DICEUS

Київ, Вілмінгтон (США), Вільнюс (Литва), Вроцлав (Польща), Копенгаген (Данія)

19 лютого 2024 13:10

Kateryna Brik, Product Manager в giftmall

Вітаю!
Поділюсь своїм досвідом спілкування з рекрутером Марією та враженням від процесу найму.
Марія написала мені в лінкедін і запропонувала пройти співбесіду на посаду Junior Product Manager. Після моєї згоди та короткого знайомства мені було запропоновано назначити інтерв’ю з СЕО.
Через день після погодження дати мене попросили записати Loom відео з короткою презентацією себе та своїх досягнень, хоча на початку мене не попереджали про наявність такого етапу.
Після перегляду мого відео, ще до дзвінка з керівником, мене попросили надати «матеріали, які робили власноруч, щоб на інтервʼю показати, роадмапи, може було ще щось».
У всіх компаніях, з якими я колись співпрацювала, подібна документація, особливо, що стосується стратегії розвитку продукту — під NDA.
Після очевидної відмови шернути внутрішні документи продукту і показати приклади на некомерційних або відкритих джерелах, у співбесіді мені було відмовлено (за декілька годин до її початку).
Висновки кожен може зробити свої.

Вітаю, Катерино,

Перш за все, ми вдячні вам за час, приділений на спілкування з DICEUS щодо ролі Junior Product Manager.

Стосовно артефактів, я запропонувала вам варіант підготувати матеріали, підлаштувавши під вимоги NDA в зручний вам спосіб і показати під час інтерв’ю, не надсилаючи нам файлом.
Якщо ви готові продовжити комунікацію та підготувати матеріли, ми так само відкриті до співбесіди.

Дякуємо, і щиро бажаємо кар’єрних успіхів!