Devox Software

Київ, Варшава (Польща)

Навесні вже буде 6 років разом з Devox Software.

За цей час мав змогу попрацювати на доволі великій кількості цікавих проектів. Команди чудові, комунікація на найвищому рівні, в офісі завжди дружня атмосфера. Коли тобі потрібна допомога — ти її отримаєш.

Всім рекомендую :)

Підтримали: Oleksandra Dobrozhan

Працюю у компанії півтора роки. Перш за все, хочу відмітити, що у Devox Software надзвичайно дружня, чуйна та професійна команда!
Компанія завжди заохочує до навчання, особистого та професійного розвитку. Будь які ідеї та ініціативи ніколи не залишаються без уваги. Devox завжди іде назустріч у вирішенні питань та задач будь якої складності!

Нещодавно пройшов рубіж у 4 роки роботи у Devox і хочу поділитися своїм досвідом. Проєкти і технглогії сучасні, з грамотним і професійним менеджментом. Дуже ціную високий рівень культури зворотного зв’язку, де дійсно прислухаються до кожного й підтримують атмосферу взаємоповаги.

Подобається, що компанія дає можливість для кар’єрного розвитку, є програми навчання, і можна брати участь у пресейл-активностях поза межами основних проєктів. Це допомагає розширювати свої знання та пробувати нові ролі в роботі.

Вже чекаю на подарунок до свого п’ятиріччя, адже зараз я бачу свій кар’єрний шлях саме тут)

Працюючи в Devox Software вже більше пів року, я відчуваю підтримку з боку керівництва та команди. Компанія цінує нові ідеї, а атмосфера сприяє відкритості та розвитку навичок. Особливо ціную гнучкий графік і баланс між роботою та особистим життям. Позитивний настрій в колективі, круті можливості, підтримка та нові виклики в роботі, все це про Devox :)

Я вже майже 4 роки працюю у Девоксі і з радістю поділюся своїми враженнями. Для мене Девокс про стабільність, відповідальність, людяність, відкритість.

Протягом цих років я неодноразово переконувався у тому, що компанія насправді цінує своїх співробітників та надає можливості для професійного й особистого зростання. У Девоксі всі працюють як одна команда, підтримуючи один одного, що створює чудову робочу атмосферу. Особливо подобається, що компанія дотримується принципу відкритого діалогу: всі ідеї та пропозиції завжди почуті, і кожен співробітник може внести свій внесок у розвиток проєктів.

Окрім того, Девокс пропонує відмінний баланс між роботою та особистим життям. Компанія завжди йде назустріч у питаннях гнучкого графіка та віддаленої роботи, що для мене особисто є дуже важливим. Також варто відзначити стабільність і впевненість у завтрашньому дні — я завжди відчуваю себе частиною чогось більшого, і це надає мотивації продовжувати працювати над цікавими та важливими проєктами.

Якщо ви шукаєте місце, де вас підтримуватимуть і допомагатимуть розвиватися, а також де ви зможете відчувати себе комфортно та впевнено, Девокс — це саме те, що вам потрібно.

Нарешті за більш ніж 4 роки роботи у Девоксі поділюсь своїми враженнями) Тому, все по пунктам:

1. Компанія: пережили разом все: ковід, локдауни, початок повномасштабної, блекаути і масові скорочення у клієнтів і на проектах. Можу сказати точно, що компанія завжди зацікавлена у збереженні робочих місць та своїх співробітників, і при цьому, яка б ситуація складна не була, компанія підтримує зв’язок, вчасно виплачує компенсацію без затримок, проводить перегляди компенсації (в той час, коли у багатьох компаніях на це мораторій зараз), розширюють соц. пакет, відновлюють вихідні дні на свята, проводять team-building зустрічі в офісі і т.д. Окремо хочу виділити можливість дистанційної роботи — зараз також є певна тенденція, де пропонують якусь кількість разів на тиждень відвідувати офіс і подібні, і це обов’язково. У Девоксі ти не просто можеш працювати з дому, ти можеш працювати практично з будь-якої точки світу, у будь-якій таймзоні — повний доступ у тому, щоб домовитись з компанією про таку можливість.
Мінімум бюрократії та максимум довіри до співробітників — те, що характеризує Девокс як чудову компанію, де хочеться працювати.

2. Команда: оскільки я РМ, я працюю з різними відділами компанії, де працюють різні люди. Але це взагалі не має значення, оскільки у який відділ ти не звернешся — тут працюють однодумці, люди, які підтримують один одного, допомагають, вирішують спільно нестандартні ситуації, підстрахують тебе, якщо потрібно. У мене не одноразово виникала ситуація, коли потрібно було до когось з компанії звернутись за певною консультацією — мені не треба годину пояснювати, що мені потрібно, я лише назвала ключові моменти і колега просто «підхоплює» це за 1 хвилину і вже приступає до задачі, за годину показавши мені вже проміжний результат. Я дуже люблю цей момент, який присутній в усіх девоксят.

