28 лютого 12:08

Volodymyr Melnykov, QA в Devico

Працюю в Devico на позиції QA вже понад два місяці, і поки що враження виключно позитивні.

З перших днів приємно здивував підхід до співробітників: онбординг пройшов максимально м’яко та зрозуміло, без хаосу і зайвого стресу.

Окремо хочу виділити команду. QA ліди тут — справжні професіонали, до яких завжди можна прийти із запитанням. Вони не просто роздають таски, а реально підказують і допомагають розібратися в складних моментах.

Колектив загалом дуже дружній, атмосфера робоча, але при цьому абсолютно не токсична і без мікроменеджменту.

HR-команда також на висоті — завжди на зв’язку, щиро цікавляться тим, як ідуть справи, і допомагають з будь-якими організаційними питаннями.

Для мене було дуже важливо знайти місце, де можна не просто «кодити/тестити від паркану до обіду», а й рости. Devico дає реальні можливості для професійного розвитку та заохочує ініціативу. Процеси налагоджені адекватно, що дозволяє зосередитися безпосередньо на якості продукту та власних скілах.

Щиро рекомендую компанію тим, хто шукає комфортне середовище для роботи, стабільність та круту команду!