DevPals

Лондон (Велика Британія), Петах-Тіква (Ізраїль), Рига (Латвія), Стокгольм (Швеція)

Працював з компанією майже рік (9 місяців). На жаль, компанія абсолютно не спроможна гарантувати вчасну виплату компенсації. Навіть більше, вона навіть не забезпечує гарантій, що клієнт взагалі заплатить. Зарплату за останні два місяці мені так і не виплатили, що і стало причиною завершення моєї співпраці.

На мої численні нагадування про виплату компанія відповідає ігноруванням, що свідчить про повну відсутність професіоналізму і поваги до працівників. Тому категорично не рекомендую співпрацю з цією компанією.

Валерія, Валентин і Степан — справжні професіонали та єдині світлі плями у цій компанії, за що їм вдячний. У всьому іншому — жах)

Шановний Василю!
Дозвольте зазначити, що наша компанія надала Вам лише послуги з найму, і Ви працювали безпосередньо в компанії, до якої у Вас є претензії.
Ми щиро шкодуємо що у Вас виникла така ситуацію.
Рекомендуємо Вам вирішувати подібні питання безпосередньо з компанією, де Ви працювали і яка виплачувала Вам заробітну плату.

З повагою,

Працюю в компанії майже рік. Дуже вдячна за можливість розвитку і також за те що керівництво чує та прислуховується до своїх співробітників. В компанії панує дружня атмосфера і підтримка кожного члена команди не тільки в робочих моментах. Сподіваюсь на довгу та перспективну співпрацю.

Пришла в DevPals недавно, но очень рада, что я здесь. Нравится дружеская атмосфера в коллективе, комфортно работать в позитивной и сильной команде. Руководство здесь приятное, открыто к диалогу. Хорошая компания для работы и развития как специалиста.

Работаю в компании пятый месяц на позиции QA Engineer. Пока только положительные впечатления. Адекватный менеджмент, уважительное отношение со стороны руководства, тем самым, вся команда заинтересована в общем результате.

Працюю бекенд-лідом в DevPals AB і не маю намірів шукати иншу роботу — тут доброзичлива атмосфера, що компенсує навіть елементи безумства у функціонуванні замовників. Стараємось, отже, розробляти і продукт на довготривалу власну підтримку, і інструментарій для розробки наступних.

www.linkedin.com/...​avlo-dzikovsky-311045187

На связь виходит некая Margo Zolotykh Chief Project Officer | DevPals AB из МОСКВЫ! — доу, может не нужно тут продвигать заказчиков из раши, станы-агрессора с которой у нас война идет

Шановний Дмитро, дякуємо Вам за відгук. Дійсно, у минулому з нашою компанією співпрацювала проектний менеджер з Росії в рамках унікального проекту.
DevPals АВ, будучи шведською компанією, знаходиться поза політикою! При цьому, наші розробники працюють в Україні, де ми плануємо розширювати штат співробітників. Бажаємо Вам успіхів у роботі.