно продовжуємо навчатись і продовжувати зростати. Щиро вдячні колективу Панему за підтримку, віру у мене, постійний сапорт та цінні поради. Цінно і важливо бути частинкою цієї потужної Діджитал агенції, яка проявляє свою експертність, високий рівень професіоналізму та мотивує для розвитку та самовдосконалення. Зараз активно проводимо курси для навчання нових потенційних спеціалістів РРС, і найкращим випускникам пропонуємо приєднатись до нашого чудового колективу. Якщо Ви шукаєте для себе нову цінну команду, шанс зростати і ставати скіловим професіоналом — сміло приходьте у Panem. P.S. : переходьте на сторону Google — у нас э печеньки)

Працюю в агенції Panem з жовтня 2020 року PPC спеціалістом. За цей час вже опрацьовано багато цікавих кейсів, починаючи з косметики, меблів, нерухомості, клінік лікування залежності, просування алкогольних напоїв та багато інших проектів. Від зростань складності проєктів вдосконалювались мої навички. Дуже дякую команді (найбільша цінність компанії) — це веселі та відкриті люди зі спільними цінностями та інтересами, які готові підтримати та допомогти у будь-якому питанні. PPC команда мотивована просувати будь-який продукт, донести до споживача унікальність та потребу пропозиції, надати рекомендації для вдосконалення та зробити ідеальним і найкращим на ринку.
Працювати можна вільно з дому або приїжджати в офіс, регулярні ревю для розвитку співробітників.
Якщо ви хочете реалізовувати себе у сфері маркетингу, а саме, а контекстній рекламі, однозначно рекомендую вам Digital agency Panem!

В колективі Panem Agency працюю з січня 2022 року . Потрапила в компанію без попереднього досвіду роботи та й взагалі уявлення як працює SEO-компанія і жодного разу не пошкодувала про це рішення . Керівництво що повірило в мене , дружній колектив , підтримка , постійна мотивація розвиватись та вдосконалюватись , так мене зустрів Panem .
Тут вам завжди будуть раді якщо ви прагнете розвитку , та готові ділитись особистим досвідом та знаннями .Рекомендую відвідати наші курси по SEO та PPC на яких ви здобудете фундамент або почерпнете для себе нові знання .
Також потрібно відзначити внутрішнє спілкування , атмосферу та можливість спільного відпочинку після роботи .
Якщо ви в пошуку своєї найкращої роботи , класного керівництва , дружнього колективу то вам однозначно потрібно завітати в Panem.

Вже рік працюю у Panem Agency на посаді PM. Дуже задоволена. Чудовий, веселий колектив. Дружня атмосфера. Дуже класні боси (Тарас і Павло)❤️ . Всі завжди підтримують і мотивують.
Багато цікавих проектів, в тому числі іноземних.
Вчасна виплата зарплати і бонусів, також регулярні рев’ю з підняттям зп). Можливість постійно розвиватись і вдосконалювати свої навики.
Класний офіс, своє робоче місце, багато всяких позаробочих активностей ( настільний футбол, настільний теніс, дартс, піца-п’ятниці, вечори перегляду фільмів англійською, теххаби).
Однозначно рекомендую долучитись до команди)

Працюю в Panem більше як півроку. Прийшла сюди без попереднього досвіду роботи у цій сфері, і була дуже здивована коли мене прийняли та дали шанс на подальший розвиток. Тут чудовий колектив, який завжди допоможе та підкаже. Атмосфера в офісі надзвичайно крута. Після робочого дня часто з колегами збираємось граємо в настільний футбол, теніс, дивимось фільми та просто відпочиваємо:)
Фірма надає багато можливостей для розвитку, курси, заняття англійською та багато іншого. Насправді, я безмежно щаслива бути частинкою цієї команди

Потрапила в компанію з їхніх курсів по РРС. Завдяки налагодженій роботі тім лідів, моя адаптація пройшла безстресово. Це люди які завжди допоможуть, навіть коли мають 10000 власних задач. Вдячна за можливість розвиватись як спеціаліст, здобувати досвід у різних нішах та вдосконалювати англійську мову.
В Panem керівництво яке завжди готове підтримати та знайти компроміси.
Дякую за можливість стати частинкою вашої команди.

