23 травня 2025 14:11
Я працюю у цій компанії вже майже рік, і мені подобається. В команду я прийшов майже без досвіду та це не завадило мені розібратися з усім та почати працювати, колеги які працюють зі мною у відділі допомогли пройти весь цей важкий шлях майже з 0 та почати працювати на ряду із іншими. Тут дуже легко працювати — гнучкий графік допомагає підтримувати баланс між роботою та особистим, а підтримка колег створює комфортну атмосферу. Дуже подобається те що у важких та незрозумілих на перший погляд ситуаціх можна звернутися до будь кого з команди і вони з радістю допоможуть вирішити будь які питання. Особливо ціную відсутність рутини, цікаві задачі та виклики, які професійно розвивають. Також у часи блекаутів зі сторони керівництва була дуже вагома допомога, бо на той час я не міг повністю автономно працювати але і це питання було оперативно вирішено.
Виходячи з мого досвіду який я тут отримав за майже рік роботи я можу відверто сказати що компанією, тим як влашований процес роботи та комунікацї я більш ніж задоволений, а керівництво тут вагалі на вищому рінвні. Це компанія в котрій я почав свіх шлях і не жалкую що обрав саме Digis, я би 100% радив би цю компанію своїм друзям та знайомим виходячи із мого позитивного досвіду
P.S. Весь процес від першого контакту із рекрутером компанії до отримання оферу в мене зайняв десь