Я працюю в Devlight вже 9 місяців. Хочу відмітити, що компанія надає всі можливості для професійного зростання і умови для зручної роботи. Додатковим приємним бенефітом є медичне страхування. Атмосфера комфортна та дружня, люди позитивні і відкриті.
В компанії Девлайт працюю від моменту самого її започаткування. Ця компанія пройшла через «вогонь, воду і мідні труби» і посіла гідне місце на ринку серед компанії. За весь період роботи у компанії, можу сказати наступне : компанія вміє притягувати правильних людей і робити із них супер кваліфікованих спеціалістів, які під час росту у компанії роблять дуже круті та цікаві рішення для бізнесу. Особисто сам пройшов у компанії шлях від рядового Андроїд розробника до Делівері керівника. І за цей період роботи, скажу що компанія на всіх етапах розвитку, зацікавлена у твоєму персональному рості та й у тому щоб зробити все, щоб ти максимально розкрив свій потенціал, через призму різноманітних челенджів.
За довгий період робити у компанії вийшло відшліфувати усі процеси життєвого циклу продукту, починаючи від першого знайомства із клієнтом і закінчуючи публікацією продукту у світ. У компанії кожного спеціаліста дуже цінують та поважають і стараються поставити у максимально комфортні умови, за допомогою хороших менторів, систему саморозвитку та навчання, можливості вислухати й допомогти із рішенням, креативно підійти до розв’язання будь-якого роду проблем. З досвіду скажу, що ніде не бачив, де б так люди як у цій компанії хотіли б якісно, віддано та скрупульозно робити свою роботу. І власне на мою думку компанія є тим ядром, яке все більше притягує до себе крутих спеціалістів і крутих клієнтів, у результаті чого виходять одні із найкращих рішень на ринку.
Чекала закінчення випробовувального терміну щоб написати відгук, але бажання не полишало мене з першого дня =)
Працюю в компанії майже 4 місяці. І ці 4 місяці пройшли дуже легко, комфортно і з постійною підтримкою команди.
З початком війни я, як і багато українців, залишилася без роботи і розуміння що робити далі. І випадково доля привела мене на сторінку компанії Devlight де я побачила відкриту вакансію PM. Досвіду в IT у мене не було, але було величезне бажання розвиватися в цьому напрямку. І я вирішила — а чому б не спробувати хоча б відправити резюме?)
Через декілька днів мене вже було запрошено на співбесіду. Враження від співбесіди — максимально позитивні. Ще через кілька днів я отримала офер з пропозицією приїхати в Івано-Франківськ на час випробовувального терміну. Я з радістю прийняла пропозицію)
Хочу подякувати за шанс, за те що ризикнули і взяли мене в команду без досвіду, повірили в мене і продовжуєте підтримувати)
В компанії панує позитивна атмосфера, прозорість процесів, поважне відношення до кожного члена команди, є можливість проявляти ініціативу і бути почутою, реалізовувати нові ідеї і завжди розраховувати на підтримку колег в складних ситуаціях.
Devlight це не просто компанія, це компанія з душею =)
Работаю в компании почти год и за это время мы очень подружились. Ценю возможность общения внутри коллектива не только по рабочим вопросам. В целом, компания в лице ее руководителей располагает чувствовать себя часть большой семьи Devlight. Особо хочу отметить, что даже сложные вопросы решаются в выдержанном тоне, это еще больше располагает и вдохновляет. И даже в последние полгода в условиях войны в нашей стране, компания проявила человечность и в отношении к сотрудникам и к стране.
Что же касается непосредственно самого процесса работы, то тут тоже есть чему поучиться. Компания старается быть на вершине технологических решений и постоянно совершенствует внутренние процессы, в чем не маловажную роль играют регулярные встречи 1 то 1. Радует возможность на любом этапе что-то изменить, сделать лучше, привнести свой опыт. Для инициатив компания открыта на 100%.
Как итог, могу сказать, что очень ценю возможность ежедневно расти вместе с компанией.