3. Проекти: як би банально не було — дуже різні) Різні напрямки, різні стеки, різні клієнти. Звісно, є певний стек, на якому в більшій мірі спеціалізується компанія, але це ніколи не обмежувалось. Проекти цікаві, сучасні, також зі своїми приколами по-типу немає документації, не покрито щось тестами і т.д., але в цілому в кожному проєкті можна знайти щось нове для себе, і кожна команда намагається бути у ритмі з новинками в ІТ. Зокрема, ти як учасник команди, можеш приносити в команду чи пропонувати щось своє, і дуже часто це буде оцінено клієнтом) Тому тут також широкий горизонт для власного розвитку як в рамках проектів, так і поза ним.

4. Розвиток: коли я прийшла, нас було біля 30-ти. Зараз нас втричі більше! І це при нелегкій ситуації в ІТ починаючи з кінця 2022 року. Компанія розвивається, розвиваються проекти, і розвивається при цьому вся команда. Ти не зможеш тут затриматись надовго, якщо стоятимеш на місці. Саме тому компанія пропонує побудову PDP — personal development plan, який готується певною командою людей, виключно під кожного працівника окремо, з урахуванням особливостей роботи, обов’язків, знань і, найголовніше, побажань працівника щодо напрямків чи скілів, де він/вона хочуть розвиватись. Вам проведуть поточне оцінювання всіх пунктів плану з менеджером, tech/team-лідом, клієнтом (за можливості) та hr-командою, щоб формування цього плану було з урахуванням усіх нюансів та деталей. Далі все залежить від вас, ви працюєте над цим планом, а компанія вас підтримує, інколи нагадує, і проводить повторні оцінювання. Це крута можливість визначити свої сильні та слабкі сторони в роботі, попрацювати над певними скілами та поділитись досвідом.

5. І на завершення: коли у мене виникла критична ситуація і я не могла далі продовжувати продуктивно працювати, компанія, вислухавши мою ситуацію, виділила час на моє відновлення зі збереженням мого робочого місця, команди самостійно підтримувати проєкти у стабільному стані та клієнтів, які очікували на моє повернення. А у мене була можливість повернутись до гарного продуктивного стану, скучити за роботою і продовжити працювати із ще більшим ентузіазмом та ефективністю. Хочу зауважити, далеко не кожна компанія та менеджмент можуть дозволити так зробити, тому я безмежно вдячна за таку можливість і зараз, повна енергії, продовжую працювати!

Тому, якщо комусь такі цінності відгукнулись — скидайте своє CV та ставайте частиною нашої команди! :)

Дякуємо тобі за чудовий відгук!

Для нас надзвичайно важливо, що наші колеги відчувають себе частиною команди. Ми цінуємо кожне слово і раді, що разом створюємо атмосферу, де панують взаєморозуміння та підтримка. Ваші відгуки мотивують нас рухатися вперед і досягати нових вершин.

Дякуємо, що надихаєте нас бути кращими кожного дня!

Наразі я працюю в компанії вже більше року. Відразу хочеться відзначити професіоналізм і компетентність менеджменту. Проєкт, над яким я працюю дуже цікавий. Він дозволяє мені розширювати свої знання та навички. Загалом, я повністю задоволений своєю роботою в цій компанії. Тут я маю можливість розвиватися як професіонал і працювати над дійсно цікавими рішеннями. Умови праці чудові, і я з впевненістю можу рекомендувати цю компанію як відмінне місце для роботи.

Підтримали: Iryna HrabovaNina Semenova

Подавався на посаду Lead Generation. Зараз ще вакансія відкрита, судячи з публікації вакансії на dou та djinni. Зі мною 16.07.2024 зв’язалася Talent Sourcer Аліна та запропонувала відеодзвінок з рекрутером. 17.07.2024 відбувся дзвінок з Іриною. Ніби дружньо поспілкувалися (як мені здалося). Ірина мені не залишила свої контактні дані для подальшої комунікації. Сьогодні 25.07.2024 Аліна на моє повідомлення не відповідає.
Далі по плану повинно бути тестове завдання. Шановне товариство Devox Software як ви думаєте буду я виконувати ваше тестове у разі його отримання? Звичайно ні, з таким підходом до кандидатів. Для чого було витрачати мій час та час Ірини для розмови?
Цей відгук написаний для того, щоб керівництво вашого HR-відділу його побачило і щось підкрутило в кращу сторону стосовно рекрутинг процесу у вашій компанії. Дякую за увагу

Підтримали: Yevhenii Labskir

Олександре, добрий день.
Не буду вигадувати відмовок, буду чесною — сорсер пропустила ваше повідомлення і залишила його без уваги. Наразі дуже велика кількість кандидатів на різних етапах, і ми намагаємося охопити всіх. Таким чином через велике навантаження інколи трапляються помилки. Але ми вже обговорили це з вами у приватних повідомленнях.

Уже майже рік як я працюю в Девоксі, хотіла б поділитись своїми враженнями.
За майже 10 років кар’єри я жила в різних країнах та пропрацювала в багатьох Українських та Закордонних компаніях і я можу впевнено сказати, що мало хто ставитися до колективу так, як Девокс. Кожна людина підбирається з врахуванням багатьох факторів, тому що в колектив тебе беруть не тільки як спеціаліста, але й як людину. Board та менеджмент дуже детально розглядає кожного кандидата та старається сформувати команду наповнену взаємопідтримкою та дружніми відносинами. У мене жодного разу не було проблем в комунікації з іншими відділами, люди дуже легкі в спілкуванні та раді допомогти в будь-який момент.

