Працюю в компанії майже рік. Дуже вдячна за можливість розвитку і також за те що керівництво чує та прислуховується до своїх співробітників. В компанії панує дружня атмосфера і підтримка кожного члена команди не тільки в робочих моментах. Сподіваюсь на довгу та перспективну співпрацю.
Пришла в DevPals недавно, но очень рада, что я здесь. Нравится дружеская атмосфера в коллективе, комфортно работать в позитивной и сильной команде. Руководство здесь приятное, открыто к диалогу. Хорошая компания для работы и развития как специалиста.
Работаю в компании пятый месяц на позиции QA Engineer. Пока только положительные впечатления. Адекватный менеджмент, уважительное отношение со стороны руководства, тем самым, вся команда заинтересована в общем результате.
Працюю бекенд-лідом в DevPals AB і не маю намірів шукати иншу роботу — тут доброзичлива атмосфера, що компенсує навіть елементи безумства у функціонуванні замовників. Стараємось, отже, розробляти і продукт на довготривалу власну підтримку, і інструментарій для розробки наступних.
На связь виходит некая Margo Zolotykh Chief Project Officer | DevPals AB из МОСКВЫ! — доу, может не нужно тут продвигать заказчиков из раши, станы-агрессора с которой у нас война идет
Шановний Дмитро, дякуємо Вам за відгук. Дійсно, у минулому з нашою компанією співпрацювала проектний менеджер з Росії в рамках унікального проекту.
DevPals АВ, будучи шведською компанією, знаходиться поза політикою! При цьому, наші розробники працюють в Україні, де ми плануємо розширювати штат співробітників. Бажаємо Вам успіхів у роботі.
Адміністрація вебсайту dou.ua не гарантує і не підтверджує точність і достовірність будь-яких матерівлів, в тому числі відгуків і коментарів, які розповсюджуються не від імені Адміністрації, а від окремих користувачів. Адміністрація не несе відповідальності за відповідність таких матеріалів вимогам законодавства. Думки користувачів можуть не співпадати з думками Адміністрації.