26 липня 2023 13:58

Denis Gordiyenya, UI/UX Designer в Digis

Перш за все, хочу сказати, що досвід роботи в Digis є для мене безцінним. Зважаючи на тривалість моєї кар’єри тут, можна зробити висновок, що компанія цінує та дбає про своїх співробітників.

Як дизайнер, я мав можливість працювати над різноманітними проектами, що безперечно допомагає зрости професійно. Це підтверджує той факт, що компанія не тільки інвестує в зручні умови роботи, але й надає можливість для творчого самовираження.
Багато компаній говорять про корпоративну культуру, але не всі можуть її насправді побудувати. Однак, виходячи з мого досвіду, можна сказати, що Digis є винятковим в цьому плані. Приємно бачити, як колектив ставиться до співробітників як до справжніх цінностей компанії та дбає про їхній комфорт та добробут. Зокрема, хотілося б виділити такі позитивні аспекти мого досвіду в компанії:

Відмінна команда, що сприяє гарній співпраці та обміну ідеями;
Професійний підхід компанії до проектів та бажання досягати високих стандартів якості;
Чітка організація робочого процесу, що допомагає уникнути зайвих затримок та надавати своєчасну підтримку.

Digis заслуговує похвали за свою відкритість до співпраці, високий рівень професіоналізму та забезпечення зручних умов для розвитку своїх працівників.

Підтримали:  Fedir Niahlov Ilona Flokos