Работаю удаленно в Devlight уже год. Хочу отметить дружный коллектив, открытый и отзывчивый менеджмент. Проекты как для украинских так и западных компаний на которых интересно работать и можно развиваться. В течении года в том числе и из-за войны возникали разные проблемы и могу сказать что на эту компанию можно положиться, так как всегда шли на встречу и выполняли свои обязательства.
Рад быть в такой команде и работать вместе со всеми!
В компанії Devlight працюю вже більше 3 років на посаді iOS розробника. Від себе хочу сказати, що не не просто компанія, це — одна сімя. Круті проекти, професійні фахівці та просто чудові люди. На проектах використовуються різні підходи та архітектури, тому вектор розвитку завжди є. Вже багато разів переконувався, що компанія цінує в першу чергу людей та їх знання. Хоч доводиться разом переживати багато складнощів (ковід, війна і т.д.), але в компанії все стабільно і це надає додаткової впевненості та мотивації. Дуже радий, що колись випала нагода стати частиною цієї крутої команди!
У Devlight працюю близько року. На компанію звернув увагу через її портфоліо, серед яких багато лідерів як українського, так і міжнародного ринку, кількість яких постійно збільшується)
Devlight забезпечує всіма умовами для комфортної роботи та карʼєрного росту працівників: від техніки до покриття професійних курсів та занять з англійської мови, медичним страхуванням та іншими заохоченнями. Серед плюсів варто зазначити можливість працювати remote за потреби.
Головне що варто сказати — це крутий, дружній колектив професіоналів своєї справи для яких робота — це ще одне хобі)
Працюю в Devlight вже 8 місяців
Можу сказати, що компанія дає можливість професійно зростати та працювати у команді дуже класних людей та сильних професіоналів.
Мені подобається атмосфера в компанії на всіх рівнях. Є довіра, щирість та людяність у стосунках.
Окрім професійного зростання, компанія має ряд заохочень, таких як часткове покриття професійних курсів та семінарів, медичне страхування та багато інших.
Проходила собеседование на позицию Manual QA. Общение с рекрутером прошло хорошо, но впервые получила не самые положительные впечатления от процесса технического собеседования.
По ходу разговора с QA Lead-ом было ощущение дискомфорта из-за некой снисходительности или предвзятости, по неизвестным мне причинам. Но разговор был будто с позиции выше + собеседник отвлекался на других, пока я отвечала на поставленный вопрос. Не самая лучшая тактика, чтоб расположить собеседника к себе, но такой цели, видимо, и не стояло. В целом, ощущение, что собеседование было для того, чтобы самоутвердиться, к сожалению.
что на самом деле можно сказать про Девлайт: как и все, в свое время встал перед выбором сотрудничесвта с компанией. До письма рекрутера про Ивано-Франковск знал только как город — отправная точка в горы) Сотрудничество предлагалось как ремоут но с обязательным месяцем сработки с командой. Приехал, пожил месяц, сработались и как следствие — переехал во Франковск :) Рабочие моменты: инетересные проекты, адекватная экспертиза перед стартом проекта, тоесть какое-то что-то непонятное не зайдет и разработчик потом не будет погибать в овертаймах; технологии и современные подходы — про это пишут все, но в реальности — не во всех компаниях стараются идти в ногу со временем. В Девлайте с этим все в порядке — если ты хорошо в чем-то разобрался и обосновал почему это хорошо и полезно — это новшество обязательно будет внедрено. Инициатива поощряется и каждый, кто имеет желание и стремление, может принять участие в развитии компании. Нерабочие моменты: компания семейного типа, такое ощущение, что ты не на работу ходишь, а собрался с единомышленникакми сделать что-то хорошо и провести с пользой время. С такой же легкостью и потом домой. Отдельно крутое впечатление от города, в любое время года тут прекрасно. В завершение — каждый может вложить свой пазлик в это лего. Да прибудет с тобой Сила, странник)
Компания со своими ценностями, и важно, что она их придерживается, что редкость в отрасли, особенно у галерных гигантов, где они только на красивых презентациях. Классный процесс рекрутенга и найма, компания как маленькая семья, все отзывчивы и готовы помогать друг другу. Очень интересный флоу работы, технологии, менеджмент открыт к идеям и новшествам.
