7 жовтня 2022 11:41
Працюю в компанії 1,5 року і можу сказати, що дуже задоволена.
Відношення до співробітників тут правда на вищому рівні, команда супер дружня, відкрита, бюрократія непомітна, дуже крутий та адекватний менеджмент, який завжди відкритий до діалогу та пропозицій, ініціатива тут дуже вітається. Приходи, пропонуй і тобі завжди допоможуть і підтримають.
В компанії гнучкий графік, який правда працює, а також можливість працювати в офісі чи віддалено. Немає ніяких тайм трекерів, понадконролю, нічних зідзвонів, усі відносини побудовані на довірі й взаємоповазі. Головний принцип — вчасно і якісно виконати свою роботу.
Компанія постійно провидить якісь івенти (англійська, йога, шахи, читацький клуб, різні мітапи, воркшопи тощо). Багато різних бенефітів, компенсація завжди вчасно та офіційно, що вважаю великим плюсом. Є усі умови для професійного зростання та комфортної роботи. Work-life balance — це не класна фраза на сайті компанії, а реальність у Діджикоді.
Окремо хочу зазначити позицію компанії під час війни — вона дуже однозначна і патріотична. На початку війни компанія надала усю необхідну підтримку, можливість пристосуватися до нових умов, швидко вдалося налагодити робочий процес. Не було ніякого скорочення, а, навпаки, компанія продовжувала наймати нових працівників, рости й розвиватися, усе керівництво залишалося на місці й власним прикладом показувало важливість підтримки країни й ЗСУ, що дуже мотивує і дає впевненість у завтрашньому дні.