Devoted Studios

Вітаю!
Маю неприємний досвід взаємодії з даною компанією.
Відгукнулась через реферальну програму на вакансію, зустрілась з рекрутером — Jaclyn. Залишилась під приємним враженням від спілкування та в очікуванні тестового завдання зі слів рекрутера ’as soon as possible’. Пройшло декілька днів, тестове не відправили, я написала лист follow up, ще декілька днів — написала рекрутер Соломія цієї ж компанії тільки щодо іншої вакансії. Я відправила ще один follow up Jaclyn. Не отримавши знову відновіді я описала ситуацію Соломії та висловила свою зацікавленість позиціями Outsource Manager та Project Manager. Пояснила, чому остання бульш релевантна для мене згідно попереднього досвіду. Більше ніж через 2 тижні я отримала відповідь від першого рекрутера, що вакансія не актуальна. Так би мовити shortly «отримала тестове завдання».

Щиро нерекомендую дану компанію, вони лише змарнують Ваш час та не дадуть ніякої адекватної відповіді. Мій особистий досвід взаємодії з Devoted перекреслив всі позитивні відгуки, які я чула про них.

P.S.: враховуючи, що дані вакансії досі активні на сайті та LinkedIn рекрутер просто збрехала мені, що вони мають реструкторизацію та вакансії неактуальні.

Підтримали: Gregory KovalskyViktoriia Tarianik

Досить дивне ставлення до потенційних працівників. Провели співбесіду. Домовились про фідбек в понеділок. Відповіді не поступило. Написав рекрутеру в середу 26 липня. Рекрутер постійно в мережу, але не відповідає на повідомлення. Якось безвідповідально..

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук, завдяки ним ми стаємо краще. В звязку з великою кількістю заявок більше часу пішло на обробку фідбеку тим паче що ми обирали між вашою і ще двума кандидатурами і не хотіли прийняти неправильне рішення. Вибачте за те що відразу не відписались, а відписались пізніше. Сподіваємось що ви знайдете своє ідеальне місце роботи.

Перейти до дискусії