23 квітня 2025 19:50

Oleksandr Kolomoiets, Backend Developer

Добридень, шановні.
З цікавості перечитав коментарі. І бачу, що вже десь рік компанія вперто наступає на одні й ті самі граблі. Зараз поясню.
В цілому моє спілкування з Digis пройшло позитивно. Приємні люди, з почуттям гумору та легкі у спілкуванні. Ми досить швидко (десь в межах двох тижнів) пройшли усіма етапами, включно з двома технічними співбесідами (компанія та клієнт). І тут сталося найцікавіше — після інтервʼю з клієнтом компанія зникла. І мовчить вже три тижні. Хлопці та дівчата, я все розумію — клієнту можуть не підійти мої скіли чи особистість, може бути ще 100500 причин. Але, як я вже написав вище, я перечитав коментарі і бачу, що за останній рік мій відгук вже пʼятий з приводу комунікації.
І так, дякую, мені вже не потрібний зворотній звʼязок з вашого боку. Тут вже і так все зрозуміло. Вважайте цей відгук моїм зворотнім звʼязком для гарної компанії, яка точно мені запамʼятається, проте, на превеликий жаль, негативно.

Олександре, щиро дякуємо за ваш чесний та відкритий зворотний зв’язок.
Нам справді прикро, що після проходження всіх етапів співбесід ви не отримали фінальної відповіді. Така ситуація не відповідає нашим стандартам комунікації, і ми визнаємо, що допустили помилку.
Ми вже обговорили цей випадок із відповідальним рекрутером і ще раз наголосили для всієї команди на важливості своєчасної та прозорої комунікації з кандидатами.
Ми глибоко цінуємо кожного кандидата та прагнемо залишати лише позитивні враження від взаємодії з нашою компанією. Щиро дякуємо вам за витрачений час, професіоналізм і відкритість у спілкуванні з нами. Бажаємо вам подальших успіхів та цікавих професійних можливостей.
З повагою,
Команда Digis

ну дуже саме подібна поведінка — стандарти комунікації в вашій компанії, адже після вашої розмови політика та поведінка продовжилась)) 0 змін)