Працюю тут вже більше року. Компанія переживає зараз перехідний період та перебуває на етапі швидкого зростання, відповідно час від часу виникають провтики в менеджменті, проте кожна така помилка відкрито обговорюється і робляться відповідні висновки для уникнення подібних ситуацій в майбутньому. Серед найбільших плюсів, які я б хотів виділити: робота в молодій, амбітній, супердружній команді, використання на проектах найновіших технологій які зараз є на ринку, а також можливість безпосередньо долучитись до формування процесів ІТ компанії. Загалом подобається і те, що компанія надає не просто сервісні послуги, а пропонує продуктові рішення, для мене участь в проектах такого плану є дуже важливою.
У компанії Devlight вже 4 місяці.
Компанія забезпечує всім необхідним і по можливості постійно старається покращити як робочий процес, так і відносини з працівниками.
Дружній та відкритий колектив, кар’єрний ріст, командна робота, ефективний менеджмент та лояльне керівництво, яке з розумінням ставиться до працівників компанії. Також великим плюсом, напевне як і для кожного, є гнучкий робочий графік. В компанії хороша організація проведння різних корпоративних свят та інших цікавих заходів. Компанія росте і заходять все маштабніші та крутіші проекти.
В загальному враження від компанії тільки приємні. Всім рекомендую!
В Devlight чуть больше года.
Работаю удаленно из пригорода Киева.
Что хочу сказать — коллектив очень хороший и профессиональный. Каждый раз получаю удовольствие, когда приезжаю в Ивано-Франковск и имею возможность поближе поработать с командой.
Конечно, т.к. работаю удаленно, то мало что могу сказать про ежедневную жизнь в компании.
Очень нравится работать с этой компанией, получать новый опыт, вести крупные проекты, получать неплохую компенсацию за свои труды ;)
Працюю в Девлайті уже більш як півтора року, попередньо маючи досить тривалий досвід роботи в іншій компанії. За цей час працював і продовжую роботу на трьох абсолютно різних за галуззю і технічною реалізацією проектах, на кожному з яких отримав свій досвід і розвиток своїх навичок як менеджера.
Плюси — компанія динамічно розвивається, робота ведеться над великими, цікавими та складними проектами. Замість чистого аутсорса/аутстафа, компанія зосереджується на продуктових рішеннях і розвитку продукту клієнта як доданій цінності, і це, як на мене, основний плюс. Мінімальна ієрархічність — ти завжди можеш переговорити з будь-ким у компанії, незалежно від посади, і не доведеться чекати місяці, щоб ця зустріч була погоджена. Чудовий, дружній колектив. Оплачувані курси англійської по рівнях, тренінги і семінари (в розумних межах). Можливість працювати з дому/віддалено, якщо є така необхідність. Робота з новими і цікавими технологіями. Individuals and interactions over processes and tools.
Мінуси — як і у будь-якій невеликій компанії, чітко поставлені процеси тут знайти важко. Радує те, що на даний момент компанія активно ці процеси розробляє і документує. Розмитість ролей — інколи одна людина суміщає ролі, які на т.зв «галерах» виконують різні люди. Як наслідок, інколи трапляються роботи в овертайм. Поки відсутні багато «плюшок», які є у більших компаніях, але поступово це вирішують.
Як на мене, плюсів значно більше, а мінусів з часом меншає. So, let’s move forward!
Адміністрація вебсайту dou.ua не гарантує і не підтверджує точність і достовірність будь-яких матерівлів, в тому числі відгуків і коментарів, які розповсюджуються не від імені Адміністрації, а від окремих користувачів. Адміністрація не несе відповідальності за відповідність таких матеріалів вимогам законодавства. Думки користувачів можуть не співпадати з думками Адміністрації.