DICEUS

Київ, Вілмінгтон (США), Вільнюс (Литва), Вроцлав (Польща), Копенгаген (Данія)

12 березня 2025 17:43

Oleksii Kulchytskyi, QA web/mobile в Zionix

Вперше зіткнувся з таким процесом хайрінгу. Перший ред флег це була інтернатура без будь-якої оплати. Де після 3 місяців праці тебе можуть викинути з компанії без всяких зайвих думок. Вирішив послухати, що пропонують далі, які проєкти у компанії, які перспективи. Домовилися про інтерв’ю. Вранці в день інтерв’ю прийшла відміна. Спитав у HR, що сталося, отримав відповідь, що помилка. Потім ще одна зміна часу інтерв’ю. Ок, вийшли на міт, я, HR , Delivery Manager(якщо не помиляюсь) та AQa(це я знаю тільки тому що знайшов їх на linkedin). Це було найшвидше інтерв’ю в моєму житті, та ще й найгірше. 12 хвилин!!! Ніякої поваги від Олександра(AQa). Єдиний, хто не ввімкнув камеру. Питання були частково для мавп, але то все до одного міста, бо з такою байдужістю я правда ще не стикався. Ще після відміни вранці була думка, що вакансія вже закрита, але підчас інтерв’ю все стало на свої місця, 100%, що всім хотілося скоріше все закінчити, відчуття, що їх примусили. І якщо зі сторони делівері це хоч якось ще виглядало адекватно, то з вимкнутого екрану Олександра чулися тільки «угу, угу,тиша,угу,угу». Це неповага. Якщо ви вже знайшли людину, то краще дайте про це знати і не витрачайте не свій, не мій час. Ні слова про компанію, стек, проєкти. Ці люди навіть не представилися як то треба було і не розповіли про себе. Після останнього питання за ці 12 хвилин навіть не було змоги задати питання. Мені просто відповіли дякуємо, до побачення. Висновки робіть самі, вже у перші хвилини інтерв’ю було зрозуміло, що у нас різні шляхи.
Вакансію природно,що закрили, а згодом прийшов відгук від HR, що взяли іншу людину. Я розумію, що всі знаходяться на різних етапах хайрінгу. Але майте повагу до інших людей.

Підтримали:  Vita Laburenko

Олексію, вітаю!
Дякуємо Вам за зворотний зв’язок, це для нас важливо! Але хочемо уточнити деякі моменти.
Умови співпраці обговорювались з самого початку, а технічне інтерв’ю мало на меті оцінку Ваших знань.
Щодо формату інтерв’ю — технічні спеціалісти були представлені Вам одразу. Основним критерієм відбору були саме технічні навички. У даному випадку, на жаль, їх було недостатньо для проходження далі.
Бажаємо Вам успіхів і кар’єрного розвитку!