17 квітня 15:07
Працюю в DevKit вже більше року на позиції Python Developer. За цей час компанія стала для мене не просто місцем роботи, а справжнім середовищем розвитку, взаємоповаги та командної підтримки.
Однією з найбільших цінностей DevKit є команда. Тут завжди можна розраховувати на підтримку колег, незалежно від проєкту чи рівня досвіду. Відкрите спілкування, дискусії та готовність допомогти — це те, що створює по-справжньому продуктивну атмосферу.
DevKit — це компанія, де твої ідеї не лише слухають, а й активно втілюють. Маю змогу не тільки працювати з новими сервісами, а і пропонувати власні рішення і бачити, як вони втілюються. Такий підхід мотивує рости і розвиватися разом з проєктами та компанією загалом.
Ще одна велика перевага — це відсутність зайвої бюрократії. Жодних незрозумілих формальностей чи заповнення документів «для галочки». Якщо виникає будь-яке питання — завжди можна звернутися безпосередньо до HR або менеджменту, і все вирішується швидко, без зволікань.
Серед інших приємних бонусів — регулярні тімбілдинги, speaking club з англійської, внутрішні активності та святкові подарунки. Це не просто створює приємну атмосферу, а й дає змогу краще познайомитися з колегами та прокачувати свої навички у дружньому форматі.
Радий, що я є частиною команди DevKit!