22 травня 2023 21:54

Andrew Dmytruk, Software Engineer в Digis

Працюю в Digis вже більше двох років.

Атмосфера в компанії позитивна, навколо дружній колектив, в загалом корпоративна культура на висоті. Люди навколо приємні в спілкуванні, та завжди готові допомогти. Постійно турбуються за твоє ментальне здоровʼя і як в тебе все на проєкті.

З технікою для роботи допомагають.
Під час масового відключення від електроенергії, компанія надавали все можливе для того щоб комфортно працювати.

Можливість працювати віддалено, а також за бажанням в офісі. Для мене можливість працювати віддалено, було дуже важливим. Так як я звик до ненормованого графіку.

Підбір та пошук проєктів, проводять під твої побажання. Це дуже приємний бонус, тому що ти знаєш, що ти будеш працювати над тим що для тебе приємне.

Також можу сказати, гарний соціальний пакет, компанія допомагає з покупкою персональної техніки. Дуже вдячний їм за це.

Після початку повномасштабної війни в Україні. Компанія була поруч та допомагала всім чим могла, та робить це далі. Допомагала з купівлею військової амуніцією для моїх друзів та близьких.

Приємним бонусом, що в компанії є курси англійської. Дуже сподобалось, те що компанія турбується про навички та розвиток своїх співробітників.

Підтримали:  Fedir Niahlov Ilona Flokos