Топ-менеджмент неймовірний, засновники дуже приземлені та ти ніколи не відчуваєш жорсткої ієрархії в комунікації з ними. Більше того, коли у тебе є якісь пропозиції або занепокоєння, ти буквально можеш звернутись до будь-кого з менеджменту, тебе завжди вислухають та уважно віднесуться до твоїх коментарів.

Стосовно професійного росту: тут я отримала абсолютно все, що потрібно спеціалісту для продуктивної праці. Також, працюючи з крутим менеджментом мені вдалось прокачати багато нових скілів та покращити вже існуючі. В випадках ситуацій, де я б хотіла з кимось порадитись щодо моїх наступних кроків, у мене завжди відкриті всі двері і будь-хто, до кого я звернусь, буде радий мені допомогти прийняти рішення. Одночасно, рівень автономії та довіри дуже мотивує, відчувати що тобі довіряють та на тебе розраховують, дає той драйв, який дозволяє досягати крутих звершень.

Маю надію що це, хоч і мій перший, але далеко не останній рік в команді. Люблю безмежно! <3

Підтримали: Iryna HrabovaNina Semenova

Хочеться поділитися своїми враженнями від роботи у Devox. Насамперед, відмічу цінності компанії, одна з яких звучить як «common sense». І цей common sense дійсно присутній у кожної людини, з якою мені довелося зіштовхнутися в компанії, починаючи від C-level , закінчуючи новими колегами.

Високий рівень прозорості та чесності у всіх процесах, відкрите спілкування між керівництвом та співробітниками створює довірливі відносини та можливості розвивати себе як людину та професіонала. І що досить важливо — work-life balance — тут дійсно розуміють важливість цього балансу. Доволі гнучкий графік роботи, підтримка в особистих питаннях роблять роботу ще більш комфорною.

Резюмуючи, якщо Ви шукаєте місце де Вас і Ваші бажання будуть чути, точно варто звернути увагу на Devox)

З 30 квітня не отримав відповіді по вакансії — djinni.co/...​7-senior-devops-with-aws

Петро, добрий день.
Наразі позиція не активна. На сервісі Джині ви можете відстежувати статуси позицій.

На майбутнє, не соромтеся писати напряму рекрутерам компанії, щоб уточнити будь-яку інформацію або дізнатися про вакансії, які можуть бути релевантні вашому профілю.

Задоволена роботою в нашій компанії, працюю майже два роки. В нас панує професійна та дружня атмосфера. Колектив складається з відданих та талановитих професіоналів, які завжди готові підтримати та поділитися досвідом. Ми працюємо як єдина команда, досягаючи неймовірних результатів. Завджи є підтримка від всіх колег.

Протягом півроку я працював тестувальником Devox Software, і це був надзвичайно цікавий та корисний досвід, хоч і не такий довгий, я хотілося б (війна внесла свої корективи). Компанія вражає своєю професіоналізмом та дбайливим ставленням до співробітників. Керівництво завжди відкрите для нових ідей та пропозицій, а колеги завжди готові підтримати та допомогти. Я вдячний за можливість працювати в такому колективі.

За два роки роботи в компанії, маю сумління стверджувати, що це було захоплюючий та продуктивний досвід. Найбільший плюс це звісно атмосфера в компанії. Колектив веселий, відкритий, завжди готовий підтримати та поділитися досвідом. Комунікація на високому рівні, навіть при роботі на віддаленій основі. Рекомендую цю компанію для тих, хто шукає стимулююче середовище та готовий працювати над різноманітними та цікавими проектами. Робота тут — це не просто рутинна рутина, а можливість росту та самореалізації.

Работаю в компании год, очень хорошая команда и достаточно интересный проект. Компания предаставляет максимальную свободу сотрудникам что позволяет избегать стресса и распределять время. При возникновении каких либо проблем отдел кадров старается понять проблемы и найти компромиссы что является редкостью во многих компаниях. Очень большим плюсом считаю быстрое решение индивидуальных проблем сотрудников, как пример: в моём случае было 2 недели отпуска за свой счёт во время тестового периода.

Працюю в компанії з кінця літа. Знайшла Девокс після виснажливих восьми місяців пошуків фултайму в різному темпі. Відмовляли до тестових чи після, з абсолютно різних причин, якщо їх взагалі оголошували. Тут мене взяли майже моментально після виконаного тестового, не торгуючись за зарплату; оплатили виконання, як і домовлялися, і додали купу похвали.

З компанією у мене дуже здорові стосунки, що тим паче терапевтично після турбулентного періоду суміщання фрілансних замовлень і проходження співбесід. Я отримую адекватні своїм запитам і скілам челенджі, мене регулярно і по ділу хвалять, але от найприємніше (саме ось так емоційно) — це якась така магічно-рукотворна селекція людей-котиків. Серйозно: тут не просто здорова комунікація, а ще й якась така сповнююча і приємна, буквально кожен працівник має таку ауру. Таку штуку не впишеш в колонку «what we offer», але її ефект колосальний, і, напевно, це обов’язкова фіча компаній, які ростуть.

