24 січня 2023 14:59
Співбесіда в компанії пройшла скоріше як дружня бесіда — толерантно, з конкретними питаннями і дискусіями. Отримав дуже швидкий офер і, до речі, це стало ще однією з причин чому я тут.
Пропрацювавши в компанії кілька місяців можу сказати, що без жодних виключень усі колеги, з якими я перетнувся, були максимально люб’язними і намагались щиро допомогти з адаптацією та й геть з усім, що було треба :) Цей фактор для мене ключовий в роботі, тому я задоволений на 100%.
Проект свіжий та цікавий, і наскільки знаю — використання сучасних версій фреймворків є підходом, а не випадковістю.
Оскільки я працюю віддалено, і доволі далеко від Львова, то деякі переваги офісу об’єктивно оцінити не можу, але компанія регулярно запрошує на усіляки івенти, офіс зручний й комфортний, з виходом на дах, хоча я, на жаль, поки що був там тільки взимку. Сподіваюсь виправити це as soon as possible!