9 березня 2025 20:53
Вітання всім!
Працюю в компанії Digis вже понад три роки, і загалом мій досвід можна описати виключно позитивним.
Прийшовши в компанію, я починав із найпростішої позиції лідогенератора, і, чесно кажучи, навіть не очікував такого рівня розвитку та підтримки від керівництва. Побачивши мій потенціал, керівники не лише довіряли мені цікавіші та складніші завдання, а й активно сприяли моєму професійному зростанню. Компанія регулярно пропонувала навчальні курси та різні активності, що допомогли мені вдосконалювати свої навички.
Я можу з упевненістю сказати, що Digis, а зокрема Роман і Влад із Sales відділу, відіграли ключову роль у моєму професійному становленні. Завдяки їм я виріс як спеціаліст і безмежно вдячний за цю можливість.
Окрім кар’єрного розвитку, хочу відзначити атмосферу в компанії — тут панують прозорість і взаєморозуміння. Через специфіку роботи я часто спілкуюся з колегами з різних відділів, навіть із тими, кого раніше не знав особисто, і щоразу отримую необхідну підтримку без жодних бар’єрів у комунікації.
Я дуже радий, що свого часу обрав Digis, і якщо ви роздумуєте, чи варто приєднуватися — моя відповідь однозначна: так, варто!