Вижимка по умовах: співпрацюю по ФОП 3 групи, покривають податки. Є офіс в Києві (не в центрі, але правий берег), в офісі смачна кава. Працюю з робочої техніки, але можна зі своєї, якщо буде відповідати технічним умовам. Здебільшого всі віддалено, але іноді в офісі є тусовки (ставлення до гавайської піци ще не визначене, але пивко корона тут буває — мене особисто цей пункт дуже влаштовує)

Обычно не пишу никакие отзывы, особенно негативные, но такой опыт прохождения рекрутинга со мной был впервые. Возможно мой рассказ поможет кому-то внимательнее присмотреться к ценностям данной компании и их отношению к кандидатам.
В конце октября откликнулся на вакансию C++ разработчика. В течение короткого времени со мной связался рекрутер и мы начали общение по позиции. Всё шло достаточно быстро и плавно. Сначала я прошел скрининг, затем техническое интервью, после которого было назначено собеседование с клиентом. Все это в течение недели или около того. После интервью с клиентом рекрутер вернулась ко мне с фид-беком, что все прошло позитивно и они готовы сделать мне офер.
Но далее все стало развиваться не так оптимистично. 24.10 мне на почту прислали так названный «пре-оффер» со всеми деталями и компенсацией, которая меня вполне устраивала. При этом заверили что настоящий офер придет в течение пары дней, как только все уладят со стороны клиента. 26.10 офер не пришел и я поинтересовался, как обстоят дела, на что мне ответили, что переговоры затягиваются и нужно подождать какое-то время. 01.11 рекрутер написала, что договоренности с клиентом должны подписать до конца текущей на тот момент недели, чего так и не произошло в моем понимании. Нужно ли говорить, что я полностью настроился на работу в компании, приостановив рекрутинг по другим вакансиям, и сохранял крупицы надежды. 10.11 я уже совершенно без всяких ожиданий снова поинтересовался прогрессом , на что получил ответ, что команда делает все возможное и невозможное ради достижения договоренностей и они надеятся, что смогут поработать со мной.
Итак мы подходим уже к концу года, а я так и не получил никакого вразумительного апдейта по состоянию дел. При этом речь уже давно не идет о какой-либо новости с положительным исходом. К слову, я бы спокойно принял новость, что переговоры зашли в тупик и вакансия идет в архив. Но к сожалению, мне пришлось думать , что все и так само собой разумеется.
Я давно принялся за свои дела и поиски новой возможности, но как говорится «осадочек остался». Считаю такое отношение ко мне как кандидату незрелым, неуважительным и совершенно неприемлемым. Не могу порекомендовать эту компанию.

Євгене, доброго дня!

Я — Ніна, Head of HR та менеджер рекрутера, з якою ви спілкувалися щодо вакансії. Переглянувши ваше листування, я погоджуюсь і розумію вашу скаргу. Дійсно, комунікація з нашої сторони мала бути більш чіткою, щоб сформувати правильні очікування у вас. Перепрошую за цю ситуацію.

Через те, що ми чекали на фінальне рішення з боку замовника, ми запропонували вам саме пре-офер, а не офер. Мені шкода, що через це ви витратили свій час, і я сподіваюся, що ви знайдете вдалу карʼєрну пропозицію для себе найближчим часом.

Вже більше 5-и років, як я працюю в Devox Software, і можу скзаати, що за цей час компанія виросла в десятки разів, як в людях так і проектах)

Звісно, тут чудова атмосфера і принципи які будувалася з самого початку заснування, що є реально чудовими і дійсно відчутними. Особливо хочу віділити топ менеджмент і комунікацію з працівниками, гарантую, що вас почують в будь-яких питаннях чи допомозі з проектами та й в цілому.

Різноманіття проектів на будь-які ролі та seniority level в багатьох галузях бізнесу, тому без проблем можна займатися тим чим дійсно цікаво. Також хочу окремо виділити можливість розвитку, будучи початківцем(trainee) в IT, яким я був, компанія дала багато досвіду та можливостей розвиватися і кар’єрного росту, та дає змогу це робити й сьогодні.

Тому без сумнівів, можу рекомендувати Devox Software

Підтримали: Iryna HrabovaOleksandra Dobrozhan

Рада поділитися своїми враженнями від роботи у нашій компанії. Професійна та дружня атмосфера в колективі — це перша річ, яку я хочу відзначити. Тут працюють надзвичайно талановиті та віддані професіонали, які завжди готові ділитися своїм досвідом і підтримувати. Ми — справжня команда, і це дозволяє досягати неймовірних результатів.

Комунікація в нашій компанії — це ще один сильний аспект. Ми завжди можемо вільно обговорювати ідеї, запитання та пропозиції. Це сприяє швидкому розвитку проектів та досягненню спільних цілей.

Завдяки цим факторам, я не тільки задоволена роботою у компанії, але і бачу, як я зростаю професійно. Для мене це найкраще місце для розвитку, і я вдячна за цю можливість.

Ліля, дякую тобі за відгук.
Для нас так цінно, що наші колеги транслюють, що ми — справжня команда!)

Нам надзвичайно важливо знати, що наші колеги розповідають про нас, і що ми разом створюємо дружню та відповідальну команду. Ваші відгуки надихають нас на подальший успіх і розвиток.

Дякуємо за можливість бути разом і творити щось велике!

