devspiration

Львів

3 листопада 2023 17:14

Женька Левицкий

Я дуже задоволений своєю роботою в компанії Devspiration і хотів би поділитися своїми враженнями щодо деяких аспектів роботи у цій організації.

Я приєднався до Devspiration рік тому, і за цей час встиг побачити багато позитивних змін. За цей час компанія показала себе як відмінне місце для професійного зростання і розвитку.

Умови праці в компанії просто чудові. Ми маємо можливість працювати як в офісі, так і на відстані, що надає нам більше гнучкості та комфорту. Соціальний пакет і тімбілдинги. Крім того, регулярні благодійні аукціони показують, що компанія не тільки турбується про своїх працівників, але й про більші загальні питання.

Проекти, над якими я працюю, завжди цікаві та викликають інтерес. Devspiration надає можливість розвивати навички та використовувати останні технології у своїй роботі. Це робить кожен робочий день захопливим і стимулює до саморозвитку.

Devspiration також активно підтримує волонтерські ініціативи та допомогу військовим. Це показує, що компанія відчуває відповідальність перед спільнотою та суспільством, і це важливий аспект її культури.

Чіткість та прозорість процесів в компанії є ще однією перевагою. Всі аспекти роботи, включаючи процес найму, онбординг та перегляд заробітної плати, ретельно регламентовані і пояснені. Це допомагає створити сприятливу робочу атмосферу та забезпечити прозору комунікацію між співробітниками та керівництвом.

Загалом, моя робота в Devspiration є дуже задовільною, і я вдячний компанії за можливість бути частиною цієї команди. Я рекомендую Devspiration як відмінне місце для розвитку кар’єри та особистого зростання.

Щиро дякуємо за такий розгорнутий відгук 💙