Розпочала я свій шлях у Panem з 0. От справді, все, що я знала, це основи маркетингу, тоді почала працювати у відділі контекстної реклами. Безмежно вдячна Тарасу, Павлу та Олесі, що вірили у мене та завжди мотивували.
Panem — це не просто компанія, чи офіс, де можна відпрацювати години і піти, тут справді ти знаходиш друзів та людей, з якими не хочеться втрачати зв‘язок.
Ми разом розвивались, компанія росте з неймовірною швидкістю та завжди вдосконалюється, проводить курси з SEO та PPC, де найкращих запрошує на роботу. Мені теж поталанило стати лектором курсу PPC, за цю можливість поділитись знаннями, теж вдячна компанії.
Також, працюючи з різноманітними ринками B2B, B2C, SaaS для США, Канади та Європи, будь-хто зможе отримати дуже крутий досвід та розширити свою професійну копілку.
Із впевненністю скажу, що Panem — це точно місце, де можна знайти себе, розвиватись та навчатись.
Дякую Вам❤️

Пропрацювала в Panem майже два роки. Звісно, як і всюди, були негативні моменти, але вони значно поступаються позитивним. Тут завжди є можливість вдосконалюватися в професійному плані, бо точно не засумуєш від різноманітних проектів. У вашому портфоліо будуть проекти, за які потім не буде соромно) Якщо ви любите тримати себе в тонусі і постійно вчитися, то вам сюди, бо тут справді працюють люди, які роблять те, що їм подобається. А головне — вони завжди вам пояснять, якщо ти щось не розумієш, навіть якщо це буде 100500 разів, і підтримають. І окрема дяка керівникам компанії за те, що вони створюють круту атмосферу в офісі :)

Шукала курси по SEO і випадково натрапила на Panem. Вже на першому занятті зрозуміла, що хочу працювати з людьми з цієї компанії — хороші, дружні, відкриті до нових ідей і завжди готові допомогти тобі з твоїми запитаннями й сеошними проблемами. Варто багато вчити й розвиватися, щоб спершу сюди потрапити, а потім «тримати марку», але воно того варте. Часті теххаби від класних спеціалістів, команда, за якою сумуєш так, що підключаєшся на міт навіть у свій вихідний, розваги у позаробочий час — люблю Panem і рекомендую!
P.S. — а ще тепер у нас турніри з настільного футболу;)

В компанії працюю з 2018 року і можу з впевненістю сказати, що тут працюють професіонали своєї справи, люди, які дійсно люблять та отримують задоволення від виконання роботи. Пройшовши не одні курси з SEO, саме після знайомства з Павлом Лисим, виникло бажання продовжувати розвиватись в даній сфері та головне — працювати під його керівництвом.
В Panem найкращий колектив, який завжди підтримає та допоможе, а атмосфера, що тут панує, дозволяє розвиватись та відкривати для себе нові галузі знань. Тому дуже рекомендую)

Працюю в компанії пів року, і маючи за плечима багаторічний досвід в маркетигу, за ці 6 місяців вивчила для себе дуже багато нового. У компанії створене хороше середовище для постійного розвитку. Особливо цінним є те, що в Панемі існує культура взаємодопомоги, — це дуже помічне на старті співпраці. Тут класна команда — і дійсно цікаві проекти. Тому, рекомендую)

Мій шлях у компанію Panem, був не зовсім простий, але максимально цікавий — спершу я попала чудом на курси, де я познайомилася з крутими спеціалістами, які навчили мене базовим знанням у сфері SEO. Страшенно задоволена тим що вже знаю, Тарас (співзасновник) запропонував -PMство, це була пропозиція, яку я з сумнівом прийняла (так як думала шо з мене буде непоганий SEO-спеціаліст). Але зараз щаслива, що прислухалася, так як дуже комфортно себе почуваю. Різноманітні проєкти з різних куточків країн, атмосфера де усі цінують один одного, дружні та готові допомогти, якщо є труднощі, всебічний розвиток, можливість навчатися та рости, можливість працювати віддалено, завжди вчасна ЗП (що дуже радує)- все це про Panem. Тому я рекомендую Panem, як роботодавця!)

Різноманітні проєкти, які дозволяють отримати велику експу і різнобічно розвиватись. Класний молодий колектив з хорошими наставниками. Чітка команда з грамотними цілями — раджу як роботодавця.

Цікаві проекти з різних країн, привітний дружній колектив, є всі можливості для всебічного кар’єрного розвитку, організоване внутрішнє навчання в компанії, можливість працювати віддалено. Внутрішня система роботи в командах дозволяє легко адаптовуватись і швидко навчатись. Рекомендую як роботодавця.

Найбільше, що мені подобається в Panem, це налагоджена комунікація з акаунт-менеджерами та іншими спеціалістами, з якими ми співпрацюємо в проектах. Агенція має багато клієнтів з інших країн, є можливість працювати з дому та регулювати свій графік. Panem — це відмінні можливості для професійного розвитку, вчасна та висока оплата. Однозначно рекомендую як роботодавця.