Проходила співбесіду у компанію, сподобався рекрутинг процес, все швидко, по ділу і з швидким фідбеком!

Працюю тут з 2021 і в цілому мені подобається:
— ненав’язлива атмосфера,
— гарні люди,
— чудовий проект,
— все так влаштовано, що почуваєш себе вільним,
— якщо щось треба, можна домовлятись.
Багато писати не буду, тут добре.

Підтримали: Iryna HrabovaOleksandra Dobrozhan

На початку вересня цього(2023) року пройшов рівно рік з моменту початку роботи в компанії Devox Software. За цей час я зрозумів декілька речей:
— Опис вакансії якою я зацікавився, цілком співпав з моїми очікуваннями щодо роботи.
— Була змога спілкуватися з дуже багатьма людими і розвивати свої навички у комунікації англійською.
— Атмосфера у компанії цілком дружня і поєднує людей по інтересах навіть незважаючи на те, що працюєш на ремоуті.
— Незважаючи на стан у країні, компанія намагається підтримувати людей та вирішувати проблеми якщо такі є.
— Гнучкий графік дозволить працювати у зручний час, що в свою чергу позитивно відгукується на твоєму бажанні працювати та на твоїх навичках.
Тому я сміливо можу стверджувати що компанія Devox Software в даний момент найкраща з усіх компаній в яких я працював.

Підтримали: Iryna HrabovaOleksandra Dobrozhan

Хочу поділитися враженнями від роботи в компанії «Девокс». Відразу з початку розумів, що кожен тут важливий.
У нас тут дуже дружня атмосфера. Всі завжди готові допомогти. Менеджери тут теж хороші, завжди готові спілкуватися і вислухати всі ідеї.

Тут є шанс навчатися всередині компанії. Ми постійно ростемо і вчимося разом. Це місце, де можна зростати і досягати нового.

Підтримали: Iryna HrabovaOleksandra Dobrozhan

Devox точно найкраща компанія, в якій я працював. Працюючі віддалено все одно вічуваєш себе частиною крутого та дружнього колективу. Компанія дає можливість розвиватись, переходити на більш високу посаду та розвивати навички в своїй сфері. Якщо ти зацікавлений в розвитку компанії, компанія теж зацікавлена в твоєму професійному рості та надає для цього усі можливості. У компанії також прекрасна комунікація, постійно знаходишся на зв’язку з колегами, які у разі чого підскажуть та допоможуть з будь-яким питанням.
Я би усім порекомендував Devox :)

Работаю в Devox уже 4 месяца и очень доволен. Это моя первая как удалённая работа и лучшая из компаний в которых я проработал. Приятный коллектив как будто это твоя семья. Чуствовается забота компании к тебе. Нет этого ощущения работника, ощущение что ты член семьи. Каждые пол месяца проводится оценка твоих скилов, что очень круто. Очень приятно, что компания заинтересована в твоем росте и развитии. Так же нету овертаймов. Тут ценится правило work and live. Так же ты занимаешься именно своим делом, не лезишь в другие сферы потому что, больше некому.

В общем и целом, я очень рад что стал работать в Devox и на вопрос — «Порекомендовали бы вы компанию?» ответ был бы и есть уверенный: Да, конечно!

Підтримали: Iryna HrabovaNina Semenova

Уже майже 2 роки працюю в Devox Software, тож вирішив поділитися своїми враженнями про співпрацю.

Devox дбає про гнучкий графік, можливість змінювати проекти та за зріст в межах компанії.
Менеджмент тут тебе ніколи не проігнорує, завжди вислухає, спробує допомогти досягти розуміння.

На всіх проектах, що працював — новітні технології, гнучка методологія розробки, а також присутня можливість приймати самостійні рішення щодо інструментів та структури девелопменту.

Немаловажливим позитивним фактором є проведення воркшопів під час яких колеги діляться своїм досвідом використання тих чи інших технологій, бест практик та методик з практичними прикладами.

Особливо хочу відмітити колег та їх цінності, взаємодопомогу і відкритість, що наряду з технічними навичками та ставленням до розробки створюють професійну та дружню атмосферу, що в свою чергу можна відзначити як корпоративну культуру такої немалої компанії.

Работаю в компании не так давно, но уже хотела бы поделиться своими впечатлениями.
На самом деле, когда я приходила в эту компанию, для меня самые важные аспекты в работе были — дружеская атмосфера, интересный проект, своевременная выплата зп и возможность работать удаленно совмещая с учебой (так как еще заканчиваю магистратуру). И на 100% могу сказать, что Devox превзошел все мои ожидания.
В первую очередь хочу отметить, что тут ценится каждый сотрудник, всегда интересуются как дела, всё ли хорошо, всё ли хорошо на проекте, да и в целом тут крутой коллектив, прям семейная обстановка (просто надо хоть разок заглянуть в офис, потому что словами описать не смогу), готовность всегда помочь.
По поводу проекта — было интересно и одновременно страшновато поначалу, так как практически все разговоры на английском языке, но достаточно быстро вливаешься. На проекте на самом деле узнала достаточно много нового.
Всегда заинтересованы в твоем росте. А также если хочешь узнать что-то новенькое или поделится чем-то — приходи на Tech-Talks, если хочешь подтянуть английский — то есть курсы 2 раза в неделю.
Если есть желание работать удаленно (а у меня именно такой случай) — то говори какая техника тебе нужна, всё вышлем ещё до твоего первого дня, хочешь ездить в офис — тоже без проблем, там ещё и разные приятные плюшки ждут.
По поводу графика — то тоже всё отлично, никаких овертаймов, 40 часов в неделю, но как я их распределю — лично я уже обговаривала с командой (и что не мало важно для меня — мега удобная система отчетности). Зп — тоже всё отлично, всегда приходит в один и тот же период в начале месяца.
Вообщем я очень рада, что стала частью этой компании, и надеюсь в дальнейшем всё будет только круче и круче:)

