Digicode

Київ, Полтава, Братислава (Словаччина), Даллас (США)

10 грудня 2025 18:51

Taron Sarkisyan, Robotics Architect / AI Developer / 22+ years of experience

Тотальний ігнор від компанії.

Я маю підозру що я є в чорному списку цієї компанії. Саме тому ця компанія разом з засновником, співзасновниками та рекрутерами також потрапляють в мій особистий чорний список.

Ось пояснення чому ця компанія потрапляє в мій чорний список:

🔴 останній раз розмовляли з вашими розробниками десь у 2019 році. Мене кликали до вас працювати, але тоді я прийняв офер від іншої компанії.

Після цього мої відгуки почали ігноруватися, я вважав що це якась випадковість, просто рекрутери чимось зайняті. Нещодавно я написав вашому рекрутеру на пошту, просто запропонував додатися в контакти на LinkedIn, і зробив запит на додавання, але тотальний ігнор.

Тоді я вирішив звернутися до вашої компанії публічно у своєму профілі LinkedIn і попросив щоб ви вирішили проблему з вашими рекрутерами, але нічого не було зроблено.

Якщо ви вважаєте це помилкою я відкритий до діалогу.

Підтримали:  Nadiya Tyhonchuk Ivershin Viktor

Дякуємо за відгук. Бачимо, що вас розачарувало вже досить багато компаній, будемо мати на увазі, що ми теж у вашому чорному списку. Зичимо вам успіхів

Підтримали: Vladyslav BrianykYuliia Havrylkiv

Julia Rybalko вам потрібно швидку допомогу викликати, тому що з таким ставленням до інтелектуального ресурсу на ринку вам нема що робити в IT. Ви тут тимчасово, повірте. Ваша робота в Digicode не буде вічною. Рано чи пізно компанія відчує брак досвіду і це буде саме через вашу непрофесіональність. Ваше керівництво навіть не розуміє скільки грошей вони вклали в цей бренд. Відкривати новий буде дорого, тому що ви будете не лише у моєму чорному списку, поки що я єдина людина яка була до вашої компанії відвертою і мої підозри підтвердилися.

Я дізнався ваше хамське ставлення, звертаю на це увагу своїх колег і хочу щоб вони також зробили висновки.

Тепер ми вороги назавжди і цю ситуацію не виправити з боку компанії.

Підтримали: Ivershin ViktorAlla

Спасибо за демонстрацию корпоративной культуры.
Прошу зафиксировать меня в вашем чёрном списке — с таким уровнем рекрутинга наши пути точно не пересекутся.

Підтримали: Taron SarkisyanNadiya Tyhonchuk