8 листопада 2023 11:14

Oleh Verbynskyi, software engineer в devspiration

Став частиною дружнього колективу Devspiration в грудні 2022. Працюю на позиції Front-end розробника.
Я світчер і це моя перша ІТ компанія. У порівнянні з державними органами в якості роботодавця Devspiration однозначно виходить переможцем практично за всіма критеріями, окрім відпустки, тут 18 днів плюс всі державні вихідні. Приємним бонусом можу відзначити медичне страхування та безкоштовні курси англійської.
Процес найму виявився доволі комфортним, співбесіда проходила в два етапи. Спершу доволі приємне спілкування з рекрутером Василиною, потім адекватна технічна співбесіда з Олею та Олегом. Ніяких тестових, лише недовгий лайвкодинг. В результаті Оля стала моїм ментором і дуже допомогла мені влитися в світ дивовижної веб-розробки.
За цей час випало попрацювати на 4 різних проектах, три з яких були з нуля, тому ніякого страшного легасі мені не трапилось, лише можливість йти в ногу з часом.
Встиг отримати 2 рейзи компенсації, що доволі приємно. Загалом є відчуття що твою роботу цінують та поважають. Також є комюніті за напрямками, де завжди можна отримати пораду.
Більшість часу прауюю віддалено, але у Львові є чудовий комфортний офіс з мініспортзалом та неймовірною терасою на даху 15 поверху (чудовий краєвид на місто), де проходять тімбілдинги та івенти. Враховуючи ситуацію, всі івенти поєднані з аукціоном на підтримку ЗСУ. Також компанія часто долучається до зборів власними коштами та підтримкою ініціатив працівників.
В Devspiration можна зростати та розвиватись, тому однозначно рекомендую!

Олег, дякую Тобі, що поділився своїм досвідом. Щиро раді, що ти з нами💙