Спойлер.
Круче чем гиганты аутсорса Украины. Многим компаниям с их мощными $$$$+ офферами отказал в период работы в Devox.
Большой позитив получил работая в компании около года, мне посчастливилось попасть в крутую тиму разработчиков, менеджеров, дизайнеров, HR, CTO, CEO.

Уникальность.
Уникальность этой компании заключается в высокой степени доверия к сотруднику, минимум бюрократии и возможности работать по гибкому графику. В такой атмосфере ты чувствуешь себя психологически комфортно, можешь балансировать жизнь и работу, можешь проявить гораздо больше творческих способностей в решении задач. Для меня это было важными критериями, так как я могу свободно перемещаться территориально, участвовать в спортивных соревнованиях и при этом показывать гораздо больший потенциал и продуктивность в работе, нежели сидеть в офисе в куче рамок.

Атмосфера.
Кратко — атмосфера семьи. Было ощущение, что ты учавствуешь в жизни и развитии своей компании, а не являешься наемным работником.

Карьерное развитие.
Компания предоставляет отличный плацдарм для развития тебя как сотрудника:
— векторы развития с четкими шагами достижения того или иного уровня
— тех-токи
— заинтересованность в росте твоей квалификации), здесь зависит уже от тебя. Если ты хочешь расти — действуй! Все хорошие идеи рассматриваются и принимаются.
Есть регулярный пересмотр квалификации.

Проекты. Тех скилы.
Касательно проектов и технологий, я значительно поднял свои тех скилы за период работы здесь, так некоторые задачи были уровня «в сети решений нет», юзались последние фреймворки и свобода в подборе стека для решения и архитектуры. Спасибо всем, кто помогал мне, Дима, Виталик, Юля;)

Проекты. Софт скилы.
Идеальная атмосфера для прокачки софт скилов.
Если ты владеешь теорией качественного менеджмента и управления процессами разработки, есть желание развиваться в этом направлении, то компания, проект и клиент только приветствует твои усилия и дает руль в твои руки. Инициативы приветствуются. Я по крайней мере ни разу не столкнулся с терминами типа «есть политика компании и там этого нет», «нельзя, потому что я здесь начальник».

Заинтересованность клиента.
Очень порадовала заинтересованность клиента в моих спортивных увлечениях))) Клиент включил в ежедневный стендап мой отчет о полученных медалях на Кубке Украины)) И болел каждый день за меня) И это было все без отрыва от рабочехо процесса, режима тренировок и соревнований.

Проработал в компании Devox около года. В основном остались только хорошие впечатления. Если говорить по пунктам:
— Прозрачный менеджмент и коммуникация. Ощущение, что вы находитесь в большой семье, где каждый помогает друг другу.
— Гибкость в рабочих часах и месте работы. Можно работать как в офисе, так и из дома. Главное — выполнять свою работу качественно и в срок.
— Постоянный рост. Компания заинтересована в твоем росте, для чего они составляют план развития, благодаря чему всегда можно отслеживать свой прогресс, который оценивают более квалифицированные специалисты.
— Tech Talks. На них всегда можно узнать очень много интересных тем с теоретической и практической точки зрения коллег, и поделиться собственными знаниями.

Не жалею, что попал в данную компанию. Получил много ценного опыта и позитивных эмоций от работы как с командой, так и с клиентом.

Совсем недавно закончился мой испытательный срок в компании Devox. Пришёл на позицию MS Dynamics 365 developer.

С самого начала мне понравился подход к рекрутингу. Вежливо, без лишней навязчивости, или наоборот игнора. Я быстро получал ответы на все интересующие меня вопросы (коих было не мало :)) в исчерпывающей форме. Процесс onboarding-а прошёл ну уж очень легко и быстро, что не может не радовать.

Менеджмент всегда отзывчив и идёт на встречу. Очень приятно, что он не отдаляется от сотрудников, а наоборот — с радостью идёт на контакт, помагает. Зарплата всегда приходит вовремя)

Из актуального — подход к удалённой работе организован очень правильно и удобно для сотрудников. Хочешь работать дома — пожалуйста, ещё и монитор с собой забриай что б удобнее было. Хочешь ездить в офис — без проблем, он всегда открыт, кофе и вкусняшки тоже в наличии ( ещё есть playstation и турничёк для любителей спорта :D).

В компании есть бесплатные курсы английского 2 раза в неделю. Для разработчиков тут постянно проходят Tech-Talks где можно узнать или поделиться чем-то интересным из мира IT. График работы гибкий. Техника очень хорошего уровня.

