8 травня 2024 14:23
привіт
мав неприємний досвід проходження на позицію ПМ в дану компанію із рекрутером Оксаною.
17.04.2024 вона написала мені в телеграм , далі я пройшов всі додаткові запитання, потім ще раз додаткові питання, потім приклади документації , проектів , і чекав...
чекав аж до 08.05 !!! це 4 робочі тижні
це що таке взагалі ?) Цілий місяць я принципово вже чекав на відповідь від HR , слава богу подавався на інші вакансії.
вакансія:
jobs.dou.ua/...s/digis/vacancies/264233
так ставитися до людей не можна !
Доброго дня, Михайло!
Дякуємо вам за ваш відгук. Ми розуміємо, як важливий час кожного кандидата і високо цінуємо ваше бажання приєднатися до нашої команди.
Ми приносимо свої щирі вибачення за затримку у процесі відбору, і розуміємо, що таке очікування могло спричинити вам дискомфорт. Ваш відгук дуже важливий для нас, адже він допомагає удосконалювати наші процеси. Хочемо вас запевнити, що наша рекрутерка Оксана залишалася з вами на зв’язку та ділилась усіма оновленнями, як тільки вони ставали доступними, комунікуючи з вами 22, 23, 26, 29 квітня, 2, 7 і 8 травня. Водночас, ми визнаємо, що загальна тривалість процесу перевищила звичайні рамки, і працюємо над тим, щоб у майбутньому наші процедури були більш ефективними.
Ми високо цінуємо ваше терпіння та бажаємо вам успіхів у подальшому професійному зростанні.
З повагою,
Команда Digis