16 грудня 2024 19:26

Tymofii Popovych

Вітаю, я працюю в компанії Digis вже майже три роки на посаді WordPress Developer, і це, без перебільшення, найкраще місце де я коли-небудь працював. З першого дня в цій компанії мені надається підтримка і допомога у вирішенні всіх внутрішніх і зовнішніх проблем. Мені завжди намагаються підібрати найцікавіші проєкти за моїм профілем, допомагають вирішувати питання з блекаутами і цікавляться моїм психологічним станом у цей важкий час. За ці кілька років я отримав підвищення, обзавівся друзями і ґрунтовно зміцнив свої професійні навички. У мене не було жодного конфлікту з іншими співробітниками і кожен новий проєкт для мене означав нові знайомства і приємну співпрацю. Зараз у мене є можливість працювати, підвищувати кваліфікацію і вивчати щось нове. У разі виникнення запитань — я завжди можу звернутися до керівництва і отримати вичерпні відпові та варіанти вирішення цих питань. Звісно, досвід може відрізнятися, і мені важко казати за всіх, але в мене виключно позитивні враження від роботи в цій компанії. Можу сказати що перехід в комапнію Digis був найкращим рішенням у моїй кар’єрі і я без сумніву рекомендував би цю компанію свої друзям.

Підтримали:  Ilona Flokos