На самом дели эти три месяца пролетели на одном дыхании благодаря интересному проекту, прекрасной и уже очень сплочённой команде и отличному коллективу. Сама атмосфера внутри компании очень дружелюбная. Я бы даже сказал уютная. Коллектив HR и непосредственно менеджмент компании стараются, что б всем было комфортно и приятно быть частью команды.

В целом, я очень доволен работой в Devox и на вопрос — «Порекомендовали бы вы компанию свои друзьям» я бы ответил — «Да, конечно. Я уже это делаю!».

В компании, видимо, не принято давать обратную связь кандидатам. 7го февраля мне написала рекрутер Нина. В течение 10 минут я ответил, что в отпуске и не готов обсуждать предложение, но изучу вакансию, как вернусь к работе и дам подробный ответ, что и сделал 11 февраля. Уже прошло больше недели, но ни ответа, ни привета.

Доброе утро, Артур.
Полагаю, по всем законам жанра, здесь должен был бы оказаться комментарий со штампованным ответом в духе «мы приносим вам свои извинения», «просим понять и простить», «обещаем, что такое не повторится», и все в таком духе.
Однако, как указано в нашем описании — мы про честность. Не только с сотрудниками, но и с соискателями.
Потому вынужден признать: наша прекрасная Нина, к сожалению, пропустила ваше сообщение в Linkedin ввиду большого потока входящих. Человеческий фактор в нашей высокотехнологичной сфере никто не отменял. Это бывает.
В тоже время в голове возник вопрос, почему вместо того, чтобы написать нам ещё раз, и уж точно получить обратную связь, да ещё и с нашими самыми искренними извинениями, вы приняли решение предъявить претензии. Стоило ли стремиться к решению возникшего недопонимания или его следовало усугубить? — вопрос риторический и выбор за каждым.
Мы в Devox Software свой сделали, мы про решение. Поэтому благодарю за внимание к нашей вакансии. Ответ у вас во входящих.

Пропрацювала в Девоксі на позиції UI/UX дизайнер приблизно рік.

Для мене основна цінність компанії це круті люди. Зі всіма завжди було дуже приємно спілкуватись, багато з ким здружилась і спілкуюсь досі.
Є достатня свобода на проетах, пряме спілкування з клієнтами, крута лід та вся команда дизайну — це все сприяло швидкому розвитку.

Взагальному роботою задоволена. Всім Девоксятам дякую за цей рік, проведений разом 🖤

Трохи більше як півтора роки була разом з Devox family на позиції UX/UI designer, Lead designer.

Я прийшла першим дизайнером в компанію і команда швидко виросла до 6ти.

Перше, що хочу відмітити — те, що компанія дає можливість початківцям швидко набиратись досвіду і рости.

В Devox software всі дизайнери самостійно ведуть проекти і спілкуються з клієнтами.
Від цього гарно прокачуються і хард скіли і софт.
Від твоєї комунікації залежить те, чи будеш просто руками замовника, чи буде цікавий проект з дослідженнями, де ти зможеш обгрунтувати дизайн рішення.

Це аутсорс компанія і проекти можуть бути з абсолютно різних бізнес-доменів ( Finance, Education, Social media, Entertainment ... ).

У нас була прекрасна команда, всі один одному допомагали і ділились ідеями. Постійно обмінювались знаннями.

Все це дає можливість швидко рости, пробувати різні напрямки Web design і розуміти куди саме хочеш розвиватись.

Потрібно бути готовим до мультизадачності. Але це є специфіка аутсорсу. Коли закінчується проект, або чекаєш на фідбек і немає роботи, завжди знайдуться дрібні задачі, які потрібно швидко закрити. Іноді дизайнер веде декілька проектів одночасно, якщо вони Part time.

Дуже вдячна СЕО Вадиму, що давав свободу пробувати нові активності, які ми впевнені, що зможемо провести, нові тули, які будуть комфортніші для роботи, і просто підтримував, коли треба була допомога в комунікації з клієнтом.

Дуже комфортний робочий графік. 40 годин на тиждень. Є частина дня — обумовлений робочий час, інші години плануєш як комфортніше для тебе. Головне — вчасно показувати замовнику результати.

Взагалі хочу сказати, що відношення в колективі дуже класні, тепллі, відкриті. Твої пропозиції і ініціатива завжди підтримуються.

Негативні моменти навіть і не буду згадувати, бо якщо і були, то такі незначні, що ні на що не впливають.

Проработал в Devox Software ровно год.
Начну, пожалуй, с собеседования. Меня брали на позицию Wordpress разработчика с условием того будет возможность заниматься фронтендом, поработать с фреймворками и поскольку у меня было желание развиваться в сфере фронтенда, то мысли у нас совпадали. Когда только пришел в компанию людей было до 10 человек, а на собеседовании мне сказали что компания будет развиваться и по итогу не соврали, уже спустя 3-4 месяца компания выросла в 2 раза. Когда уходил то ребят стало еще больше.

Отмечу, что важным требованием был английский язык, но у Devox есть свой репетитор по английскому языку и 2 раза в неделю можно посещать бесплатные занятия. К сожалению, минус такого подхода в том что нет групп и если уровень английского оставляет желать лучшего, то будет сложно потому как у большинства ребят уровень инглиша достаточно высок. Общаться по большей степени придется с англоговорящими заказчиками.

