7 травня 2024 16:29
Три місяці випробувального періоду пролетіли у компанії блискавично швидко, тому що було дуже цікаво)
Протягом цього часу я мала можливість оцінити переваги співпраці з DICEUS та готова поділитись своїми враженнями:
1. У DICEUS цінують проактивну позицію, бажання брати ініціативу та готовність до нових викликів.
2. Компанія зацікавлена у професійному розвитку працівників, саме тому тут є окремо виділений L&D бюджет на кожного працівника + безкоштовні курси англійської.
2. Мені до вподоби камерна атмосфера компанії, де працівники знають одне одного і твоя роль у компанії помітна та має значення.
3. Компанія лояльна та стабільна, дотримується всіх домовленостей, що дуже важливо у такий складний час.
Тому, я рекомендую DICEUS для тих, кого «драйвить» працювати на результат, хто шукає нові виклики та можливість працювати віддалено, а також для тих, кому важлива дружня атмосфера в команді.