26 квітня 2023 13:57
Скоро вже рік, як я є частною команди Digis і можу сказати, що за цей рік в мене тільки позитивні враження від роботи тут 🙂
Компанія підтримує своїх працівників та допомагає зростати професійно. Постійно запитують фідбек що до вражень від роботи на проекті, і якщо є негативні аспекти — завжди готові зробити усе, аби їх покращити. Гнучний графік роботи, гарний соціальний пакет, можливість працювати віддалено або у коворкінгу, є курси англійської. Під час локдаунів компанія робила усе можливе аби пітримати своїх працівників у такий складний для всіх час. Люди у Digis дуже позитивні, круті та завзяті, всі професіонали свого діла та посправжньому люблять те, що вони роблять.
В компанію мене взяли на бенч на початку червня 2022. Пошук проекта почали одразу, він був дуже активним й з урахуванням моїх побажать по стеку. Тож вже за місяць я вийшла на проект (де працюю і зараз) у ролі Frontend Teamlead. Напочатку я була сама на проекті від Digis, але тепер нас вже троє у команді (і думаю це ще не кінець!).