Что касается работы, то в большинстве случаев вы вправе будете выбрать тот подход который посчитаете нужным и технологии, если проект позволит. Из своего опыта скажу, что была возможность поработать с Vue и Angular и всегда есть ребята которые могут помочь и направить в нужное русло.

Как писали ниже есть tech talks и курсы. На своем примере, у нас были отличные курсы по ангуляру и в будущем саппорт. Спасибо Кате:)

В принципе, вы будете предоставлены сами себе, придется общаться с заказчиком, узнавать требования, как в принципе и везде, и от вас ожидают что вы выполните работу в срок. Что касается графика, то достаточно гибкий, основная задача выполнить работу в срок, а не отработать ровно 8 часов.

Когда я работал в компании, то пересмотр был 2 раза в год. Смотрят на то как вы справляетесь с работой, если будет за что повышать, то вас непременно повысят.

За год проведенный в этой компании мне удалось очень сильно повысить свои скилы, как коммуникативные, так и технические, поскольку был большой спектр выбора технологий на разных проектах, удалось узнать много нового и понять как работают многие процессы. Devox это то самое место где вы сможете применить приобретенные навыки и использовать их на практике.

Из плюсов:
— Оплачиваемые овертаймы
— Возможность работать с новыми технологиями
— Постоянные печеньки и кофе в офисе
— Дружный коллектив
— Курсы английского
— Гибкий график
— Отличное оборудование
— Playstation
— Настолки по четвергам:)

Из минусов:
— Не на всех проектах есть ПМ
— Бывает большая многозадачность

P.S. Отдельное спасибо ребятам за проведенный год и огромный респект Вадиму:)

Работал в Devox Software на одном из проектов в должности BI Architect.
В целом работой остался доволен.
Из плюсов хотел бы отметить дружественную атмосферу в коллективе (такой себе прототип «семейного» подхода), налаженную коммуникацию как внутри компании так и с заказчиками и возможность как профессионального роста так и финансового.
От себя лично отметил бы низкий уровень бюрократии, никакого хаоса, нет процессов ради процессов и выполнение правил ради выполнения правил.
По плюшкам — стандарт с действительно вкусным кофе и постоянным потоком печенек.

Работать в Девоксе начал в пятёрке первых девелоперов. Что я увидел за это время:

Активный рост компании. Прямое общение руководства со всеми работниками. Быстрое решение нужных вопросов без жуткой бюрократии. Довольно гибкий подход компании к изменениям на рынке.

Все проекты с которыми я сталкивался по большей части либо все на свежих технологиях, либо плавно переводим клиентов на современные фреймворки и подходы.
Всегда есть возможность на проектах попробовать что то новое.
В командах, как правило, все работают совместно, с поддержкой друг друга и пониманием общей ответственности за проект. Одним словом «галера» но в хорошем понимании этого слова. Помогут, подскажут, направят. Главное не стесняться попросить помощи.

Каждый мой проект давал мне пинок под одно место и активный рост в определённом направлении. Думаю в этом и есть вся прелесть небольших компаний. У тебя за пару-тройку лет есть вохможность поработать на нескольких проектах, с большим количеством разных технологий, которые к тому же не отпраздновали своё десятилетие давным давно. Это отличный вариант для быстрого роста. Главное набраться сил, терпения и иметь хороший запас стрессоустойчивости.

График гибкий. Главная задача это делать свою работу. Качественно и вовремя. А не с хх:хх до хх:хх.
Зарплата на прямую зависит от твоих умений. Уровень — смотри оценку компании. Пересмотр чаще чем в больших компаниях и это приятно.
Есть большая, крутая, кофемашина =)
Ессесно печеньки, сиропчики и турник для желающих блестнуть **ицепсами.

Рабочие ноуты выдают очень даже не кислые.
Про периодические тек-толки внутри компании уже писали. Это очень классная штука.
Так же есть свой класс английского.

Лично я рад что попал именно в эту компанию, лично для меня она оказаласт бест чоис. Если всё описанное выше тебе подходит — ласкаво просимо, нехай щастить.

Я работал в Девоксе на позици Full Stack developer. Из плюсов хотел бы отметить следующее:

дружеская атмосфера. И моя команда, и ребята из других проектов всегда помогали решить трудную задачу.
открытое и руководство. Коммуникация идет на равных, в любой момент можно обратиться к топ менеджеру с просьбой или за советом.
гибкий график. Некоторые сотрудники начинают рабочий день в 8, кому-то удобнее приходить в 12 и работать до 9. Приятно, что ценят именно результат, а не кол-во отработанных часов.
в компании проводят внутреннее обучение и митапы, есть курсы английского в офисе.
огромная коллекция чая :)

Прям плохого ничего не могу вспомнить. В целом, остался доволен этой работой.

Господа, вы на полном серьёзе ищите junior(!) full stack разработчика?! Вот правда? А кота Матроскина и домовенка Кузю вы тоже нанять хотите, да? По степени сказочности эти персонажи абсолютно сопоставимы. Подобные вакансии работают для вас как черная метка. Говоря соискателям о том, что никто в компании не обладает достаточной технической и менеджерской грамотностью. Хотя, сайт без портфолио... Действительно, о чем это я вообще :)))